סיכום שבועי

F U N K

New member
סיכום שבועי

אני מקווה שזה פסדר שפתחתי שרשור חדש כי בעיקרון פשוט כ"כ יבש אז אמרתם שאתם רוצים פינה או משהו אז אם תשתפו פעולה, נמשיךך את זה.>< אז ככה כל שבוע שכמעט מסתיים לו יהיה ת'שאלון הזה שקוראים לו סיכום שבועי
יאללה תענו.- מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- בילוי השבוע שלכם- סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ציון כללי לשבוע [מ1-10]- פסח שמייח כולם. ><

שרון710

New member
וואו, את מהירהD:

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- עוגות גבינה מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]-i write sins not tragedies
בילוי השבוע שלכם- ת"אאאאאאאאא סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-האלופה?XD סקופ השבוע שלכם-עידו תדמור נראה זוועה!! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- נופ. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תסעו לת"א, ותראו אנשים שווים! משהו שהרס לכם את השבוע- שיעורים!XD משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמ כלום. ציון כללי לשבוע [מ1-10]-7

F U N K

New member
Me>< דמאט.

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]-"כמו שלך">< מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]Avril Lavigne - Girlfriend -Fall out boy - This aint a scene
בילוי השבוע שלכם-ת"א קניון.וחברות סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-פרוייקט מסלול3.MTV כל מיני וזהווו. סקופ השבוע שלכם-Avril Lavigne וEvanescence באים לארץ נדמה לי. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]----> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-עזריאלי עם חברים. משהו שהרס לכם את השבוע-שום דבר נדמה לי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-נוסעים לאילת D: ציון כללי לשבוע [מ1-10]-8

l i s H A

New member
ושוב אני אצטרך קצת לייבש אותך.

כבר קיים שרשור כזה קבוע בפורום.. כדאי לעבור קצת בארכיון ולבדוק שאת לא פותחת שרשורים סתם [אגב אני לא כזו אכזרית בד"כ אבל זה באמת קצת מיותר....חבל...]

F U N K

New member
מה שתגידי../images/Emo3.gif

היה כאן כ"כ יבש >< מי שרוצה שיענה ומי שלא לא. זהו אז אני עדיין לא עברתי על כל מה שכתבתם. אבל אני עוד התעדכן. לא צריך ישר לבוא בגישה כזאת. אני עדיין לא מכירה ת'פורום הכי אז בנתיים אני מנסה להכיר כמה שיותר לכן אני פותחת את השרשורים האלה. ואני רואה שיש פה עוד חדשים ולא רק אני כמובן.><

F U N K

New member
וגם כתבתי למעלה כבר

"אני מקווה שזה פסדר שפתחתי שרשור " לא ידעתי. טובב הקיצר מצטערת. וזהו שיהיה.

l i s H A

New member
סליחה?!?!

"לא צריך ישר לבוא בגישה כזאת." איזה גישה בדיוק תסלחי לי? אני עוד כתבתי לך שאני לא אכזרית בדכ ושזה לא אמור לצאת מגעיל[בשרשור הקודם] אבל שפשוט חבל לפתוח סתם ועוד אמרתי לך כל הכבוד על היוזמה אז אל תזייני לי תשכל על הגישה שלי פסדר..? ועכשיו אני לא נחמדה כי את אומרת סתם דברים וזה מעצבן אותי. שיענו בכיף אבל באמת כדאי שתעקבי. זה מיותר.

טחח

אם זה "כ"כ יבש" ,אז אני לא רוצה לדעת מה נקרא אצלך רטוב..בחייאת רבאק הפורום מפוצץ יותר מתור לקופות בהופעה של נינט !

איב101

New member
../images/Emo163.gif

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- יותר מידיי סרטים מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]-"אין לו חברה" - יוני בלוך בילוי השבוע שלכם-סרט סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-"החופשה של מיסטר בין" סקופ השבוע שלכם-אמממ... אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-גם אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- "החופשה של מיסטר בין" סרט קורעע... משהו שהרס לכם את השבוע-ש.ב במתמטיקה .... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אין ציון כללי לשבוע [מ1-10]-9

ליעתע

New member
../images/Emo45.gif נכון נכון!!

שלי! אני כבר תפסתי פיקוד! למרות שאמרתי שמי שרוצה שיקח אבל שידיע קודם כי יש לזה מממ.. חוקים? או משו כזה

souva

New member
^.^

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- כל הילדים מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- You Know What They Do To Guys Like Us In Prison בילוי השבוע שלכם- ת"אאאאאאאאאאאאא סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- הסרט 'נורביט' סקופ השבוע שלכם- איןן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- גם נראה לי אין חח :p משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מפגש ישראאאאא משהו שהרס לכם את השבוע- עדי לא באה למפגש :'( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ת"א עם דידושששששש [שוב חח] ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 9 סופשבוע טוב!!!! D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]-עוגות גבינה. מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]-אחריות-יוני בלוך. בילוי השבוע שלכם-אין ממש האמת .. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- האלופה , בית קברות לחיות. סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לישון , הייתי חייבת לישון השבוע . משהו שהרס לכם את השבוע-ליל הסדר . משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מימונה :) ציון כללי לשבוע [מ1-10]-7

כוסעמק משעמם לי

ורק בגלל זה אני עונה..תדעי לך שזה לא בסדר לקחת פינות של אחרים בלי לבקש רשות מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- "כל הילדים" מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- וואו יש הרבה. New Found Glory - The Truth of My Youth Blink182 - All The Small Things ALL - Until I Say So, Postage Relient K - Give, Forgien Bowling For Soup - High School Never Ends וזהו בעיקרון .. בילוי השבוע שלכם- לא זוכרת סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- בקושי ראיתי טלויזיה ,אבל אם כבר אז "ארץ נהדרת" סקופ השבוע שלכם- אפיפית זה וופל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אין לי זין לתמונות משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שישרפו תבצפר ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 10

kessler2

New member
אני :)

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- דני מכור לבמבהD: מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- מופע הארנבות של ד"ר קספר - בשמלה אדומה בילוי השבוע שלכם- מפגש ישראבלוג סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- אין סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מפגש ישראבלוגP: משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ההופעה של שייגעצ ואולי גם של יוני בלוך ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 9.5

למעלה