סיכום שבועיD:

סיכום שבועיD:

כי לא היה הרבה זמן אחד כזה
שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע:

YuvalJones

New member
פאניקום ראשוןXD

שיר השבוע של פאניק? Shes A Handsome Woman
שיר השבוע לא של פאניק? Closer- Ne-yo אמן\אלבום השבוע? כריס בראון
סרט\סדרת השבוע? הך. נראהלי ככה קוראים לסדרה.
ציטוט השבוע? Welcome to the fucking greatest country in Americaaaaaaaa משהו שעשה לך את השבוע? היציאה של אתמול בלילה. כוסעמק, מה עוד אפשר לבקש? ארבע בנים חתיכים? איתי\?!
תוכניות לשבוע הבא? אמממ... השיעור עם נילס, אולי תלאביב?,שיעור עם עוזי, יציאה. תמונת השבוע: העין של אחי, ועל זה נאמר 'הו,הקנאה'.. שבוע טוב גירלסD: ובויז??

עונה |פסטרמה|

שיר השבוע של פאניק? nine in the afternoon שיר השבוע לא של פאניק?no love-simple plan,scotty doesnt know אמן\אלבום השבוע?פאניק וסימפלאן סרט\סדרת השבוע?סדרת השבוע- סמולוויל
ציטוט השבוע? לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. משהו שעשה לך את השבוע? חופש!!! תוכניות לשבוע הבא?חופש, לישון וכאלה.. תמונת השבוע: אני במהירה ואין לי כוח לעבור..

HadasBud

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פאניק: northern downpour שיר השבוע לא של פאניק: pendulum - propane nightmares אמן\אלבום השבוע: -- סרט\סדרת השבוע: האנטומיה של גריי
ציטוט השבוע: חני לא יכולה לבוא, היא שומרת שבת XDDD Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop. משהו שעשה לך את השבוע: רק עוד 4 ימי לימוד
תוכניות לשבוע הבא: לישון ולא לחזור לבצפר המכוער הזה בחיים =.=" תמונת השבוע: ^___________________________^"

DontWakeMeUp

New member
האנטומיה../images/Emo99.gif מאוד התאכזבתי העונה אבל

שתי הפרקים האחרונים היו ממש יפים

NoAmItA ChAn

New member
חיח

שיר השבוע של פאניק? איטס טיים טו דאנס, בעיקר, אבל הרבה XD; שיר השבוע לא של פאניק? דה ג'טסט לייף איז גונה קיל יו - מכ"ר. אמן\אלבום השבוע? מכ"ר ופאניק. סרט\סדרת השבוע? אינדיאנה ג'ונס 2. ציטוט השבוע? X משהו שעשה לך את השבוע? לא זוכרת XD תוכניות לשבוע הבא? קונצרט, בגרות, מפגשים, תופרת. תמונת השבוע: X

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif../images/Emo152.gif

שיר השבוע של פאניק? northern downpour
שיר השבוע לא של פאניק? the new transmission של לוסטפרופטס
אמן\אלבום השבוע? liberation transmission כבר שבוע שני ברצינות שאני חורשת על האלבום הזה הוא כל כך טו-אווווב
סרט\סדרת השבוע?יש ספר השבוע-עמוס חולם על חירות והמאבק לעצמאות של עמוס וחירות. ציטוט השבוע? אני: A TOWN CALLED HYPOCRISY וחברה שלי : THE THING WHICH IS GONNA KILL YOU ALL אמרתי לה שאבא שלי ראה את עשהאל ואת הבן זוג שלו מחליפים רוק (ואני פאקינג פספסתי את זה
) the thing which is gonna kill you all says (19:29): אבל איך זה התגלגל לכך שאבא שלך סיפר לך שראה אותך מחליפים רוק? the thing which is gonna kill you all says (19:29): *אותם! A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^ :p says (19:30): שאלתי אותו איך הוא ידע שהוא גיי חח the thing which is gonna kill you all says (19:30): XD the thing which is gonna kill you all says (19:30): ומה אבא ענה? A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^ :p says (19:30): חחחחח הלוואי ואני הייתי זאת שהייתה מחליפה רוק איתו
the thing which is gonna kill you all says (19:30): נו מה אבא שלך ענה? מאיפו הוא ידע? A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^ :p says (19:31): הוא ראה אותם!!!! חחח A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^ :p says (19:32): מול הפרצוף שלו הם עשו את זה!!! ומול כולם XD A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^ :p says (19:32): ליד השירותים XDDDD the thing which is gonna kill you all says (19:32): XDDDDD the thing which is gonna kill you all says (19:32): אני אעשה ממך בייגלה! ומאבא שלך........סופגנייה! XDDDD A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^ :p says (19:33): חחחח אין צורך אבא שלי כבר נהפך לסופגנייה ויש לו טראומה אחרי שהוא ראה אותם מחליפים רוק XD the thing which is gonna kill you all says (19:33): XDDDD the thing which is gonna kill you all says (19:33): אני רוצה את הטראומה הזאת! http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=548817 יש פה הרבה
משהו שעשה לך את השבוע?דיברתי עם מישהו הומו בקייקים והוא כזה חמווווווווווווווווד וקוראים לו עשהאל
תוכניות לשבוע הבא? לקנות תיק לטיול משצי"ם,לעבוד,להתחיל לקרוא ספרים ברוסית סוף סוף
,לעשות שיעורי חופש בקיבינימטיקה
,לרייר על עשהאל
תמונת השבוע: אני עשיתי

../images/Emo209.gif השבוע הצ'עמם שלי D:

שיר השבוע של פאניק? Northern Downpour כמובן *-* שיר השבוע לא של פאניק? אוקי.. יש כמה. The Beatels - Yesterday The Beatels - Last Christmas Radiohead - Karma Police Radiohead - All I Need Three Days Grace - Pain Three Days Grace - On My Own Muse - Time is running out אמן\אלבום השבוע? קשה להחליט. סרט\סדרת השבוע? השטן לובשת פראדה *-* ציטוט השבוע? אני והחברות המשוגעות שלי החלטנו ללכת למקדונלדס. חברה אחת אומרת " יש שם בלונדי אחד ממש חתיך!" אז החלטנו ללכת ולבדוק. מסתבר שהבלונדיני חמוד אבל הוא נראה כמו בן 12 XD היא אמרה לנו "הוא בן 16 ! אני בטוחה בזה!" באיזשהו שלב גילינו שזאת בת.
מאותו יום אנחנו יורדות עליה XDD משהו שעשה לך את השבוע? - - - תוכניות לשבוע הבא? לא יודעת. הכל ספונטני. תמונת השבוע: - - -

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלהלהלה

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק? the zephyr song scar tissue cant stop dani california californication snow (hey oh) by the way under the bridge otherside כולם של RHCP
אמן\\אלבום השבוע? RHCP
סרט\\סדרת השבוע? שמש
ציטוט השבוע? שמש: ready עוגן: *יורדת* שמש: מה את עושה? עוגן: אמרת לי לרדת
משהו שעשה לך את השבוע? עגיל חדש באף, 2 טוניקות סטרפלס ומכנס מפוקס
תוכניות לשבוע הבא? לקחת את המשכורת מהעבודה הקודמת, להתחיל עבודה חדשה, לסיים ביתספר, חברה באה לישון אצלי, להכין עוגה לדודה שלי
תמונת השבוע: אח"כ

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחח החתימה שלך ../images/Emo6.gif

רק עכשיו שמתי לב אליה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

אם אנחנו כבר בקטע של חתימות, אז מה קרה לאנדריי? טים תעשה לי ילד
[לא] חחחח

McFlyRoni

New member