סיכום שבוע 8-15.2

Music3D

New member
סיכום שבוע 8-15.2

אז מה היה לנו השבוע
P a z i T 2 התגייסה
Mrs Vertigo יצאה לטיול שנתי
נופ18 חזרה לביקור קצר
עלה סקר חדש
נפתח שאלון מורחב (שרובכם התפלאתם שהוא נקרא מורחב
)
נגמרו כל המשחות שיניים קולגייט לימון בסופר פארם
חדרה מוארת בירוק בלילות
חדשים בפורום
ברוכים הבאים
תחרות מלך ההודעות
לפרטי התחרות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1408&msgid=93347287 בשבוע שעבר זכתה Mrs Vertigo בכתר השני ורשמה לזכותה 2 נקודות בדרך לקבל את האדום
רשימת הגולשים לשבוע זה:
במקום השלישי עם 4 הודעות מקסימום תנועה מעיינוש 3
במקום השני עם 5 הודעות כולם אוהבים את ישראל P a z i T 2
ובמקום הראשון עם 6 הודעות Mrs Vertigo שזוכה ב
השלישי שלה
מה מחכה לנו בשבוע הבא
שרשור תחפושות לפורים
שבת שלום וסופ"ש מהנה לכולם

Music3D

New member
סליחה - טעות ../images/Emo140.gif

בתוצאות ספירת ההודעות של שבוע שעבר נפלה טעות והספירה היתה שגוייה לאחר ספירה מחדש של ההודעות התברר שMrs Vertigo הגיעה למקום השני עם 12 הודעות ושP a z i T 2 הגיעה למקום הראשון עם 13 הודעות
אם ככה: הטבלה המעודכנת של התחרות היא
- Mrs Vertigo
- P a z i T 2

P a z i T 2

New member
יוהו!

אמרתי לך שלא נראלי הגיוני
טוב ומעכשיו אני לא אוכל לעשות את זה ולהתמיד אבל אין ברירה חחח סופ"ש נעים

Music3D

New member
../images/Emo3.gif

טוראית פזית2 מתבקשת לפתוח שרשור חוויות מהגיוס

P a z i T 2

New member
טוב בגלל שאני מתה לישון

ואני כבר בדרך למיטה אני אענה כאן ובקצרה גם לך וגם למי שכתב מתחתייך. אני בבה"ד 7 שזה חיל תקשוב למי שלא יודע. אני עושה שם טירונות 02 למשך שבועיים וחצי. הלינה היא בחדרים כשבכל חדר יש רדיאטור
אין שמירות ואין מטבחים. האוכל במטבח מוכן על ידי קייטרינג. התנאים הם תנאים של קורס ולכן אלה תנאים טובים. לא סוגרים שבתות בכלל. הסגל מעולה! ונחמד. אין לי טענות הבנות אחלה. משם אני ממשיכה לקורס שאותו אני עושה בבסמח בר"ג למשך חודש וחצי ואז אני נכנסת לתפקיד. זהו פחות או יותר. לילה טוב

Music3D

New member
../images/Emo3.gif

גם אני התחלתי את השירות בבסמ"ח
את עושה את הקורס של מנהל רשת

P a z i T 2

New member
שכחתי לענות לך חחח

זה מהעייפות. אממ אני אחת כזאת שישנה מינימום 12 שעות בלילה לפני הצבא ועכשיו זה מינימום 4 מקסימום 5 שעות שינה ואת בפעולה כל היום. אני אישית לא מרגישה את העייפות וזה מוזר חח אבל טוב (ככה אין שעות ביציאה). אין לי כל כך טיפים כי אני בתנאים לא של טירונות וזה מאוד שונה. טיפ חשוב! להביא הרבה נייר טואלט! ולהביא מלא מנעולים. הייתה לנו מכת גניבות במחלקה. מקווה שעזרתי.

למעלה