סיכום שבוע

mikeys barking

New member
סיכום שבוע ../images/Emo111.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

Hawkgirl

New member
היה לי חרא שבוע =.="

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי פוסטרים נוספים של נגימה היום: http://img243.imageshack.us/img243/6119/posterkonosetsuor7.jpg משהו רע שקרה לך השבוע: המתכונת בספרות היום =.=" לא הצלחתי להרדם אתמול בלילה מרוב לחץ שכבר התחלתי לבכות, ועד שנרדמתי כבר ב-1 בלילה התעוררתי שוב בחמש כדי ללמוד עוד, אבל הייתה לי בחילה ואחרי שנים רבות, רצתי לשירותים והקאתי =.=" ואז חזרתי שוב ללמוד ועדיין לא הייתי מוכנה, הגעתי לבית ספר וביקשתי מהמורה דחייה והיא אמרה לי שאני אעשה מה שאני יודעת ואפילו אם אני אקבל 40 נשב לראות איפה היה לי יותר טוב ואיפה פחות ונראה אם אני אעשה מועד נוסף ביום ראשון/שני. ורק שתבינו שכל זה, שלא נרדמתי, הקאתי, ובכיתי רק בגלל הלחץ המטורף שהיה לי מהמבחן הזה =.=" שיר השבוע: Detective Conan- It's A Wonderful World תוכנית השבוע: Lucky Star סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור אתהמתכונת החוזרת בספרות שללא ספק אני ניגשת אליה שוב =.=" המלצת השבוע: לעולם אל תדביקו את המדבקות תחלופה האלו עם הצבעים למקלדת. המדבקות נשחקות עם הזמן והאותיות/מספרים/סימנים עליהם נעלמים ואז להוריד את המדבקות מייגע אף יותר מלהדביק אותן כי הדבק נשאר על המקלדת וצריך לעבור מקש מקש לנקות אותם :\ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שמעון פרס נבחר לנשיאה של מדינת ישראל" <---אתם חייבים להודות שזה מצחיק. תמונת השבוע: *מצורפת* אחרי חרישה מרובה באתרים יפניים, מצאתי מלא תמונות של קונו צ'אן וסצ'אן X: אז זו התמונה האהובה עלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא להיות לחוצה מהמתכונת =.=" ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חרא :\ למרות שהפוסטרים של נגימה עודדו אותי מאוד X:

Hawkgirl

New member
ואחרי שנים רבות=ואחרי שתי דקות

אל תשאלו אותי מאיפה הטעות הזו, גם אני לא יודעת :\

MorraniChan

New member
תרגישי טוב! ואל תלחצי ממתכונות;;

רק ספרות! וזאת רק מתכונת! מתכונות חוזרות תמיד יותר קלות^^

ellapr41

New member
אוי איזה באסה...

מקווה שתצליחי יותר ביום ראשון\שני... =)

mikeys barking

New member
שלי ^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה אנשים רוצים פימו, יש לי מלא סרטים חדשים, קניתי לאח שלי מתנת יומולדת.. ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: שמו לי גשר, עשו לי בדיקת דם ויש לי אנמיה P= שיר השבוע: Soundgarden - Black Hole Sun תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול, המשרד. סרט השבוע: פרק 27, פגוש את הרובינסונים, הר ברוקבק (
), גברת סאנשיין הקטנה, בוראט, Saved!. ספר השבוע: הראש הכפול של יאיר לפיד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש גדול דההה D= [ואייפוד ^_________^] המלצת השבוע [כל דבר]: לקנות בגד ים לפני שמתחיל הקיץ =/ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Its the bible, you get credit fot trying (ונחשו מאיזה סרט D=) תמונת השבוע: האאא D= התוכניות שלי לשבוע הבא: להכין לאבא רשימה של דברים להביא מהולנד ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

Bar391

New member
קפיץ קפץ קפוץ P:

