סיכום שבוע

Sigal H

New member
סיכום שבוע

לא שאני הולכת באמונה עיוורת אחרי לוח השנה, אבל גם היומן וגם אתרי חדשות מסכימים איתו. מסתבר שהיום אכן יום שישי. הידד!
כולם מוזמנים לסכמ"ש:

תקציר השבוע בשלוש מילים

הטוב

הפחות טוב

הבלתי מוגדר

איש/יצור השבוע

מה בשבוע הבא

קישור/ציטוט/מה-שתרצו לשבת

שתהיה לנו שבת של כוחות ושמחה

Sigal H

New member
מסכמשת

תקציר השבוע בשלוש מילים: מי בכלל זוכר?

הטוב: חם! חם מאוד אפילו. זה עושה לי טוב. באגף המוסיקלי העברתי למחשב (והאזנתי כמובן ל) כמעט כל שירי המשוררים שיש לי – דיסקים של רחל ונתן אלתרמן ודליה רביקוביץ... אושר. אם רק אמצא מאגר נתן יונתן ללטף בו את האוזניים זה בכלל יהיה מרחיב חיוכים עד אינקץ

הפחות טוב: נשימה. נכון שאתם מופתעים? ובכלל, הייתי כל כך אאוט שזה היה מבדר. וגם קבעתי תור לרופא אף-אוזן-גרון לשבוע הבא, לראות מה אפשר לעשות עם השמיעה.

הבלתי מוגדר: תכל'ס, מצבי די טוב ויציב, אני סתם מקטרת לכם כי אינני רוצה להכביד בקטנות שלי על משפחתי בהרכב הנוכחי של חיי. יש להם מספיק משלהם.

איש/יצור השבוע: אבא, משום סיבה מיוחדת, פשוט כי הוא.

מה בשבוע הבא: ארבעה ימי עבודה, לשם שינוי. בהצלחה לי.

קישור/ציטוט/מה-שתרצו לשבת: דחיינות, עם מסקנה הגיונית במיוחד.

שבוע ממוזג שיהיה לנו

שמחה לשמוע שהמוזיקה עדיין נוכחת

שירי משוררים זה כמובן חומר חזק

נקווה שנושא השמיעה יטופל ותוכלי להינות מכל רעשי העולם (לצערנו זה כולל גם את אלה שהיינו מעדיפים לא לשמוע, אבל זו עסקת חבילה
)
ובהצלחה עם הנשימה.

שמחה לשמוע שהחום עושה למישהו טוב.
אני מברכת על כל שבוע שעובר ועדיין לא ניגרים פלגי זיעה.

ותודה על הטריק לדחיינות, הבעיה שמכונת הזמן שלי כבר עמוסה בכל הדברים שאני אעשה בעתיד שאין לה כוח להתרומם, אז נמשיך לעבוד על זה

שיהיה שבוע טוב, ביכורים וזה

Sigal H

New member
בטח נוכחת

הבעיה היא בתדרים מסויימים, שגם אם אני לא יודעת מהם בדיוק (אדע אחרי בדיקת שמיעה) אני מזהה מה פחות ומה יותר. אשריי שהעולם כה מוצף במוסיקה בכל הגוונים שרבים מהם עוד עוברים נפלא.

ותודה

למעלה