סיכום שבועי.

חן זוהר

New member
(-_//)

משהו טוב שקרה לך השבוע: קבלתי 100 במתכונת במתמטיקה משהו רע שקרה לך השבוע: לימודיםםםם שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: vol אמן השבוע: madina lake התחדשות השבוע: אממממ לא יודעת... תוכנית השבוע: סופר רוק באמטיוי חחח סרט השבוע: בקווז איי סד סו... מאכל השבוע: אממממ לא יודעת.... יציאת השבוע: בצפרD= ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תקדמי, י'זבל!" תמונת השבוע: אדם!! מtbs התוכניות שלי לשבוע הבא:טסט כברר נוווו....לקבל פלאפון חדש!! לא עם אור כחול!!=] אממ אהה לעבור בהצלחה ת'בגרות במתמטיקהההה =S השבוע היה נחמד..לא משו....נקווה שיהיה יותר טוב בשבוע הזה!

joelgirl

New member
אוקיי..

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופשש...הרבה חופש משהו רע שקרה לך השבוע: אמממ..כלום שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: כל האלבום הראשון אמן השבוע:Young Love התחדשות השבוע: אולסאטר, וחולצה של rhcp תוכנית השבוע: - סרט השבוע: התן מאכל השבוע: הרבה גבינות יציאת השבוע: ים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס
שבוע טוב!!!!!

גיא בכר1

New member
אממ אוקיי

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש משהו רע שקרה לך השבוע: גמר החופש ולא ישנתי מספיק ונפרדתי מהחברה שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: emotionless אמן השבוע:GC (אלא מי..) התחדשות השבוע: פנוי חח תוכנית השבוע: לא רואה יותר מידי טלויזיה חח סרט השבוע: ספיידרמן 3 מאכל השבוע: עוגות גבינה יציאת השבוע:אמא שלך מוצצת לכלבים טיבטים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אמא שלך מוצצת לכלבים טיבטים תמונת השבוע: בילי והחברה שלו ומה שניראה מאחורה כמו הבית שלו חח התוכניות שלי לשבוע הבא:טופ טן של GC!!!! וזהו..

למעלה