משהו טוב שקרה לך השבוע: דיבבתי בסרט חדש יאיי: (דמות קטנה..) משהו רע שקרה לך השבוע: מסרנו את ביילי :( שיר השבוע: Wheatus - A Little Respect תוכנית השבוע: אין ...:( סרט השבוע: אין ספר השבוע: אני לא קוראת...:O משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש גדול ..ווואיייייייי המלצת השבוע [כל דבר]: נמנמנמ אוף אין לי =\ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: I scream , you scream, we all scream for Ice cream תמונת השבוע: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> התוכניות שלי לשבוע הבא: אין תוכניות ..בנתיים P: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע הודגש באמצעות מדגישומטיק

Bar391

New member
אויי שחכתי משהו

איך עבר עלייך השבוע? בכייף P: !

chen010189

New member
עוד מעט מסיבת יומולדת לחברה טובה שלי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חייבת לשתף אתכם.. באופן חד פעמי, לכבוד ההורדה היפה במשקל (8 קילו בשכונה של מאפיות, קיוסקים, קונדיטוריות עם עוגות מעוצבות בשוקולד, קצפת, פירות, קרמים למינהם. שמעו.. לא אכלתי מקדונלד'ס חצי שנה
) אמא לקחה אותי לשופינג בקניון, בלי להעליב את המעצבים שהשקיעו.. הבגדים השנה מזעזעים
אז לקח לי 3 שעות למצוא בגדים, אבל בסוף קניתי 2 חולצות (+שלישית מתנה) ו2 ג'ינסים בקסטרו, מסקרה במשביר (שקיבלתי עליה שפתון מתנה) ועוד איזה משהו, סה"כ 1250 ש"ח וזה פעם ראשונה שאני עושה קניה כזאת! מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי נכנסת לחנות בהתלהבות ויוצאת בהתאכזבות, במקרים שממש הייתי צריכה בגדים הייתי חוזרת הבייתה עם אוהלים. היום פשוט הרגשתי כל כך טוב עם עצמי. יש לי ג'ינסים נורמליים, חולצות צמודות ויפות. (מי יישמע איך נראיתי.. כן? הייתי מלאה קצת, לא שמנה. אבל עדיין.. באופי שלי להיות צנועה ולא להבליט אז הייתי לובשת סמרטוטים ואני עדיין קצת מעוותת פרצוף כשאני לובשת צמוד אבל אני מכריחה את עצמי להפסיק.. שזה לא ייתקע לי בראש יותר מדי אחרי שהתאמצתי לרדת במשקל) ועוד משהו טוב שקרה לי - קיבלתי עבודה מהבית, ליח"צן בית ספר לשפות ודווקא הולך לי מעולה עם זה בלי עין הרע! טפו טפו חחח משהו רע שקרה לך השבוע: חפרו לי עם הספר מחזור הזה! אבל סיימתי לעצב סוף סוף.. פשוט החפירות..
שיר השבוע: Mondo B&SKY - Baby תוכנית השבוע: לא ראיתי ממש טלוויזיה.. אבל שיהיה שוב כוכב נולד 5? סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמורים להתקשר אליי ביום ראשון ולקבוע איתי ראיון לארומה.. נראה אם יקיימו הלא-מקיימי-הבטחות האלה
המלצת השבוע [כל דבר]: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואי היו כמה.. לא זוכרת.. אני עייפה
תמונת השבוע: גם אין נראה לי התוכניות שלי לשבוע הבא: אני רוצה ללכת לים, יש מסיבת בנות אחרי הבגרות בהסטוריה (שבא לי להיות אחריה כבר!) וחזרות למסיבת סיום ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה

