סיכום שבועי

../images/Emo45.gif../images/Emo159.gif../images/Emo31.gif../images/Emo155.gif

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- יותר מדי סרטים אני מניחה מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- behind blue eyes בילוי השבוע שלכם- ת"א (פעמיים וחצי) וסתם להיות עם חברים סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- heroes ראיתי את כל ה18 פרקים ביומיים וחצי!! סקופ השבוע שלכם- יש לי מכנסיים דפוקים! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- לא ראיתי.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - לראות נעליים ולבחור איזה מהם ייקנו לך.. זה כיף! ולאכול חמץ! משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - לקבל את החולצה שלי של הראמונס כבר! ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 9 פלוס פסח שמייח כולם. ><

Xx MaayaN xX

New member
....

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- חומרים רטובים מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- incubus- favorite things בילוי השבוע שלכם- סתם הייתי באילת כל השבוע.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- ספונג'בוב חח סקופ השבוע שלכם- WTF?! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- X: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קניתי נעליים
[ועכשיו ישלי משו כמו 18 זוגות D:] משהו שהרס לכם את השבוע- נסתמה לי ההרחבה והייתי צריכה לפתוח אותה אז תקעתי עגיל וזה כואב S: לנורא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משו ספציפי.. אולי ביום ראשון אני אלך לים עם חברים ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 7 או 6

Rock This World

New member
סופשבוע מצ'עמם ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- אולי מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- Thnks Fr Th Mmrs - FOB בילוי השבוע שלכם- הדיסק המדהים של FOB שקיבלתי מחברה שלי ליומולדת.....
(בשבילי זה בילוי מצויין) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- אסייג לחוכמה שתיקה (למרות שראיתי את זה 20 אלף פעם אבל תמיד קורע מחדש:)) סקופ השבוע שלכם- שאין לי שום סקופ!!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- התינוקת הכי מדהימה שיש.... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של FOB כמובן!!!
משהו שהרס לכם את השבוע- אין ממש.... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין כזה....
ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8.5

../images/Emo220.gif

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]-לא שמעת השבוע מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]-DON'T CRY גאנז בילוי השבוע שלכם-ממ..שני מפגשים. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-בובספוג סקופ השבוע שלכם-ממ..או הישר חם..נגמרה השבעה! אבל התחילה חדשה=/ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מפגשים משהו שהרס לכם את השבוע-אוקי.פשוט מאוד.בכי בכי בכי..על מה?מוות..עוד מישהי שהכרתי נפטרה..אחלה לי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לחזור לבצפר ציון כללי לשבוע [מ1-10]-5..

נוגעע

New member
../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- כל הילדים מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- "אחריות" של יוני בלוך.. בילוי השבוע שלכם- סרט P: סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- החופשה של בין XDDD סקופ השבוע שלכם- אין.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט! :] משהו שהרס לכם את השבוע- ש.ב בספרות.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שומדבר ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 7

R o t m a

New member
D}:~

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- כל הילדים
מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- אם את בעניין- שייגעצ
בילוי השבוע שלכם- לונה פארק :)
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- אמ.
סקופ השבוע שלכם- אנקונדה זה ממש גרוע.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- נאמ..
משהו שהרס לכם את השבוע- הצמח בעבודה במדעים לא גדל ^^"
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום שבת D:
ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8

טלטל1410

New member
וויפי D:

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]- אולי :) מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- להפסיק לאכול עוגות- שייגעצ ^^" בילוי השבוע שלכם- ליל סדר? >.<" סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- המ. המ. אני אחשוב על זה ^^" סקופ השבוע שלכם- 300 זה חיקוי של שר הטבעות, רק הרבה יותר גרוע |: תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- המ. לא ^^ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המ. לא היה משהו מסוים. נראה לי 0.0" משהו שהרס לכם את השבוע- חברים שלי לא יודעים להכין פופקורן >.>" משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- המ. סופשבוע של שבוע הבא? 0.0" ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 7.5 מי שלא אמרתי לו חג שמח והכל - אז חג שמח והכל:)

ROTEM789

New member
טוב זה לא ממש בזמן אבל שיהיה...:p

מה שיר השבוע שלכם [של ביט 69]-כמו שלך מה שיר השבוע שלכם [לא של ביט 69]- עד אלייך (אל תשנאו אותי אני יודעת שאתם שונאים סינרגיה אבל אני אוהבת בדם!) בילוי השבוע שלכם- אילת :p חופש... סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-האמת שלא יצא לי לראות טלויזיה בכלל S: סקופ השבוע שלכם-אנטון רוצה סקס אבל הוא לא חרמן סתם נואש... חיחי (אל תשאלו) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אממ.. לא זוכרת.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ים ים ים ים ועוד ים!!! משהו שהרס לכם את השבוע- אונס קבוצתי חחחח סתם זה היה בהסכמה (ברור! חיחי) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאולי במקרה תהיה שביתה?! D: ולא נחזור ללימודים יותר אף פעם חח עלאק! ציון כללי לשבוע [מ1-10]-9.97 סתם אחלה בפיתה!!

למעלה