סיכום שבוע מאוחר

סיכום שבוע מאוחר

נראה לי אפשר לשנות את שם הפורום לסיכום שבוע
אה ובקשר לתמונה..כן אני יודעת שזה עפר פה..
אבל תיראו כמה היא יפה!!! שיר/י השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מה דעתכם על הפירסומת החדשה עם נינט לפלאפון?
(מתי היא עלתה בכלל שראיתי אותה רק היום ועוד באינטרנט?
) יאללה שבוע טוב
ותתחילו קצת לכתוב!!
ולסיום תנו איזה שהוא איקון למי שבא לכם

עונה לעצמי

שיר/י השבוע שלכם? אמממממממ...מה שמעתי השבוע? אהה השיר החדש של איה כורם...הסוף של הסיפור. שיר מעולה! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: את טלי כפרעליה. אבל כבר הוספתי למעלה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קניתי אמ פי חדש!!!!
הוא כזה יפה וטוב וקטן וחמוד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שומדבר מאכל השבוע שלכם? אפרסמון
בילוי השבוע שלכם? בבצפר..איזה כיף! פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחנים מבחניםםםםם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לעבור את המתכונת באנגלית (בהצלחה
) מה דעתכם על הפירסומת החדשה עם נינט לפלאפון? המממ עפרי הרבה יותר חמודה מנינט...אבל רעיון נחמד...ונינט וקרחת לא הולך ביחד..היא מכוערת (מתי היא עלתה בכלל שראיתי אותה רק היום ועוד באינטרנט?) יאללה שבוע טוב ותתחילו קצת לכתוב!! ולסיום תנו איזה שהוא איקון למי שבא לכם
למי שאוהב
(האמת שאני רק רוצה לדעת אם ככה כותבים את האיקון הזה חח)

MEyTi L O

New member
עונה P:

שיר/י השבוע שלכם? שוב - יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא משהו מיוחד , כרגיל החברות הנשמות שלי וכל אלה שסובבים אותי P:: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "שחקי אותה מותק" ראיתי באייפוד XD מאכל השבוע שלכם? ניוקי
בילוי השבוע שלכם? לא זוכרת לאן יצאתי , אצלי נגמר השבוע וזהו ! הכל נמחק
פאדיחת השבוע שלכם? סתם כרגיל אני צורחת כמו חולת נפש באמצע בצפר ואנשים בוההים בי , גוררים אותי על הרצפה , מכים אותי וכו' וכו' וכו' XDD ציטוט השבוע שלכם? "על ראש הגנב בוער הכובע !" "אבל אין לי כובע" XD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סילבסטר P:: מה דעתכם על הפירסומת החדשה עם נינט לפלאפון?
כ"כ מהממת ! סתםסתם בעע נחמד ולא יותר מזה , אולי פחות , עופרי הייתה יותר חמודה ובשביל החרא הזה לעשות קרחת (ככה כותבים ?
) ?! (מתי היא עלתה בכלל שראיתי אותה רק היום ועוד באינטרנט?
) יאללה שבוע טוב
ותתחילו קצת לכתוב!!
ולסיום תנו איזה שהוא איקון למי שבא לכם
ורק כי אני אוהבת מסטיקים P::

כרמלי6

New member
אוו ילדה מוכה שכמותך חח

לא נורא גם אותי תמיד גוררים על הריצפה ומרביצים חח
והכי מביך זה שאני מתחילה לצחוק ואז כולם מסתכלים עלי כי אני צוחקת בלי קשר לשום דבר חח

MEyTi L O

New member
גמני תמיד צורחת בלי קשר לעולם !

ועוד איזה קולות אני עושה XDD

SAPIROS5

New member
עונה באיחור מוחלט חעחעחע

שיר/י השבוע שלכם?אממממ לא יודעת תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לא יודעתת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין מאכל השבוע שלכם?אני לא זוכרת מה אכלתי אתמולל חח בילוי השבוע שלכם?אין פאדיחת השבוע שלכם? וואי הלכתי להצלטם לתמונת פספורט וצחקתי לזאתי שמצלמת לא יכלתי להפסיק לצחוק היא הצליחה לצלם אותי אחרי חצי שעה חחחחחחחח ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המבחן בחשבון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שאני יפגוש את עפר !! אני מחכה לזה כבר מלאא זמן חח מה דעתכם על הפירסומת החדשה עם נינט לפלאפון?ראיתי אותה אבל לא הקשתי למה שהם עושים ואני לא יכולה להסתכל על הפרסומות על איך שעושים לה את הקרחת זה עושה לי צמרמורת אבל היה אפשר משהו אחר למהה קרחת?!?!

כרמלי6

New member
עונה [=

שיר/י השבוע שלכם?ממ...המון חחח מה שבטוח זה כל השירים מהדיוידי של טוקיו חח
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אני לא במחשב עם התמונות אבל אני יוסיף חח
אבל לא היום
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיוידי של טוקי אני פשוט לא מפסיקה לחרוש עליו חחח
מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? זה לא ממש פדיחה אבל זה משהו שהיה מצחיק השבוע
אממ אני וחברה שלי צריכות לעשות עבודהבאזרחות על מדינה אז שעה ישבנו ועשינו תעודת זהות לגרמניה ובסוף חברה שלי לא שמרה את הדף היאשמרה סתם דף ריק ושבאנו להדפיס גילינו שאין לנו את הדף הזה
ציטוט השבוע שלכם? אעאע חחח רשמתי את הציטוטים בשביל לא הלשכוח אותם חח
אבל רק 2 באמת מצחיקים אותי חח בשיעור חברה או במה שזה לא יהיה אז כולם היו עצבנים על זה שהמורה ללשון שלנו אמרה שהיא כן תלמד אותנו בחופשאחרי שסבלנו אותה כל החודשיים של השביתה ושהיא באה ללמד רק בגלל שנותנים לה עוד כסף אז ילדה [עדן] אחת אמרה : "אם למדנו כל השנה עם המורה הזאתי ולמדנו גם עם מורה פרטית מה עכשיו אנחנו נתקע איתן גם בחופש ?!?!?!" ובעוד שיעורעם המורה שלנו אז לא הייתה לנו כיתה כי יש בלגן עם ילדה ששברה את הרגל [לא ילדה מהכיתה שלי ]והחליפו אותנו עם הכיתות שלהם שאנחנו הינו בקומה ראשונה והםבקומה רבעית ובכיתה שאנחנו אמורים ללמוד בה היה שיעור אז המורה שלי אני חברה שלי[אופיר/צדיק חח] ועוד ילד [אורי] נשארנו באיזה כיתה וחכינו לכל הכיתה שתבוא אז צדיק אמרה למורה שלי שתיתן לנו לרשום מה עשינו בסופשבוע אז אני אמרתי :"כן שרה תתני לנו יש לי המון מה לרשום " שרה:"כן? ספרי לנו"צדיק:"כן בטח כל מה שהיא עשתה זה לישון לישון לישון לאכול לישון לישון לישון וזהו" אני:"לא גם ראיתי טלויזיה
" . כל הדברים האלו היו באותו רגע מצחיקים ^ חח דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המבחן בלשון ובמתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מממ הסילבסטר
ולסיים עם המבחנים בערבית ובביולוגיה מה דעתכם על הפירסומת החדשה עם נינט לפלאפון?חחחחחחח ....אני לא הייתי עושה קרחת בשביל שקלים למה היא לא ביקשה יורו או דולרים ?!?! ועופרי כמון שרותם אמרה הרבה יותר יפה ...

למעלה