miaBaby

New member
///////////////

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאנו ארנבון :) והוא חמוד! וקנו לי 12 קריספי קרים דונאטס... יאמי.... משהו רע שקרה לך השבוע: אני בדיאטת השמנה, ורוב השבוע כאבה לי הבטן כי אני לא רגילה לאכול כ''כ הרבה כמויות של זבל. שיר השבוע: יש מלא תוכנית השבוע: ברדיו- TOM LYCIS SHOW, הוא גדול. כמו האוס רק אמיתי... מניאק סרט השבוע:רטטואיל של פיקסר, מתה לראות ספר השבוע: הארי פוטר 7 מתה לקרוא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השמש! המלצת השבוע [כל דבר]: לכו לים! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה אלוהים אמר כשהוא ברא את הגבר? - יכל להיות יותר טוב (היישר ממדור הבדיחות של עיתון פלייבוי) תמונת השבוע: לכו תראו את הטריילר המדהים של הארי פוטר חמש... זו התמונה בראש שלי התוכניות שלי לשבוע הבא: לראות את רטטואיל!!! ללכת לים, למצוא את ההקרנה החינמית של מרד הנעורים של ג'יימס דין שיש מתישהו השבוע. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעייף, עוד מחפשת עבודה, מחכה שיצוץ משהו... היום יש עוד ראיון... שורדים באמריקה

MorraniChan

New member
../images/Emo211.gif חיחי^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי היום למקס ברנר!!! [למי שלא מכיר: זאת מיסעדת שוקולד!@!#!@#$@#$!!!!!!] משהו רע שקרה לך השבוע: בגרות באיכסטוריה, לא טסה להונגריה [אבל אפשר להסתכל מהצד החיובי של זה: אני אולי אלך לקורס דיבוב!!!!!!!!!! DDDDDDDDDDDD: ] שיר השבוע: אין.. תוכנית השבוע: סופר נני כי לא ראיתי שום דבר אחר בגלל הבגרות... אה כן! גם מסדר זיהוי XD סרט השבוע: לא ראיתי :/ ספר השבוע: לא קראתי :X משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לשכנע את ההורים להבחן לקורס דיבוב ולירשום אותי; סיום הלימודים DDDDDDD::: המלצת השבוע [כל דבר]: אל תראו הנטאי..! בחיים! [לא שראיתי אבל ידידה שלי ראתה והיא לא נראתה כ"כ מבסוטה XD] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אומייקקי!!" תמונת השבוע: עוד מעט.. אני במחשב של ההורים התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים ללמוד, לסיים ללמוד, ו...לראות את הצגת סיום כיתה ו' של אחותי @@" ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לא למדתי בכלל! רק בבית יום לפני הבגרות

Hawkgirl

New member
WTF?! *מישהי* שראתה הנטאי?! XD

לא שיש לי בעיה עם אנשים שרואים הנטאי, שיהיה להם לבריאות.. אבל לא שמעתי על נערה, במילים אחרות, בת, שראתה הנטאי XD טוב נו, שיהיה לה לבריאות XD ומקס ברנר שליטה D: הספליט בננה שלהם זה אגדה :ריר:

MorraniChan

New member
מה פתאום בננה ספליט?! XD

הבפלה שלהם *גרררר הרבה ריר* זה אלוהי!! XDD ולצערי כן ): יש בנות שרואות הנטאי. היא חזרה משם ירוקה כמו בסמיילים במסנג'ר 0__0 מסכנה XD

MorraniChan

New member
../images/Emo185.gif אני מזמינה תמיד רק את זה

ופעם אחת לא היה להם 0__0 אז התחלתי לעשות מהומות בכל המסעדה [אני חננה מאוד אבל ברגע שמשהו מרגיז אותי.. D<] בסוף אכלתי איזה קרפ שהיה טעים אבל...לא כמו *+*בפלה*+*

miaBaby

New member
מקס ברנר!

או בשמו הארוך יותר "המקום שאוכלים בו ואח''כ יש HIGH של סוכר ורצים סביב הבניין חמישים פעם במשך שבוע" יאמי P: וגם הוואפל עם מייפל ובננה שליטה, אם זכור לי נכון.

למעלה