סיכום שבועי!

gal255

New member
סיכום שבועי!

מהו השיר שעשה לכם את השבוע? מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע? מהו הספר שעשה לכם את השבוע? משהו מיוחד שקרה לכם השבוע.. הסצנה של רן שהכי אהבתם מ"השיר שלנו" השבוע? התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע..

Meytar 888

New member
גל מור אמורה לפתוח. אבל מעניין מה א

איתה* באמת. תודה שפתחת בכל זאת
אני תכף אענה

nofarosh11

New member
עוונה..=))

מהו השיר שעשה לכם את השבוע?"חשבתי שאולי.." -השיר של רן ואניה מתוך הש"ש מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע?הלכתי לשוק עם חברות.. היה מצחייק בטירוף..=)) והכי חשוב- קניתי עוד בגדים..=))
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? סבתא של חברה נפטרה..:( מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע? כאיילו שזה לא ברור
הש"ש
מהו הספר שעשה לכם את השבוע? לא קראתי השבוע..=\ משהו מיוחד שקרה לכם השבוע.. אממ.. כלום מיוחד האמת.. הסצנה של רן שהכי אהבתם מ"השיר שלנו" השבוע? כשהוא צחק בתחוק החמוד הזה בסצנה עם נינט יום חמישי.. התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע.. אנל'א בבית אז אין לי אותה פה על המחשב..=\ ד"א- ב"ידיעות אחרונות" של שבת במדור 7 ימים בעמוד 77 או 75 נראה לי יש דף עם תמונות של דיאדורה.. ולא הבגדים עניינו אותי..

יוב101

New member
עונה../images/Emo9.gif

מהו השיר שעשה לכם את השבוע
ימים של שקט- רן, אושרי ורונה לי...
מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע
שיניתי את החדר
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע
לא יודעת
מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע
השמינייה ראיתי את העונה ה1 וה2 במשך שבוע אחד
מהו הספר שעשה לכם את השבוע
ספר טיסה...
משהו מיוחד שקרה לכם השבוע..
לא נראה לי... הסצנה של רן שהכי אהבתם מ"השיר שלנו" השבוע
לא ראיתי כל כך..אני מורידה עכשיו את כל הפרקים.. התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע..

ואוו סורי שלא הודעתי

לא היתי יום שישי בבית ושכחתי להודיע אני ממש מצטערת זה בסדר שאם לא יצא לי ביום שישי אני יפתח במוצא"ש כי אני שומרת שבת ?! מהו השיר שעשה לכם את השבוע? בוקר עולם-ניבין מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע?יום שבת ומסיבה ביום שלישי :) מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? משו שקרה במסיבה \: מהי תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע? הישראלים חעחע חולה עליהם מהו הספר שעשה לכם את השבוע? לא קוראת ספרים משהו מיוחד שקרה לכם השבוע.. יום שבת היה כ"כ כיף הסצנה של רן שהכי אהבתם מ"השיר שלנו" השבוע? אין לי יס \: התמונה של רן שעשתה לכם את השבוע.. אממ..אין לי

למעלה