עוד מעט מסיבת יומולדת לחברה טובה שלי
משהו טוב שקרה לך השבוע: חייבת לשתף אתכם.. באופן חד פעמי, לכבוד ההורדה היפה במשקל (8 קילו בשכונה של מאפיות, קיוסקים, קונדיטוריות עם עוגות מעוצבות בשוקולד, קצפת, פירות, קרמים למינהם. שמעו.. לא אכלתי מקדונלד'ס חצי שנה
) אמא לקחה אותי לשופינג בקניון, בלי להעליב את המעצבים שהשקיעו.. הבגדים השנה מזעזעים
אז לקח לי 3 שעות למצוא בגדים, אבל בסוף קניתי 2 חולצות (+שלישית מתנה) ו2 ג'ינסים בקסטרו, מסקרה במשביר (שקיבלתי עליה שפתון מתנה) ועוד איזה משהו, סה"כ 1250 ש"ח וזה פעם ראשונה שאני עושה קניה כזאת! מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי נכנסת לחנות בהתלהבות ויוצאת בהתאכזבות, במקרים שממש הייתי צריכה בגדים הייתי חוזרת הבייתה עם אוהלים. היום פשוט הרגשתי כל כך טוב עם עצמי. יש לי ג'ינסים נורמליים, חולצות צמודות ויפות. (מי יישמע איך נראיתי.. כן? הייתי מלאה קצת, לא שמנה. אבל עדיין.. באופי שלי להיות צנועה ולא להבליט אז הייתי לובשת סמרטוטים ואני עדיין קצת מעוותת פרצוף כשאני לובשת צמוד אבל אני מכריחה את עצמי להפסיק.. שזה לא ייתקע לי בראש יותר מדי אחרי שהתאמצתי לרדת במשקל) ועוד משהו טוב שקרה לי - קיבלתי עבודה מהבית, ליח"צן בית ספר לשפות ודווקא הולך לי מעולה עם זה בלי עין הרע! טפו טפו חחח משהו רע שקרה לך השבוע: חפרו לי עם הספר מחזור הזה! אבל סיימתי לעצב סוף סוף.. פשוט החפירות..
שיר השבוע: Mondo B&SKY - Baby תוכנית השבוע: לא ראיתי ממש טלוויזיה.. אבל שיהיה שוב כוכב נולד 5? סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמורים להתקשר אליי ביום ראשון ולקבוע איתי ראיון לארומה.. נראה אם יקיימו הלא-מקיימי-הבטחות האלה
המלצת השבוע [כל דבר]: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואי היו כמה.. לא זוכרת.. אני עייפה
תמונת השבוע: גם אין נראה לי התוכניות שלי לשבוע הבא: אני רוצה ללכת לים, יש מסיבת בנות אחרי הבגרות בהסטוריה (שבא לי להיות אחריה כבר!) וחזרות למסיבת סיום ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה