סיכום שבועי.

shusha05

New member
חחח..

אמממ.... טוב אז כנראה שאני מתגעגעת לשטויות של תום סוייר...
(לא!!) חח.. נדבר כבר מחר..!! מצטערת אם פגעתי בכבוד הי'ניקים..
נדבר מחר.. 3>

fofo2468

New member
שבתתת שלום :)

דבר טוב שקרה לכם השבוע= תמונות לספר מחזור! דבר רע שקרה לכם השבוע= 67 בפיסקה סרט שראיתם השבוע= לא ראיתי סדרה שראיתם השבוע= ראיתי דודו טופז משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= "אני יוציא אותך מוועד הורים" משו שאתם ממליצים לכולם= דיסק של סינרגיה!! ולישון זה כיף מסר לאומה= תלכו לישון לנוח חבר השבוע שלכם= שחררררר תמיד!! וצוריי ! משו מיוחד שקרה לכם השבוע= חיבוקים! ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= משוו...שיקרה כברר ראבק!! שיר השבוע של סינרגיה= מגיע לי אותי שיר השבוע לא של סינרגיה= where is the love-black eyed peas נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= שמששש וקצת גשם דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= חיבוקקק! שימחתי מישו מאכל השבוע= קוסקוס משקה השבוע= מים! ועוד משו שסתם בא לכם לומר= הייי מה נשמע?

סינטטית

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע= יום שלישי היה יום הולדת לידיד שלי והיה ממש נחמד. דבר רע שקרה לכם השבוע= אתמול. היה יום דפוק. הכל היה מעפן מכל הכיוונים שרק אפשר. סרט שראיתם השבוע= בופור, שישי שעבר נחשב?
סדרה שראיתם השבוע= לא ראיתי משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= המ משו שאתם ממליצים לכולם= תראו בופור זה סרט טוב מסר לאומה= משעמם לי חבר השבוע שלכם= פיצ
משו מיוחד שקרה לכם השבוע= המ ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שיהיה יותר טוב. ;[ שיר השבוע של סינרגיה= עד אלייך שיר השבוע לא של סינרגיה= אבות ובנים - אביתר בנאי נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= גשם
דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= עזבו אתכם, אני לא עושה דברים טובים מאכל השבוע= פיצה משקה השבוע= קולה ועוד משו שסתם בא לכם לומר= כלום

אללה

דבר טוב שקרה לכם השבוע= לפני יומיים עד שלב מסויים לא טוב: ) +אתמול בצהריים וגם בערב-לילה היה נחמד, אבל זה כבר לא כזה קשור
דבר רע שקרה לכם השבוע= לפני יומיים אחרי השלב מסויים שקרה+ הבוקר למחרת. סרט שראיתם השבוע= איירפליין. תראו
סדרה שראיתם השבוע= הירוז, עקרות בית, פשע מן העבר. אחח, איזה כייף: ) משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?=עזבו אותי משו שאתם ממליצים לכולם= ללמוד למבחנים שבוע מראש. מסר לאומה= יש לי בשבוע הבא, שבוע ארוך ]; חבר השבוע שלכם= פיצה שלי, כמובן. משו מיוחד שקרה לכם השבוע= שקט כבר. ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שהוא יסתיים ויתחיל כבר החופש. שיר השבוע של סינרגיה= לא יודעת שיר השבוע לא של סינרגיה= Avishai Cohen - Calm נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= חחח, אני מעדיפה את השמש, במיוחד אחרי הדימוי מאתמול: ) דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= למה הפסיק? אני לא עושה מעשים טובים לאנשים. מאכל השבוע= אין לי מאכל שעשה את השבוע במיוחד. משקה השבוע= קולה ועוד משו שסתם בא לכם לומר= לה.

