סיכום שבועי.

סיכום שבועי.

תנו לי בבקשה לעשות עם אחת סיכום שבועי. תודה חמודים/דות. אז יאללה... דבר טוב שקרה לכם השבוע= דבר רע שקרה לכם השבוע= סרט שראיתם השבוע= סדרה שראיתם השבוע= משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= משו שאתם ממליצים לכולם= מסר לאומה= חבר השבוע שלכם= משו מיוחד שקרה לכם השבוע= ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שיר השבוע של סינרגיה= שיר השבוע לא של סינרגיה= נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= מאכל השבוע= משקה השבוע= ועוד משו שסתם בא לכם לומר= יאללה, שבת שלום וסופשבוע נעים וחמים שיהיה לכולם !!!!

תשובותיי..

דבר טוב שקרה לכם השבוע= החברים. זה הדבר הכי טוב שיכול להיות. דבר רע שקרה לכם השבוע= מבחנים בעעעעע סרט שראיתם השבוע= לא ראיתי סדרה שראיתם השבוע= כרגיל, csi מיאמי ולאס וגאס, חוק וסדר, מסודרים. משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= " תפסיקו כבר לקלל יא מניאקים". משו שאתם ממליצים לכולם= ללכת לראות את הסרט "בופור" אני גם הולך בקרוב שמעתי הוא סרט פיצוץ. מסר לאומה= שתו קולה, זה בריא לרופא שיניים. חבר השבוע שלכם= שגיב, אייל, יואב, אליאב, תומר, אפי. משו מיוחד שקרה לכם השבוע= שאני קם כל בוקר בריא ושלם. זה הכי מיוחד. תודה אלוהים. ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= לקום מחר בבוקר עם 50 מיליון. לטוס לאוסטרליה ולקנות אוירון. שיר השבוע של סינרגיה= אממממ וואיי זה קשה...אממממ נלך על......"יום יפה". שיר השבוע לא של סינרגיה= this disaster של ניו פאונד גלורי. נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= כע אני אוהב גשם. אבל לא סובל את הקור העז הזה. דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= שלחתי לחבר [שהיה לו מבחן] על הבוקר ביום שלישי SMS "בהצלחה אח שלי" חחחח מסתבר שזה עשה לו תיום. חחח בכיף לי. מאכל השבוע= פיצה, וטוסט כ"כ אבל כ"כ כ"כ כ"כ טעים. מה לא היה בו?! חחחחח משקה השבוע= מיץ חדש....אמממ.....תות תפוז. משו כזה....טעים טעים. ועוד משו שסתם בא לכם לומר= שאני נורא נורא נורא אוהב את הפורום הזה. מקווה שזה הדדי חחחח. שבוע טוב חברים יקרים.

nofar2442

New member
=)

דבר טוב שקרה לכם השבוע= הופעה במועדון 24 דבר רע שקרה לכם השבוע= ריב עם החבר סרט שראיתם השבוע= סיפור אהבה בלתי נשכח - מומלץ! סדרה שראיתם השבוע= חח הפי'מות משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= חח שידיד לי צעק לגיטריסט של בית הבובות 'סבא תעשה לי נכד' משו שאתם ממליצים לכולם=להתאהב! מסר לאומה= להיות חולה זה חרא! חבר השבוע שלכם= החבר שלי כמובן עם כל הריבים :) משו מיוחד שקרה לכם השבוע= קראתי בספר שלי 147 עמודים ביום ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שביתות שיר השבוע של סינרגיה=עד שהכל יגמר שיר השבוע לא של סינרגיה=אחלום לנצח של ד"ר קספר נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= שמש!!! כלכך! דבר טוב שאתם, עשיתם למישו=מסיבת הפתעה ביאס פלאנט לחברה טובה :) מאכל השבוע= פיצה משקה השבוע=תה [אני חולה :'( ] ועוד משו שסתם בא לכם לומר= "אני אחלום לנצח, אולי אחלום לנצח"

shiraz cohen

New member
הסיכום שלי...../images/Emo70.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע וואי... לאדעת. אהה אולסטאר חדשות!!! דבר רע שקרה לכם השבוע מתמטיקקה. אבל זה כל שבוע...
סרט שראיתם השבוע אממ... שודדי הקאריביים... אוי,ג'וני...
סדרה שראיתם השבוע נמלטים. מייקל.
משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם? "דנית,אם הנוחיות חשובה לך,זה לא כאן." (המורה למתמטיקקה אומרת לחברה.אישה מטומטמת...) משו שאתם ממליצים לכולם לישון!!!! מסר לאומה ארקטיק מאנקיז שולטים! חבר השבוע שלכם כולם...
משו מיוחד שקרה לכם השבוע אממ... ירד ברד אתמול והיה כל כך כיף! עשינו מלחמת ברד...
ודודה שלי ילדה תינוק אתמול בבוקר! ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא? שירד שוב ברד! ושיהיה טוב במבחן באנגלית... שיר השבוע של סינרגיה כולם! חרשתי עליהם השבוע... שיר השבוע לא של סינרגיה arcatic monkeys-fake tales of san fransisco. arcatic monkeys-perhaps vampiers is a bit strong... נינט טייב-היא יודעת. נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש? אהבתי מאוד!!! שישאר ככה... דבר טוב שאתם, עשיתם למישו וואי... לא יודעת. עזרתי לדודה שלי לבחור שם לתינוק שלה... מאכל השבוע אממ... שוקולד... טחנתי הרבה השבוע... משקה השבוע סנאפל! (אם מישו מכיר..) ועוד משו שסתם בא לכם לומר שאני שונאת מתמטיקקה?
שבת שלום וסופשבוע חמים גם לך!!!

vered151

New member
שבת שלום =]

דבר טוב שקרה לכם השבוע= מממ..91 במתמטיקה! מספק.. דבר רע שקרה לכם השבוע=וואלה לא יודעת סרט שראיתם השבוע= לא ראיתי
סדרה שראיתם השבוע=כנ"ל משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?="את צריכה להחלחף ראש.." חחחחח הרג אותי משו שאתם ממליצים לכולם= נמנמנמ...להיות עם אנשים שלא ראיתם הרבה זמן מסר לאומה= חייכו חבר השבוע שלכם=שיר
משו מיוחד שקרה לכם השבוע= קרבה מטורפת לבנדוד שלי ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= לצאת שיר השבוע של סינרגיה=אין שיר השבוע לא של סינרגיה= 3 doors down- כולם נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?=איכסה גשםםםםםם רק שמש
דבר טוב שאתם, עשיתם למישו=לא יודעת מאכל השבוע=צום משקה השבוע=מים ועוד משו שסתם בא לכם לומר=אין לי כוח לפעולה נו... יאללה, שבת שלום וסופשבוע נעים וחמים שיהיה לכולם !!!! גם לך!!!

../images/Emo214.gifאני עונה לשם שינוי../images/Emo65.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע=ביום שבת איריס פרחי המדהימהההההה
התקשרה אליי
. דבר רע שקרה לכם השבוע=שאתמול בכיתי בגלל משהו שלא שווה את זה
סרט שראיתם השבוע=בנעליהההההה, איזה סרט מדהיםםםם
סדרה שראיתם השבוע=קטי המכוערת
משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= דיברתי עם חברה שלי בטלפון והיא לא הפסיקה לצחוק, כששאלתי למה - היא ענתה שאני כל הזמן מצחיקה אותה
משו שאתם ממליצים לכולם=לעזור לי להחליט איזה פאנטון לשים בפלאפון:אשם, או תראי זה אני
מסר לאומה=אם אין לכם אמונה בעצמכם-אין לכם חיים משלכם. חבר השבוע שלכם=אור כפרעליה [כולנו הסכמנו על זה!
]
משו מיוחד שקרה לכם השבוע=מה יותר מיוחד משיחת טלפון מדהימה עם איריס?
שכן ירבו כאלו !!!
ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?=שאיריס תקיים את ההבטחה שלה
יש לי תחושה שזה יקרה ביומיים הקרובים
שיר השבוע של סינרגיה=אשםםםםםםםםםםם [למרות שאני לא אשמה, אז תחסכו..
שיר השבוע לא של סינרגיה=אתם חייבים להודות ש"שיר לצפון" של שרית חדד פשוט מקפיץ
נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?=שמששששששמשששששששמששששש
אני מעריצה את השמש! דבר טוב שאתם, עשיתם למישו=כתבתי מכתב ארוך ארוך [שגרם לי לבכות
] לכבוד היומולדת של אחי
מאכל השבוע=פיצההההההההההה!!!111 גם ביומולדת של אחי וגם אתמול באחת לפנות בוקר !!! משקה השבוע=מיץ תפוזים טבעי 100 % שקרוב משפחה שלי הכין מהתפוזים שבחצר שלו!
ועוד משו שסתם בא לכם לומר=יש אנשים שלא שווים את דמעותיכם. באמת. תתרחקו מהם, כי הם יהרסו אתכם.

