סיכום שבוע

MorraniChan

New member
זה בדיוק מה שקורה לי XD

הפעם רצתי בכל הטיילת של ת"א XDD וכן, יש וופל כזה עדיין P: חדשות טובות בשבילך: שמעתי שפתחו סניף של מקס ברנר בלוס אנג'לס [נדמה לי ששם] תחפשי D:

miaBaby

New member
חחח זה חדשות רעות בשבילי

גיליתי לאחרונה שהאהבה שלי לשוקולד זו אחת הסיבות שפשוט לא הצלחתי לשבת על התחת בשקט... יענו, אסור לי לאכול כמויות אדירות אבל יש פה IHOP, אינארנשיונל האוס אוף פנקייק.... ושם יש יאמבה וואפילם ופנקייקיים עם מייפל בטח וזה... ויש דונאטים... וחנויות של עוגיות ענקיות... קיצר, אמריקאים שמנים, יש פה יאמבה תחליפי מקס ברנר XD

MorraniChan

New member
תחליפי מקס ברנר בכל מקום?..אעההעה!!! חלום!!!

יאאא אני רוצה!! אמריקההה עם פנקייקים עוגיות ודונאטס!! אעהעהע לגור שם!! שוקולד!!!!!!! XDDD זה מסביר למה אני כ"כ אוהבת את מקס ברנר

MorraniChan

New member
אוו יש לי ציטוט שבוע חדש!

"אבא! יש לי בעייה.."-"יש לך הרבה בעיות אבל על מה את רוצה לדבר עכשיו?" XDD איזה אבא מרושע! ולא, אין לי פה תמונת השבוע כמו שהבטחתי כי אני במחשב של סבא וסבתא שלי [בקיבוץ P:] ^__^

השבוע שלי../images/Emo112.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי את הבגרות בהיסטוריה... משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת...זה באסה של שבוע ונמאס לי מהשנה הזאת כלכך... שיר השבוע: drive--- incubus תוכנית השבוע: לא ראיתי השבוע... סרט השבוע: בוראט!!! ספר השבוע: לא קוראת.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סיום בצפר...[[איך נהייתי כזאת מבואסת מהחיים?!?!?!תתאפסי על עצמך!!!]] המלצת השבוע [כל דבר]: נעבור גם את זה.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו הרבה דווקא..חח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתכונן לבגרות בלשון ועבודות בצופים... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עבר סבבה..אני סתם מגזימה

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה שלי נתנה לי פוסטר וכתבה על 30 שניות למאדים(שונאת את התרגום בעברית!) אני אוהבת אותכם!! משהו רע שקרה לך השבוע: שמעתי באמפי3 באמצע שיעור חופשי, ואז (כנראה) המורה המחליף אמר לכולם להסתכל עליי, אז כולם סובבו את הראש והסתכלו עליי מזיזה את הראש עם האוזניות. שיר השבוע: עוד אחד מהשירים של 30 סקנדס טו מארס. אני לא יודעת איך קוראים לו- אובליביוןלן, משהו כזה... תוכנית השבוע: מצאתי פרקים של "my so- called life". אני קוראה את זה בגלל ג'ארד לטו וקלייר דיינס. סרט השבוע: פרק 27, אין ספק, אני עדיין מהרהרת עליו וכמה סצנות לא יוצאות לי מהראש. ספר השבוע: הממ.. המ...
פויה לי! לא קראתי חודשים! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש גדול כאילו???? המלצת השבוע [כל דבר]: א. תהיו רגועים. ב. אל תתנו למורים מחליפים זקנים להביך אתכם מול כולם! ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"תיקים!!" "איפה העיניים!!" תמונת השבוע: יש לי השערה מדוע הוא שמנמן בקליפ הזה... התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות חופשיה בחופש, לבקש מחברות ממישהי שלומדת בבית ספר שאני עוברת אליו. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: טוב יחסית!
עם כל השיעורים האלה שאני יושבת בחוץ!

ellapr41

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:96 בערבית (!) וקניתי "השטן לובשת פראדה" באופיס דיפו ב40 שקלים.. משהו רע שקרה לך השבוע:כאב לי הראש המון זמן כי לא שתיתי מספיק..
שיר השבוע:your love alone is not enough-manic street preachers סתם כי חורשים עליו ברדיו תוכנית השבוע:תשעה סרט השבוע:הר ברוקבק... (ג'ייק
) ספר השבוע:האיש שחשב שאישתו היא כובע (בפעם ה50 מליון
) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חופש גדול ושפיים!!! המלצת השבוע [כל דבר]:תשתו מיים ותזהרו לא להתייבש!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"וואו היומן הזה ממש שימושי, יש בו תאריכים של כל החגים הנוצריים היהודיים והערביים! כולל איד על פיטר!!" "כן, ממש שימושי, אולי סוף סוף השנה אני אזכור להכניס את הכבש מהחצר"...
(מה שקורה כשמקבלים יומן חדש..) תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות.. התוכניות שלי לשבוע הבא:לספור ימים לחופש! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:במהירות

מאיוש33

New member
השטן לובשת פרדה ../images/Emo190.gif

מצטערת לבאס אבל זה סרט גרוע! אחרי שרואים אותו מבינים למה הוא עלה 40 ש"ח.. אהההה- יש לי בעייה בהורדת המשחק "בונוס" [ בלאנקו רק במחשב - ממכר
] . שאני נכנסת אליו פתאום כל המסך נהיה ורוד ואני צריכה ללחוץ ריסט...מה לעשות?? וסורי שאני לא עושה את השאלון אבל שומדבר לא השתנה חוץ מדבר טוב- הסטלה של סוף שנה XPP [ כשמורות מחליטות שהן עושות לנו שיעור אחרון שיעור כיף ואז הן עושות לנו איש תלוי XD] וגם שגנבתי לרותם את הסמיליים של קאפס לוק ^^ "

למעלה