../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif../images/Emo152.gif
שיר השבוע של פאניק? northern downpour
שיר השבוע לא של פאניק? the new transmission של לוסטפרופטס
אמן\אלבום השבוע? liberation transmission כבר שבוע שני ברצינות שאני חורשת על האלבום הזה הוא כל כך טו-אווווב
סרט\סדרת השבוע?יש ספר השבוע-עמוס חולם על חירות והמאבק לעצמאות של עמוס וחירות. ציטוט השבוע? אני: A TOWN CALLED HYPOCRISY וחברה שלי : THE THING WHICH IS GONNA KILL YOU ALL אמרתי לה שאבא שלי ראה את עשהאל ואת הבן זוג שלו מחליפים רוק (ואני פאקינג פספסתי את זה
) the thing which is gonna kill you all says (19:29): אבל איך זה התגלגל לכך שאבא שלך סיפר לך שראה אותך מחליפים רוק? the thing which is gonna kill you all says (19:29): *אותם! A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^

says (19:30): שאלתי אותו איך הוא ידע שהוא גיי חח the thing which is gonna kill you all says (19:30): XD the thing which is gonna kill you all says (19:30): ומה אבא ענה? A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^

says (19:30): חחחחח הלוואי ואני הייתי זאת שהייתה מחליפה רוק איתו
the thing which is gonna kill you all says (19:30): נו מה אבא שלך ענה? מאיפו הוא ידע? A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^

says (19:31): הוא ראה אותם!!!! חחח A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^

says (19:32): מול הפרצוף שלו הם עשו את זה!!! ומול כולם XD A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^

says (19:32): ליד השירותים XDDDD the thing which is gonna kill you all says (19:32): XDDDDD the thing which is gonna kill you all says (19:32): אני אעשה ממך בייגלה! ומאבא שלך........סופגנייה! XDDDD A Town Called Hypocrisy משצי"ת לעתיד ^^

says (19:33): חחחח אין צורך אבא שלי כבר נהפך לסופגנייה ויש לו טראומה אחרי שהוא ראה אותם מחליפים רוק XD the thing which is gonna kill you all says (19:33): XDDDD the thing which is gonna kill you all says (19:33): אני רוצה את הטראומה הזאת!
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=548817 יש פה הרבה
משהו שעשה לך את השבוע?דיברתי עם מישהו הומו בקייקים והוא כזה חמווווווווווווווווד וקוראים לו עשהאל
תוכניות לשבוע הבא? לקנות תיק לטיול משצי"ם,לעבוד,להתחיל לקרוא ספרים ברוסית סוף סוף
,לעשות שיעורי חופש בקיבינימטיקה
,לרייר על עשהאל
תמונת השבוע: אני עשיתי