סיכום שבועי

jenngirl

New member
סוגרים ביחד!../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

יהיה בנ"ז! מתי תדעו באיזה בסיס תהיי?

danzk

New member
גם אני אמורה לסגור שבוע הבא

אבל אני כנראה לא כי יש לי חלוקת תעודות בגרות. סתם רציתי להגיד שגם אני אמורה לסגור. לא שזה מעניין מישהו

belabula

New member
אותי לא שיחררו

גם לי היה טקס חלוקת תעודות בגרות בשבת שסגרנו ולא נתנו לי לצאת...

danzk

New member
בסדר.

נבקש יפה. מקסימום אני אקח את התעודה שבוע אחרי זה.

jenngirl

New member
לא הקורס שלי...קורסים אחרים../images/Emo82.gif

אבל אנחנו סוגרות יחד!יהיה בלאגנייייםP:

Taam YutvatA

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? יצאתי רבעוש מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? לא עברתי את הפנאל המסכם מה היה שיא השבוע מבחינתכם? כשהמפקדת שלי שלחה לי הודעה לפלאפון שאני לא צריכה לעלות לבסיס בסוף מחר (יעני יום חמישי) אחרי שהיא אמרה לי שלא יתנו לי רבעוש
איזה שיר חרשתם השבוע? בינונימי מה קראתם השבוע? עיתונים וכאלה ראיתם סרט מענין השבוע? אתמול חסין מוות, סרט ענק. קניתם השבוע משהו חדש? היום, בגדים לחתונה של בן דוד שלי שתהיה יום חמישי, דיסק של אריק ברמן ומתנה לאמא קיבלתם השבוע משהו חדש? מממ את הבגדים לחתונה מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המפקדת מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לעבור את הפנאל ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? להנות בטיול שיש של היחידה שממש אבל ממש אין לי כוח לצאת אליו ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? התחיל טוב נגמר לא משהו

VInterrupted

New member
חח אני אפעם לא בפורום אבל משעמם לי

אז הנה התשובות שלי: מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שאלה טובה,אין לי מושג מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מבחנים שעשו לי רע על הנשמה מה היה שיא השבוע מבחינתכם? לא היה דבר כזה עם כל הלמידה המאסיבית איזה שיר חרשתם השבוע? ur love alone is not enough מה קראתם השבוע? חח לקרוא..לא עשיתי את זה כבר הרבה זמן [חוץ מספרי ומחברות אולי] ראיתם סרט מענין השבוע? היום ראיתי לראשונה את צ'ארלי ומפעל השוקולד [כן אני יודעת זה ישן בלה בלה] קניתם השבוע משהו חדש? מממ מסקרה..מעניין למישהו תחיים?לא קיבלתם השבוע משהו חדש? כסף? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? לא מישהו מיוחד מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? חח לא מדברים על זה ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? כנ"ל^ ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? מתוח,לא משהו

Gal isr

New member
סוף טירונות מרץ 07+ רגילה!

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? סיימתי טירונות
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הפסדתי את המסיבת סוף טירונות... מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום חמישי, לקפל את האוהל, להעלות קיטגבים למשאית לבה"ד, לקבל חולצות...וללכת! איזה שיר חרשתם השבוע? - מה קראתם השבוע? תנאי עבודה בתור תורן מטבח
זה תלוי בכל מקום ראיתם סרט מענין השבוע? - קניתם השבוע משהו חדש? לא שזכור לי קיבלתם השבוע משהו חדש? חולצת סוף טירונות מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? כל הסגל שמסתבר שהם מדהימים אחד אחד מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? יום חמישי בערב... ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שלא יהיה משעמם מדי בבית
ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 8+

Gal isr

New member
תקשוב. נו, הקשקוש הזה עם המחשב

והאבן יקרה (יהלום)

Gal isr

New member
אבא הסביר לי למה היהלום שם

למה לא שמו ציור של ורד הרים?

Drorrrrrr

New member
אני מניח

שו"ה זה דבר שהתפתח הרבה אחרי אב"י והתג ישן. בכל מקרה, אני לא מצליח להעלות על דעתי איזה תג יש לך, אני מכיר את של אגף התקשוב, אבל אני לא חושב שיש שם את אב"י :O.

למעלה