סיכום שבועי.

סיכום שבועי.

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר של GC שלא הפסקת לשמוע:
אמן השבוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: סופשבוע רגוע ושיהיה לכולנו שבוע טוב :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

ronny ron

New member
שלי ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתה לי חופשה של שבוע בהרצליה =) והלזניה של שבועות חח
משהו רע שקרה לך השבוע: הלזניה נגמרה?!?! חחח שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: all black אמן השבוע:incubus התחדשות השבוע:אמממ אין
תוכנית השבוע: אממ תוכנית בטלוויזיה?? חח אז אם כן סאות'פארק! סרט השבוע: שודדי הקאריביים. מאכל השבוע: תפוחי אדמה מוקרמים.
יציאת השבוע: לא יצאתי...למדתי=\ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: " זהההההה אין מה לעשות! " תמונת השבוע:
---------------------------------------------------------------> התוכניות שלי לשבוע הבא: אמממ ללמוד ללמוד וללמוד ואולי לצאת קצת... =)

../images/Emo180.gif

נו, מה? כדור! כדורים!! כדוריםכדוריםכדורים!!! משהו טוב שקרה לך השבוע: חופשששששש!!! וציון טוב באנגלית וסאפ:) משהו רע שקרה לך השבוע: ממממממ.. לא משהו מסוים שזכור לי. אוה, כן, לאימאשלי נתפס הגב ואני צ'כה לעשות טונה של מטלות..ולא הלכתי בסוף לת"א. =\ ושסער התספר. פיחחחס. שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: DFA אמן השבוע: שיהיה ברייקינג בנג'מין. לא, רגע, FOB. לא!! LP. טוב, אנלא החלטית. התחדשות השבוע: מכנסיים ברך. מקווה להתחדש שבוע הבא באוברול חצאית
תוכנית השבוע: מלאך שחור[?] סרט השבוע: שודדי הקריביים 3-סוף העולם. פשוט סרט ע נ ק. מאכל השבוע:מממ.. בלינצ'ס? יציאת השבוע: שודדי הקריביים? מסיבה אצל אופיר היום.. הולך להיות גדול:) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מממממממממממ. "אני ערפדית קשוחה ואפלה ואני עושה ככה!!!!!!! XXXXX" טוב. זה נשמע עכשו דבילי אבל נכון בובספוג? אז יש כזה קטע שהוא עושה עם האצבעות "אני מאגניב ואני עושה ככההה!!!!!" XDD וזה פשוט מצחיק. תמונת השבוע: --------------> יצאתי כמו בלון בצורת דולנד דאק. :\ אבל זה מה יש. P: התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון!# ולהצליח במדעים:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר, תודה ששאלת. אסססהה חמוווודד:)

ronny ron

New member
חח אני אמורה לא להסכים? :-חח סתם..ברור שכה...

אמממ חח מלאך שחור?? זה זה עם ג'סיקה אלבה? אם כן.. באיזה ערוץ זה? שבת שלום=)

טוב נו נענה.../images/Emo176.gif

יש לי שפשפת ואני לא יכולה לצאת מהבית כי אז זה יחמיר, באמר. משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש, מסיבה [בבית שלי^^] ושודדי הקאריביים 3- דווקא אחלה סרט. משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת, הסניליות. שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: all black שיר מקסיםD: אמן השבוע: יוזדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
התחדשות השבוע: מה שקניתי ביום חמישי, 1 פאצ' של הימ 1 סקט רקוויאם לחלום 1 עניבה 3 דיסקים שהזמנתיP: [החדש של דה יוזד, הראשון של איידן והראשון של 30סטמ] תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות אולי?. סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3
ג'ק
מאכל השבוע: סושי? אכלתי 3 ימים ברצף=0 יציאת השבוע: הומ. ללגונה אולי, לא יודעת:\ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כשלא יודעים מה לומר:' אז מה?? מאי התחפשה לאדום-ירוק!'
תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ><

:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש בעזריאלי, לצאת עם חברים שלי אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: אמ..ממש דברים קטנים שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: Broken Hearts Parade! #%%@
אמן השבוע: ג"ש!! התחדשות השבוע: סקייט
תודה לטל[: תוכנית השבוע: בנות גילמור סרט השבוע: NONE מאכל השבוע: מקדונלדס XD יציאת השבוע: ראו ערך משהו טוב שקרה לי השבוע D: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה שלי בציטוט חייה- "בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? אני יורד מן הפסים..אני חותך את הורידים, כמו כל הילדייםםם..'כמה טוב לחיות', ולהיות, ילד שאוהב את MCR..."
גאשש תמונת השבוע: אעאעע הם לא יכולים להיות יותר מתוקים מזה!@#
התוכניות שלי לשבוע הבא: אמ... מחר יש לי מיטה חדשההה!!!!! יאיי

o DaNiEl o

New member
עונה../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש, חופש וחרשתי על הדיסק החדש של לוסטרפרופטס משהו רע שקרה לך השבוע: משהו עם חברה שלי במפגש
שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: כולם בערך, לא היה משהו מסוים. אמן השבוע: Lostprophets, My Chemical Romance התחדשות השבוע: שרוכים שחורים עם גולגולת לבנות, והדיסק החדש של לוסטפרופטס. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין מאכל השבוע: אין יציאת השבוע: אם מפגש נחשב כיציאה אז המפגש. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "למה לעזאזל יש לו מפה על הפנים?" "תרוצים, תרוצים." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: טיול שנתי, חופש אחרי הטיול השנתי ומבחנים

xoLiaty

New member
--

משהו טוב שקרה לך השבוע: עוגת גבינה P: משהו רע שקרה לך השבוע: - שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: Mountain אמן השבוע: Reik התחדשות השבוע: מנוי לחדר כושר . אחרי שהאחרון נסגר ודפק לי תחיים . תוכנית השבוע: פלורסיינטה D: חחח . סרט השבוע: סיפור אהבה בלתי נשכח מאכל השבוע: עוגת גבינהה . יציאת השבוע: ? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: fuck this shit, wight now I'm checking out . תמונת השבוע: --> . הוא נראה כמו דג D: במובן הטוב של המילה D: התוכניות שלי לשבוע הבא: לחיות ?

noy flat

New member
סרט מדהים!!!

אני ואחותי ראינו אותו לפני כמה חודשים ובכינו כמו תינוקות בסוף...

MadinaLake

New member
עונה גם...

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש שבועות
משהו רע שקרה לך השבוע: להתכונן למתכונת בהיטוריה ואחרי יום יש לי בגרות במתמטיקה
שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: Predictable אמן השבוע: The Used התחדשות השבוע: -- תוכנית השבוע: גיבורים,הישרדות ומגרש ביתי סרט השבוע: לא ראיתי השבוע מאכל השבוע:
יציאת השבוע:-- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -- תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר

Pushoka

New member
אמרתי לך שזה לא ימנע ממני... ../images/Emo11.gif

מלעשות לו דברים

Pushoka

New member
Will be there soon ../images/Emo79.gif

Just me and u .. משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש ישרא בעזריאלי, וחברים שלי D: משהו רע שקרה לך השבוע:>< שיר של GC שלא הפסקת לשמוע: Broken Hearts Parade אמן השבוע: ג"ש, טוקיו הוטל. התחדשות השבוע: מממ.. כלום תוכנית השבוע: >< סרט השבוע: "אמרתי לך" אחלה סרט מאכל השבוע: מקדונלדס P= יציאת השבוע:האמ. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי.. תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: המ. שומדבר מיוחד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.

../images/Emo220.gifכואב לי הראש=/

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש אני וביל(חברה שלי.דניאל.סאלי)נסענו לאביה במודיעין והיום יםP:ובאולינגP: משהו רע שקרה לך השבוע:רוב השבוע ת'אמת. שיר של GC שלא הפסקת לשמוע:לא יצא לי יותר מדי.אבל לא היה אחד=] אמן השבוע:ידיד שלי.נחשב? התחדשות השבוע: מפרט.קאפו.ספר.ושטויות כמו אלה. תוכנית השבוע:יש יש לא לדאוג. סרט השבוע: שודדי הקריבים 3(עוד לא ראיתי אבל כניראה השבוע) מאכל השבוע:אין. יציאת השבוע:למודיעיןP: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יש מלא. תמונת השבוע: =] התוכניות שלי לשבוע הבא:יש מלא. סופשבוע רגוע ושיהיה לכולנו שבוע טוב :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עבר.זה העיקר. (בתמונה?העין שליP:)

למעלה