מסכמת.

דבר טוב שקרה לכם השבוע: כלמיני מה :) דבר רע שקרה לכם השבוע: בצפר. סרט שראיתם השבוע: סדרה שראיתם השבוע: משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם: משו שאתם ממליצים לכולם: תפרשו מבצפר:S מסר לאומה: תפרשו מבצפר :S חבר השבוע שלכם: נמ. השם גם ככה לא יגיד משו. משו מיוחד שקרה לכם השבוע: נמ יום שלישי :) ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא: הופעה, חיבוקים, כייף, לעבור תמבחן בשלום. שיר השבוע של סינרגיה: עד אלייך
שיר השבוע לא של סינרגיה: עברי- כשאתה לבד נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש? היה נחמד אבל קצת לא הסתדר עם התוכניות. בקטנה :) דבר טוב שאתם עשיתם למישו: מאכל השבוע: ממ צ'יפס של חברה שלי. משקה השבוע: המילקשייק הקבוע :) ועוד משו שסתם בא לכם לומר: שבוע טוב

אני

דבר טוב שקרה לכם השבוע= שביתה
דבר רע שקרה לכם השבוע= בצפר סרט שראיתם השבוע= "האמת שבפנים" סדרה שראיתם השבוע= סאות'פארק
משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= חבר יש רק בארתות, וגם הוא כלב. לא מצחיק :S משו שאתם ממליצים לכולם= לתת לי כסף ולהסיע אותי להופעות של סינרגיה! מסר לאומה= אין. חבר השבוע שלכם= נוע משו מיוחד שקרה לכם השבוע= רבתי עם חברים טובים שלי ועם אחת נתקתי קשר. ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שיהיו עוד שביתות או משהו שיר השבוע של סינרגיה= זה לא ביחד שיר השבוע לא של סינרגיה= shivers- המכשפות וניק קייב וchup soey של סיסטם אוף אה דאון. נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= נמאס. עדיף שמש =] דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= לא יודעת מאכל השבוע= שוקולדדדדדדדדדדדדד =] משקה השבוע= מים בטעמים! ועוד משו שסתם בא לכם לומר= אין.

boogliboo

New member
סיכום

דבר טוב שקרה לכם השבוע=טיול שנתי דבר רע שקרה לכם השבוע=טיול שנתי סרט שראיתם השבוע= שרק 2 סדרה שראיתם השבוע= רוקדים עם כוכבים משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?=איזה סופר גלבה טל דפק משו שאתם ממליצים לכולם=שרק 3 חח מסר לאומה=טיול שנתי זה כיף חיים אבל עושה גם חרא של חיים ;] חבר השבוע שלכם=הרבה חח משו מיוחד שקרה לכם השבוע= טיול שנתי ?? חח ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= לפגוש מישו שיר השבוע של סינרגיה=עד אלייך שיר השבוע לא של סינרגיה= הכאב הזה נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= מעדיפה שמש דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= לא יודעת חחח מאכל השבוע= שניצל משקה השבוע=קולה

Tamar38

New member
את דומה לכלב?

סתם לא היתה לי כותרת ואני בדיוק שמעת את זה.. חח הנה התשובות דבר טוב שקרה לכם השבוע= המוןהמון.. דבר רע שקרה לכם השבוע= במבחן בהיסטוריה החרא הזה.. סרט שראיתם השבוע= יו... ראיתי אחד, אבל אנלא זוכרת. סדרה שראיתם השבוע= עדי אשכזי משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= מולדת האורווה. חחחח משו שאתם ממליצים לכולם= להנות מהחיים מסר לאומה= לחיות תרגע חבר השבוע שלכם= יש הרבה.. משו מיוחד שקרה לכם השבוע= לא לי.. לחברה שלי הייתה יומולדת ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שיהיה כיף.. ושאני אקנה כרטיסים להופעה של סינרגיה כבר.. שיר השבוע של סינרגיה= תראי זה אני שיר השבוע לא של סינרגיה= משהו אמיתי - עברי לידר נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= שמשמשמש, רק שמש! דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= הרבה, מה לא ידעתם שאני מלאך? חחח
מאכל השבוע= גלידה- אפילו כשקר משקה השבוע= קולה? ועוד משו שסתם בא לכם לומר= זה פורום אחלה ואני אוהבתותכם=]