עונה :]] @

דבר טוב שקרה לכם השבוע= ההתקרבות לקרמבו , ואתמול - שהדפוק לא נתן לי לרדת באוטובוס ואז הספקנו להיות ביחד קצת זמן איכות ;) דבר רע שקרה לכם השבוע= היה לי יום דיכי :/ היה עצובי
סרט שראיתם השבוע= סיפור אהבה בלתי נשכח
פאק , כמה בכיתי ! O: עא וביום שבת ראיתי את דרים גירלס =] סרט נחמד , לא יותר מזה
סדרה שראיתם השבוע= הצ'יר צ'לנו וראש גדול :) משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= "נראה לי שנפלנו על פרשת ויצ'תעממו" XD והיו עוד מלללאאא עם חברים וזה .. אבל זה באמת המון
משו שאתם ממליצים לכולם= על הסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" .. אין אין , סרט מדההההיים ! מסר לאומה= להיות מאוהב זה חרא P: חבר השבוע שלכם= קרמבו :] טל כפול 2 חח משו מיוחד שקרה לכם השבוע= אממ לא עולה לי כרגע
ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא
=
שיהיה כיף בטיול שנתי :] ושאני וקרמבו נהייה ביחחחדד סופסוף .. הלוואאי ! שיר השבוע של סינרגיה= יום יפה , יחד נתגבר :] שיר השבוע לא של סינרגיה= הכאב הזה-עברי ונינט מאמי-מירי מסיקה הלילה יעבור-יפתי
נו
אהבתם את הגשם
או מעדיפים שמש
=
גשם , אבל לא כמו שהיה , שיהיה יותר מתון דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= מממ ייעצתי , הקשבתי
מאכל השבוע= צ'וקולד =] משקה השבוע= קולה טחח XD אחחח המקוריות ;] ועוד משו שסתם בא לכם לומר= אני כל כך אוהבת אותתתתו !

שלומיתת

New member
מממ

דבר טוב שקרה לכם השבוע= חתונה דבר רע שקרה לכם השבוע=כלום סרט שראיתם השבוע=לא ראיתי סדרה שראיתם השבוע=אמ..בקושי ראיתי השבוע טיוי משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= בנדוד שלי קרע אותי בשבתXD משו שאתם ממליצים לכולם=להיות יותר עם המשפחה,כיף!D: מסר לאומה=have fun חבר השבוע שלכם=חחXD משו מיוחד שקרה לכם השבוע=חתונה.אולי די?! ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?=עוד חתונות!!XD שיר השבוע של סינרגיה=אשם שיר השבוע לא של סינרגיה=ממ.. נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?=שמש! דבר טוב שאתם, עשיתם למישו=אמממממ..עזרתי לאחותי?XD מאכל השבוע=האוכל בשבת?XD משקה השבוע=קולה ועוד משו שסתם בא לכם לומר=היה לי המון כיף

XxXSynergitXxX

New member
תשובותיי ^^"

נאמ . דבר טוב שקרה לכם השבוע= מסיבת הפתעה לחברה ? , 95 בחשבון ו96 באנגלית . P: דבר רע שקרה לכם השבוע=החליטו לקבץ את האלבום "מרגיש אחר" לכרטיס זיכרון , וזה לא בחברת פאלפון !!! ;[ סרט שראיתם השבוע=אמ . בקול גדול [: סדרה שראיתם השבוע=חברים ? משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= אפשר אחר ? אם כן אז "לא צריך לשתות כדי להגיד שאת יפה." (אמרו לי
) משו שאתם ממליצים לכולם=תעשו יותר יום התלמיד, תציעו את זה. לימדתי היום הסטוריה ועשינו משהו מאגניב :p חוצמזה, יום אומנויות בימים של ההופעה (חמישי ושישי , שבו אני יכולה לישון) זה כייייייייפ. מסר לאומה= נעמ . עבודת שורשים זה שיט . לעשות את זה בפסח זה פאק. חבר השבוע שלכם=מרטוווווון . ידיד שלי , החבר הכי טוב שלי , אוויש אני אוהבת ת'בנאדם הזה. משו מיוחד שקרה לכם השבוע=ידיד שלי אמר לי שהוא אוהב אותי וכיותר מידידה D: ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?=אממממ . ההופעה, ברור ! ^^ " שיר השבוע של סינרגיה= "ספרי". ללא ספק. שיר השבוע לא של סינרגיה=אין לי , שמעתי השבוע רק סינרגיה והתנזרתי ממוזיקה אחרת P: , אז עוד שיר שאני אוהבת אוהבת = "עד שהכל יגמר. " נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?=זה קצת יותר מידי ברור, שמששמשמשמשמשמשמשמש דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= ארגנתי מסיבת הפתעה לחברה טובה. מאכל השבוע=אורז ? זה מאכל תמידי . משקה השבוע=נסטי אפרסק , ממממממש טוווב . ועוד משו שסתם בא לכם לומר= יש הופעה של סינרגיה ביום חמישי !!!!! יאיייייי ! P; תודה על ההקשבה D: אורפז XD :p

למעלה