סיכום שבוע אופטימי (?)

Rוית

New member
סיכום שבוע אופטימי (?)

דבר ראשון לפני הכל, תנחומי לכל משפחות ההרוגים בפיגוע הנורא ביום רביעי. כמו כן שמעתי שהיה עוד חדירת מחבל לבית ביום שישי אבל אני מודה אין לי שום מידע בקשר לזה, לא שמעתי חדשות שום כלום. שוב,
לזכר הנרצחים.
ובסיבוב חד נעבור אלאה כי בכל זאת החיים שלנו ממשיכים:
ועוד כתבה שאמרה לנו שאלאניס שוקלת יחסים חד מיניים ולגור עם אישה, בכל מקרה, זה רק אני או שדשנו בנושא מספיק?
רן (BaBa LiVe) הודיע לנו בשימחה שאלאניס זכתה בפרס בישראל! אקו"ם קבעה שבפרס "השיר הלועזי של השנה" יזכה השיר הנדס קלין! בירכותינו לזוכה בתקווה שהיא תבוא לקחת את הפרס!
למה אתם מתחפשים
לי בכל אופן, עדין אין תחפושת אבל למי שמעוניין לדעת, יש כבר מי שמתחפש לאלאניס ש"עורפדה" או "מעורפדת" או איך שלא תרצו לתאר את זה..
למה הבי"ס שלי לא כמו הבי"ס של דן (UnderLittleJunkie) ששם אפילו משמיעים את אלאניס בהופעות?! ובאמת עולה בראשי השאלה-למה אתם חושבים שאלאניס לא מוכרת כ"כ ולא כ"כ אהודה ע"י דור שומעי המוזיקה הצעיר? לדעתי, מוזיקה (איכותית!) כמו של אלאניס, זה או שאתה מתחבר לזה ומבין את זה ובאמת אוהב או שאתה בראש אחר לגמרה (ולאו דווקא רק בירטני, כריסטינה ושות') ואז אתה לא מתחבר לשירים, אולי רק לשירים בודדים.. זו דעתי, מה דעתכם??
מה הציטוט שלך
חזר והפעם SFIJ! כולכם מוזמנים!
(אין התיחסות לאיקון הזה בכלל!
) עמוד הקהילה יתעדכן לו בדקות הקרובות (בהנחה שלא יהיו תקלות).
ו-כ-מ-ו-ב-ן הידיעה הכי חשובה היא תזכורת למעשה למפגש פורום שהולך להיות יום שישי הבא. ולהלן כמה הערות, תוספות ואיזכורים:
המקום: עזריאלי, ליד סניף טאוור רקורדס.
התאריך:14 למרץ, יום שישי הבא עלינו לטובה.
השעה: תראו אני אישית יהיה שם מסביבות 9 כנראה, יוסי אם אני לא טועה יהיה שם מ10 בכל מקרה אתם מוזמנים להגיע מתי שתרצו רצוי בין השעות 10-11 כדי שנוכל להתחיל רישמית את המפגש פורום הראשון הרישמי!
הפעילות: נדבר, נכיר, נחליף, נתרשם, ננגן, נשיר ונעשה כל העולה על רוחינו! (תוך כיבוד המקום והאנשים כמובן!)
הבעיות שיכולות לצוץ: אם אתם יודעים או לא, המלחמה המפורסמת כ"כ נקבעה להתחיל ב13 למרץ, יום חמישי-יום לפני המפגש. כמובן שאם אכן היא תהייה לא נבוא לשם במסכות מגן והמפגש יתבטל עד להודעה חדשה. במקרה שלא יהיה כלום נפגש כרגיל. בכל מקרה, נבקש ממכם לעקוב אחרי עידכונים בפורום ואחרי החדשות ובמקרה שתשמעו משהו חדש אתם מוזמנים לשתף.
האנשים: אז ככה, אל תתבאסו אם אתם רואים שבפורום לא יגידו הרבה שהם באים כי כמו שיוסי אמר גם חברי פורום "פסיבים" שלא כותבים אבל עוקבים יהיו. בכל מקרה בהמשך השבוע אני אפתח שירשור מיוחד בקשר למי שיבוא (שנכיר קצת עוד לפני שנראה פיזית אחד את השני
) אז שיהיה לנו שבוע טוב ושקט שיעבור מהר ויגיע יום שישי כבר
ו
לכולם, LoVe Y'a AlL, Rוית

Rוית

New member
ודר"א-

מי שעוד לא עשה זאת מוזמן להצביע לסקר הנוכחי שכן הוא יתחלף בשבוע הקרוב! (הייתי מחליפה עכשיו אבל זה יותר מידי עדכונים ליום אחד
) וכמו שהבטחתי עמוד הקהילה התעדכן!

