סיכום שבועי

וואי כל הכבוד מזל טוב../images/Emo65.gif

ובהצלחה בהמשך

belabula

New member
נשארו עוד שבועיים...

לסיום הקורס... מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? טקס השבעה מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הסיור בקרייה.. אני מאוד מאוד מקווה שאני לא אגיע לשם... מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הטקס איזה שיר חרשתם השבוע? המנון חמ"ן (שירן, אני חשבתי על זה לפני...) מה קראתם השבוע? חומר מסווג... ראיתם סרט מענין השבוע? לא קניתם השבוע משהו חדש? לא קיבלתם השבוע משהו חדש? סיכה
(עוד אחת...) מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המפקדת קורס שלימדה אותנו לשיר את המנון חמ"ן... מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לא משהו מיוחד ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שאני אדע כבר באיזה בסיס אני אהיה... ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? נחמד

../images/Emo57.gif.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?להיות בצבא, כיףכיףכיף. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?יום ראשון הייתי אמורה לצאת לאפטר כצ'ופר [
] אבל אף אחד בערך לא היה אז לא יצאתי [המפקד שלי בכלל לא מודע לכך שלא יצאתי :^).]. מה היה שיא השבוע מבחינתכם?הקריעת תחת
. איזה שיר חרשתם השבוע?'לוחמת' של אייל גולן. [לא יודעת מה יש לי.]. מה קראתם השבוע?תרשימים. ראיתם סרט מענין השבוע?נופ. קניתם השבוע משהו חדש?נופ. קיבלתם השבוע משהו חדש?נופ. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?הוא! מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?הוא! ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?הוא?
ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?מצויין.

AndreaCorr ©

New member
כותרת

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? היה לי מצברוח טוב, והיה לי סופש כייףכייף מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?שגנבו לי את הארנק? או שזה היה שבוע שעבר? לא זוכרת כבר מה היה שיא השבוע מבחינתכם? חמישישי איזה שיר חרשתם השבוע? השבוע לא היו חרישות מיוחדות מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? חולצה, ג'ינס, ספר שירים של לאונרד כהן, מתנה, כ. אשראי חדש קיבלתם השבוע משהו חדש? מלא! מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? ידיד מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לא להיות שבוזה ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה כייף ויעבור מהר ולראות אותו ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? נחמד מאד :]

jenngirl

New member
שבוע טוב!../images/Emo82.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?שהוא עבר מהר...וגם יום שישיP: מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?שהתגעגעתי לחברות. מה היה שיא השבוע מבחינתכם?יום שישי איזה שיר חרשתם השבוע?שירים של משינה,ו-Iris המוכר.לצערי,הבנות בחדר כל היום טוחנות את השירים האלה. מה קראתם השבוע?חומר לימודיP: ראיתם סרט מענין השבוע?כןP: קניתם השבוע משהו חדש?שק"ם וכאלה. קיבלתם השבוע משהו חדש?כן מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?ממ.קשה. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?להצליח יותר במבחנים ולא להיות כל כך עייפה ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?^+לקבל את התוצאות של הבדיקת דם. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?8

צליל88

New member
שבוע טוב:)../images/Emo179.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? יוו, היה שבוע מצויין בכללי. ראיתי כמה חברות שלא ראיתי ימבה זמן, הייתי בראשון, הגעתי מוקדם אתמול לבית..
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? אה, עייפות מתמשכת
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? חמישי, ראיתי אותו פעמיים
סתם לא.. אה, משלישי בערב שראיתי חברה שלא ראיתי בערך חצי שנה, אח"כ בעוד כמה חברות שפגשתי במקרה, ואז ברביעי שהיה סופר-נחמד במשרד. איזה שיר חרשתם השבוע? הזמנה לחתונההההה
מה קראתם השבוע? כלום. ראיתם סרט מענין השבוע? אה, היה סרט שהתחלתי יום שלישי, לא סיימתי אותו
משהו אמרתי לך.. קניתם השבוע משהו חדש? היה בתכנון לקנות בושם [סלקום..
] אבל לא היה לי זמן.. אז הסתפקתי בחולצה
קיבלתם השבוע משהו חדש? לא. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? רותם. אפרת. נעמה!
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לפגוש חברה שבפ"ת ועוד אחת שבת"א.. עם אחת זה מרחק רבע שעה ברגל מדירה לדירה, השניה רבע שעה באוטובוסים. אח, העצלנות. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? לנסוע לפ"ת.. ושיהיה כיפכיף בטיול יום רביעי! [אורוש, תהיי?] ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? מצויין

Marble Arch

New member
או-קיי!!

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אני עוברת בסיס מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? אני עוברת בסיס מה היה שיא השבוע מבחינתכם? קבעתי דייט עם מישהו מאוד מגניב, פרטים בהמשך. איזה שיר חרשתם השבוע? Rihanna - Umbrella מה קראתם השבוע? ספוטניק אהובתי/ הרוקי מורקאמי וקנטטת הגירושים/ א.ב יהושוע ראיתם סרט מענין השבוע? לא. קניתם השבוע משהו חדש? המון! דברים של בנות... מייקאפ, סומק חדש
של מאק, שפתון של קליניק, שתי צלליות, צמיד כסף מהמם, עגילים............ קיבלתם השבוע משהו חדש? ההורים קנו לי ספרים בשבוע הספר מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברה שלי מהטירונות מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? להתעורר בבוקר אחד ממש ממש רזה
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה לי כייף בבסיס החדש ושיהיו בו אנשים נחמדים. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? סבבה פלוס

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אישרו את הרגילה. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? כנראה שאני לא היה קל"בית עוד מעט לכמשך שלושה חודשים בערך. וגם לפני כמה דק' קצת שברו לי את הלב. לא משנה. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? אין כזה איזה שיר חרשתם השבוע? love today מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? "החיים או משהו כזה" קניתם השבוע משהו חדש? מתנה לאחיינית קיבלתם השבוע משהו חדש? ברכת הדרך שהכנו במחלקה לפלוגה החדשה שהגיעה. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? דוד שלי מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לא יקרה גם. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? . ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 6.5

Drorrrrrr

New member
ועד שלא נמצא ת'אור, אין לנו לאן לחזור

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע
חופש. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע
יום ראשון היה מסריח ברמות. מה היה שיא השבוע מבחינתכם
יום שלישי, סיבוביאדה ברחבי ישראל. איזה שיר חרשתם השבוע
לך לך- פורטיסחרוף. מה קראתם השבוע
כלום. ראיתם סרט מענין השבוע
ראיתי חלק מ"אלפי" ביס1, נחמד דווקא
. קניתם השבוע משהו חדש
מעריב? קיבלתם השבוע משהו חדש
לא שזכור לי. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע
את השבת שעברה- רן, מאז עברו הרבה מים בירקון
. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה
קצת שקט. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא
שיהיה טוב, אין לי כח לשטויות. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף
סביר.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifשבוע טוב [:

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שבת חברות.
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? לא כ"כ הרגשתי טוב.. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? שבת. איזה שיר חרשתם השבוע? אין אחד מסויים, בעיקר ת'שירים שיש לי בפלא'.. [אני חייבת לקנות אמפי כבר!] מה קראתם השבוע? משוואה עם נעלם. ראיתם סרט מענין השבוע? לא. קניתם השבוע משהו חדש? קרם פנים, מגבונים, חומר לעדשות.. קיבלתם השבוע משהו חדש? שמפו מסבתא. :) מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברות. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? - ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה לי מצב רוח חיובי כללל השבוע . ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? משתנה, אבל רובו היה בסדר.

למעלה