סיכום שבוע באבועבוע

סיכום שבוע באבועבוע

שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?
שאלת השבוע: איך זה לענות לסיכום שבוע שלא נעה פתחה? האם בכלל יש זכות לעשות דבר כזה?

שלום דנד.

שיר השבוע שלך? 'השביל הזה'-אהוד בנאי סרט השבוע שלך? עדיף שלא אומר..
תכנית/סדרת השבוע שלך? 'משמורת' ו'חברים' כמובן משפט השבוע שלך? 'שירן בתחת שליייייייייייייי'
מה עשה לך את השבוע? היום העצרת, ובכלל אחלה שובע מה הרס לך את השבוע? פולי
תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לעוד שבוע כיפ כזה פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? ראיתי מישהי ממש ממש דומה לה רק עם השיער הקודם
שאלת השבוע: איך זה לענות לסיכום שבוע שלא נעה פתחה? האם בכלל יש זכות לעשות דבר כזה? נורא, איך יש לך זכות בכלל?

תפוזטלי

שלחתי לך משהו על בבאי.. ניסיתי אבל לא הצלחתי.. תראי כתבתי לך משהו על זה.. במסרים..:)

חוחוחוחו

שיר השבוע שלך?השירים של היי סקול מיוזיקל...
סרט השבוע שלך?היי סקול מיוזיקל
תכנית/סדרת השבוע שלך? משמורת!!!!!!!!!!!!!1111111111
איייייייי עירית לינור מלכה. משפט השבוע שלך?"לא היו פרחים אחרים אבל בכל זאת זה נורא כיף לנחות ולקבל פרחים" -"כן, בעיקר אם אתה נוחת עם איזה וואזה ביד."
מה עשה לך את השבוע? העצרת אתמול והיום עיון לפני, והמדריך המאמם שלי
מה הרס לך את השבוע? פולי
תמונה שעשתה לך את השבוע?תגובה מהירה למה את/ה מחכה בשבוע הבא? להיות בקן כל החיים ויום רביעי
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? נורא מפתיע, אבל לא!
שאלת השבוע: איך זה לענות לסיכום שבוע שלא נעה פתחה? האם בכלל יש זכות לעשות דבר כזה? פשוט מזעזע.

סיכום שבוע באיחור חחח..

שיר השבוע- אחלום לנצח. סרט השבוע- גבעת חלפון אינה עונה.. כרגיל תוכנית או סדרת השבוע- עדי אשכנזי, באסה שנגמר! משפט השבוע- רותם אני מכירה את עצמי לפניו! מה עשה את השבוע- מסיבת הפתעה לאמא של חברה טובה. מה הרס- חברות מטומטמות כרגיל.. תמונה שעשתה את השבוע- של טלי שרון ברייטינג. למה אני מחכה שבוע הבא- לכלום, אהה כן למשפטים באוניברסיטה. פגשת את טלי? לא.. שאלת השבוע: פשוט מזעזע.. אהה ולמה כ"כ הרבה קרמבו.. זה לא טעים.

תמרוש5

New member
:]

שיר השבוע שלך? David Bowie-Changes סרט השבוע שלך? בנים אינם בוכים
תכנית/סדרת השבוע שלך? מגרש ביתי (הו אני מכורה
) משפט השבוע שלך? "תם הזמן אז תם הזמן וכשתם הזמן לא זזים!" מה עשה לך את השבוע?הגדנ"ע=] מה הרס לך את השבוע?ליבי נשבר
תמונה שעשתה לך את השבוע?תגובה מהירה.. למה את/ה מחכה בשבוע הבא?מממ. למען האמת כלום. פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?נופ. שאלת השבוע: איך זה לענות לסיכום שבוע שלא נעה פתחה? האם בכלל יש זכות לעשות דבר כזה? אני מזועזעת מדי כדי לתת חוות דעת.

תמרוש5

New member
לא ראיתי אותה..או שפשוט לא זיהיתי../images/Emo12.gif

אבל היה כיף!
למרות שהיה קשה בסופו של דבר תמיד זוכרים את הרגעים הכיפיים ושוכחים את הקשים

כשהייתי בארה"ב בפעם הראשונה,

בחלקים מאוד גדולים לא נהניתי, ומרוב שאמרו לי מליון פעמים שבסוף אני אזכור רק את הדברים הטובים, יצא שהתאמצתי לא לשכוח את הרעים. אני חושבת שזה תלוי בנו, בסופו של דבר.

תמרוש5

New member
כן צודקת,

כל אחד לוקח את זה למקום שלו,אולי כי באתי לגדנ"ע בציפיה ממש רעה ולא חשבתי שיהיה משהו אחד טוב אז בגלל שכן היה יצא שזכרתי את זה לטובה,אבל זה תלוי בסיטואציה ובאיזה גישה באים.

טיניני

שיר השבוע שלך? כן אה מה שיר השבוע שלי? אה! Nancy Sinatra - Bang Bang סרט השבוע שלך? ממש לא זוכרת
תכנית/סדרת השבוע שלך? החיים הפשוטים של פאריס הילטון והכל דבש משפט השבוע שלך? החברים שלי לא שנונים מה עשה לך את השבוע? קיבלתי 34 בערבית!! זה מלאאאאא! זה איזה 6 שאלות שהעתקתי נכון! מה הרס לך את השבוע? וואלה כלום תמונה שעשתה לך את השבוע? ->> למה את/ה מחכה בשבוע הבא? בהתחשב בזה שזה נכתב שבוע שעבר אז אני אתייחס לשבוע הזה מסיבה-בה ביום שישי פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? ניייייט שאלת השבוע: איך זה לענות לסיכום שבוע שלא נעה פתחה? האם בכלל יש זכות לעשות דבר כזה? מדהים אך מרושע!

למעלה