symptoms

New member
תגובתי השבועית ../images/Emo8.gif

תסלחו לי אם לא אתייחס לנושא הראשון אני פשוט לא מסוגלת זה גורם לי לבכות בנוגע לאלאניס ונטיותיה כבר דשנו בעניין שוב ושוב וכולנו החלטנו שזה לא ממש ישנה את דעתנו עליה - שתעשה מה שטוב לה. בנוגע לפרס וללמה אלאניס לא אהודה כל כך אני ורן בדיוק היום דיברנו על כמה קשה להיות מעריץ של אלאניס. שהיא לא משחררת סינגלים כל הזמן ושהיא לא מופיעה בכל הטקסים כמו הבריטניות למיניהן שפשוט נתקלים בהם בכל מקום עד שהן נכנסות לך למוח (למשל אלאניס לא הייתה אף פעם בטקס של אמ.טי.וי ולא מופיעה כמעט לצערנו), גם זה שהיא "מרבה" לשחרר סינגלים שניים שלמים מהאלבום האחרון בטח שלא תורם, לא כי לא אוהבים את הסגנון שלה אלא כי לא שומעים אותה כמעט, רוב מי שאני מדברת איתו אומר שהוא דווקא אהב את השירים שלה ואז שואל מה קרה איתה? למה היא לא מוציאה שירים? זו נקודה למחשבה לפי דעתי פוטנציאל השוק של אלאניס גדול בהרבה.ולמה באמת היא לא מוציאה שירים חדשים? בכל מקרה מזל טוב לאלאניס על הפרס ושוב אני מביעה תקווה שהיא תבוא לקחת אותו? התחפושת כבר תימצא (כי זה התחפושת שמוצאת את הבן אדם ולא האדם שמוצא את התחפושת) והבית ספר שלי אם מישהו שם ישמע משהו חוץ מטראנסים/ בריטני ושטויות כאלה אני פשוט אתעלף מההלם. בקשר למפגש תהנו לכם, אני לא אוכל להגיע בדיוק אז יש לי מבחן (ביום שישי) ורק מי שהיה חולה יכול לעשות מבחן חוזר ובשביל זה צריך לא לבוא לבית ספר שלושה ימים ולהביא אישור רופא וסיבוכיאדה שלמה כי רק אז אתה נחשב חולה, ואז אם מאשרים לך תוקעים את זה בזמן הכי לא נוח מתי שאין לך זמן בגרוש, ואני לא אלאה אתכם בתיאורים משעממים רק שתדעו שאם הייתי יכולה ברצון הייתי באה.אז תהנו ואני שמעתי שהמלחמה (שוב!) נדחתה לאפריל בערך אז לא נראה לי שיש סכנה למפגש. אל תשכחו לצלם ולעלות תמונות לפורום רוית תודה על העידכון ועל הסיכום השבועי שיהיה לכולם שבוע שקט נעים טוב ונפלא ותהנו מכל רגע בחיים ועם החברים שלכם LOVE

שיהיה לנו שבוע שקט

בלי פיגועים ומלחמות!!!!!! ובקשר למה שרעות ורן דיברו זה די נכון, כי בניגוד לרוב הזמרים אלאניס ממש לא "נדיבה" בסינגלים וקליפים וככה הסיכויים ל"היפגש" עם המוסיקה שלה ובקשר לפרסים...אלאניס כן היתה בפרסי אמ טי וי (וגם הופיעה פעמים) וגם בראמי היא היתה כמה פעמים (וגם הופיעה) והיא גם הולכת להיות בג'ונו (ולהגיש פרס) אז זה לא כול כך נכון הקטע של הטקסי פרסים... ותהנו מהמפגש (ולא לשכוח להביא מצלמה) בייי שבוע מעולה שיהיה לנו

Rוית

New member
אתם צודקים..

אם אלאניס היתה יותר פעילה זה היה יותר מביא אותה לתודעת הציבור.. אבל מצד שני יהיו את אלו שיגידו שזו התמסחרות ושמה שהם אוהבים אצל אלאניס זה שהיא לא ככה... אבל מצד שלישי זה גם תלוי במדינה לדעתי. לדוגמא תראו את יפן שכולנו מקנאים בה על כל הסינגלים שאלאניס משחררת אקסלוסיבית לשם! ובאמריקה ובטח שבקנדה ששם יותר שומעים אותה.. אין מה לעשות, אנחנו נשאר לשמוע אותה, זה הכי חשוב

למעלה