סיכום שבועי

AndreaCorr ©

New member
סיכום שבועי

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מה היה שיא השבוע מבחינתכם? איזה שיר חרשתם השבוע? מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? קיבלתם השבוע משהו חדש? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?

danzk

New member
מי יודע איך מגיעים מתחנת רכבת ראשונים לצריפין

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שיעזור לי... מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הריצת 2000 של הבר אור. הרגשתי כאילו אני מקבלת התקף לב. ואתמול. לצאת מניצנים. היה קורע לב מה היה שיא השבוע מבחינתכם? רביעי וחמישי. איזה שיר חרשתם השבוע? לא היה משהו מיוחד מה קראתם השבוע? עיתונים ראיתם סרט מענין השבוע? כל מיני סרטונים על נפגעי תאונות דרכים קניתם השבוע משהו חדש? סבון נוזלי בריח תמציות תה ומלפפונים קיבלתם השבוע משהו חדש? ספר תנ"ך אחרי ההשבעה עם הקדשה אישית מהמפקדת המדהימה שלי מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המפקדת שלי עדי והמ"מ (המ"מאמי) שלי מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שלא יגמר השבוע. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שאני אגיע בשלום לצריפין בלי להסתבך בדרך ושיהיה כייף כמו בטירונות. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 9.5

danzk

New member
...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע זה השבירת דיסטאנס ביום רביעי. למרות שלא היה כל כך הרבה דיסטאנס.

danzk

New member
לא.

אבל קיבלתי ח"ח עצבני מהמ"מ ומהמפקדת שלי.

את יוצאת מהתחנת רכבת.. יוצאת מהחניון

ואז יש שם מין מפרץ (לאוטובוסים).. אם את הולכת בשעות הבוקר תוכלי לראות הרבה חיילים מחכים שם . בהצלחה

danzk

New member
תודה!

אני מקווה שאני אגיע בשלום ובזמן. תמיד אפשר לשאול..

jenngirl

New member
גם גל אמור להגיע לשם../images/Emo82.gif

ביום ראשון,מתי את צריכה להגיע? תגיעו יחדP: [מפגשי פורום בצבא זה שליט"א].

m i r u s h i

New member
בה"ד 6!../images/Emo108.gif

השק"ם שם עצום :O [אבל פתיחותסגירות משטח זה קקה של דבר. >:]

danzk

New member
גם על ניצנים אומרים את זה.. כאילו על השק"ם

זה לא ממש משנה לי. גם ככה אני לא נכנסת לשם.

m i r u s h i

New member
ניצנים ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

הייתי בשק"ם שם וכלה פעם אחת והוא בכלל לא משהו. בבה"ד 6 לעומת זאת יש שק"ם שמחולק ל-3! מאפייה,בשרי ומינימרקט כזה

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

סבון נוזלי בריח תמציות תה ומלפלפונים אכן שליט"א. ראיתי עוד בנות שרק עכשיו התחילו להתלהב מזה.אנחנו מהחלוצותP:

ברוך רופא חולים,שרון!../images/Emo54.gif

(כן, עשיתי מזה ביג דיל...) מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?שגיליתי איזה שבוע מדהים מדהים הולך להיות לי מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?סיוט נוראי ששבר לי את הלב, והתעוררתי ממנו בדמעות. מה היה שיא השבוע מבחינתכם?יום רביעי והצרחות שמרחתי בבית כשגיליתי איזה כיף הולך להיות לי השבוע...אמא שלי נבהלה לאללה. איזה שיר חרשתם השבוע?כל שירי אלאניס מוריסט. מה קראתם השבוע?סיפור על אהבה וחושך-עמוס עוז. זה ממש ארוך.... ראיתם סרט מענין השבוע?צופן דה וינצ'י ועוד איזה קומדיה רומנטית קיטשית. קניתם השבוע משהו חדש?כן! שני ספרים בשבוע הספר וכפכפי אצבע אימואיות. קיבלתם השבוע משהו חדש?לא....:( מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?טובי מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?שומדבר מיוחד ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?שיהיה טוב באמת כמו שאני חושבת שיהיה, ואפילו יתעלה על כך! ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?7.5

../images/Emo195.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שחברה שלי באה לבקר בהפתעה. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? שחברה שלי עזבה ת'בסיס מה היה שיא השבוע מבחינתכם? שחברה שלי באה לבקר בהפתעה. איזה שיר חרשתם השבוע? מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? מתנה לחברה העוזבת קיבלתם השבוע משהו חדש? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המ"מיות שלי בעיקר ועוד אנשים טובים מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? להיות עם סגל הדרכה כל השבוע... ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה טוב ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 8

shiran™

New member
סוף שבוע רגוע

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הטקס השבעה אתמול. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? כמה אנשים עצבנו אותי.. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הטקס השבעה אתמול. איזה שיר חרשתם השבוע? המנון חמ"ן
מה קראתם השבוע? יותר מדי חומר.. ראיתם סרט מענין השבוע? וואלה לא. קניתם השבוע משהו חדש? שטויות בשק"ם קיבלתם השבוע משהו חדש? כן! סיכה של החייל!! מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברות שלי.. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שאני אסיים את הקורס ואקבל בסיס סגור וטוב. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? נעשה את זה בתור שבועיים כי אני סוגרת אז אני מקווה לסיים את הקורס בהצלחה ולקבל בסיס סגור וטוב עם אחלה אנשים. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? היה אחלה.

למעלה