סיכום שבוע

נעמקה19

New member
אז עונים על סיכום שבועי ביום ראשון ../images/Emo6.gif

חיינו מסתכמים על פי נוכחתה של סתיו בפורום.

limors2

Well-known member
נושא ארור!!

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנסו מלהודות, גם השבוע לא שמעתי עוגיות. - שיר השבוע (כללי):היו כמה כאלה! ומכיוון שאני באייטונז גם אפרט: Madonna - 4 Minutes (Feat Justin Timberlake & Timbaland) Johnny Rzeznik - I'm Still Here Jason Castro - What A Day For A Daydream David Cook - Eleanor Rigby - אלבום השבוע:הקץ לבושה! אותו אחד מהשבועות האחרונים- אלבום הפופ המשובח המתקרא "היי סקול מיוזיקל 2, הפסקול" - האדם שעשה לכם את השבוע:אף לא אחד במיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):I look at all the lonely people, כי חזרתי עליו שוב ושוב ושוב אחרי כל פעם ששמעתי את השיר הנפלא, אלינור ריגבי, בביצועו של דייויד קוק. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)איי לוק אט אול דה לונלי פיפול!!! - דבר שהשגתם השבוע:מוצר נפלא. - מאכל השבוע:לזניה - משהו שעשה לכם את השבוע:חופש!
חום!
קיץ!
- משהו שהרס את השבוע:לא זכור לי משהו ספציפי. - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?ישנתי, ראיתי סרט טוב ונורא על סחר בנשים והיללתי את חומו של הקיץ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קיץ, כולם הולכים לים בקיץ אוו!! - למה התחפשתם?למישהי שנשארת בבית ולא עושה כלום. זכיתי בפרסים מרובים ויקרי ערך. - הייתם בקריאת מגילה?נופ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ביום חמישי, הקוסם מארץ עוץ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:עוד יום חופש לא צפוי. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישהי וסתם, תמונה.מרוב הדגשים/סדגשים שהמדגישומטיק הזה דחף לי כמעט ולא שמתי לב! איי לוק אט אול דה לונלי פיפול

kepit

New member
מקקקקורה פהההההההה?!!?@#?#?%$#../images/Emo46.gif

סס'.... אין לי כוח לענות. סס'..

limors2

Well-known member
סתיו, רחמי עליה! היא לא ידעה!

כבר נכנסו בה, ברוב השרשור

clyps

New member
אלעד בתפקיד המבוגר האחראי עם הגיגי החכמה

its getting ugly

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

שיר השבוע (של העוגיות): דפנה פיק [לא הפסקתי לשיר אותו!] - שיר השבוע (כללי): אוטו זבל \ הבילויים - אלבום השבוע: לא יודעת נו. - האדם שעשה לכם את השבוע: הפרות שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ללכת בעקבות פנטזיה, לצבוע את הכל ורוד" (יהודית רביץ) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *אנחנו מחופשות לפרות* דפנה: "יאללה יאללה, מהר יותר, בהמות!" - דבר שהשגתם השבוע: המון מחמאות על התחפושת - מאכל השבוע: אלפחורס. לא מצופה - משהו שעשה לכם את השבוע: הפורימוווון בביה"ס D: - משהו שהרס את השבוע: ריב עם כל החברים שלי בבת אחת - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי בערב פורים בקן, ואז הלכתי עם דפנה ואופיר אל אופיר לראות סרט ולהזמין פיצה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ו.. מו מו פה! ומו מו שם! מו מו מו מו כל הזמן! - למה התחפשתם? פרה - הייתם בקריאת מגילה? לא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סמינר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא נצטרך להגיש את העבודה באזרות, כך לפתע - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנא עארף וסתם, תמונה. חברותיי ואני מתלהבות מהתחפושת שלנו בקניון רמת אביב. נורא הייתי רוצה להגיד "אני זאת עם התלתלים", אבל אני אגיד "אני זו עם הכובע המוזהב".

clyps

New member
טוב.למרות שחיכיתי שסתיו תעלה אחד.

- שיר השבוע (של העוגיות): יותר גדולה - שיר השבוע (כללי): 'עוד חוזר הניגון'- חוה אלברשטיין - אלבום השבוע: האוסף של חוה אלברשטיין - האדם שעשה לכם את השבוע: חוה אלברשטיין..סתם. נעם,מיתר,נדב.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בין הבלבול לאסון,תדעו שיש פיתרון,קוראים לזה אהבה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "נדב! בלי לשון! אוקי??" - דבר שהשגתם השבוע: אני לא יודעת.... הרבה לחץ. - מאכל השבוע: הפיצות של אמא של גל. - משהו שעשה לכם את השבוע: סוף סוף התחלתי לקרוא את הספר שרציתי.! - משהו שהרס את השבוע: אין לי זמן להמשיך לקרוא את הספר שהתחלתי - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? חזרותחזרותחזרות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חזרותחזרותחזרות - למה התחפשתם? חיפושיות זבל - הייתם בקריאת מגילה? לא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לישון. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותי. וסתם, תמונה: אמא של רותם ואני, שנה שעברה- מכינות את התחפושת.

clyps

New member
אלא אם כן את חושבת שאת מישהו אחר...

ואז אנחנו בבעיה..

למעלה