timon12

New member
הנה

דבר טוב שקרה לכם השבוע= הלך לי טוב במבחן בהיסטוריה דבר רע שקרה לכם השבוע= המבחן בוטל בגלל שילדים גנבו אותו סרט שראיתם השבוע= לא ראיתי , כל השבוע למדתי להסטוריה סדרה שראיתם השבוע= מסודרים משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= בדיוק אתמול שלחו לי דף וורד עם 77 משפטים , משו כזה. משו שאתם ממליצים לכולם= לקנות את האלבום הסלולרי של סינרגיה מסר לאומה= מה המצב? חבר השבוע שלכם= חחחח מה? משו מיוחד שקרה לכם השבוע= לא קרה. ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שבוע של שקט, למרות שיש מבחן במתמטיקה. שיר השבוע של סינרגיה= עד אלייך שיר השבוע לא של סינרגיה= לא זוכר. אולי מה עוד ביקשת? נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= אני רוצה איזון, שיהיה תמיד נעים. כי הגשם קיצוני מדיי. דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= עזרתי למישהי במבחן. מאכל השבוע= אכלתי לזניה ברוטב עגבניות. היה טעים. משקה השבוע= לימונדה \ שוקו. ועוד משו שסתם בא לכם לומר=

בת 1986

New member
שבת שלום לכולםםם!!../images/Emo16.gif עונה ../images/Emo26.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע= ברית לאחיין!!!! דבר רע שקרה לכם השבוע= מזג אויר חרא.. ונסיעה באוטובוסים ללימודים.. (מפונקת מה לעשות?) סרט שראיתם השבוע= לא ממש ראיתי אבל חלק קטן מהסרט "גיבור.." יפה.. סדרה שראיתם השבוע= מרחק נגיעה.. מאחורי הקלעים 3> 3> משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= חייגו אלייך- הבחירה בידיך... משו שאתם ממליצים לכולם= להתכרבל בפוף עד שיגיע הקיץ... מסר לאומה= תנו חיוך!! חבר השבוע שלכם= יערה.... משו מיוחד שקרה לכם השבוע= ממ לא הרבה...... ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= שהוא יהוא כבר!!! שיר השבוע של סינרגיה= צועקים על אהבה שיר השבוע לא של סינרגיה= ג'וני- אריק ברמן נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= שמשששש!!!!! דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= הבאתי מקופלת כל יום ל... מאכל השבוע= אוכל טעים של אמא משקה השבוע= מים??? ועוד משו שסתם בא לכם לומר=שבת שלום וסופשבוע נעים וחמים שיהיה לכולם !!!!

Tamar38

New member
הו שלום!

לא ידעתי שאת פה.. ( וגם בפורום של עברי..) נחמד לדעת

N o y 1 6

New member
עונה..

דבר טוב שקרה לכם השבוע=השביתהההה דבר רע שקרה לכם השבוע=נתפס לי שריר ביד מההתכוננת למבחן בהסטוריה ותקשורת
סרט שראיתם השבוע=לרדת מהפסים ומסיבת פיג'מות
סדרה שראיתם השבוע=חברים
משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?=טורניקייד שיר סוף. הדרך XD משו שאתם ממליצים לכולם=השיר טורניקייד
של אוונאסנס
מסר לאומה=אם שותים לא נוהגים
חבר השבוע שלכם=מי יישמע כמה חברים יש לי XD משו מיוחד שקרה לכם השבוע=השביתה
ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?=שביתה
שיר השבוע של סינרגיה=עד שהכל ייגמר
שיר השבוע לא של סינרגיה= Robbie Williams-eternity נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?=גשם שליטע
אבל קר
דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= סידרתי את הארון שלי
מאכל השבוע=צ'יפס
פעמיים בשבוע ה חלום
משקה השבוע=מים XD ועוד משו שסתם בא לכם לומר=אמממ...מצאתי 6 שקל ברחוב בעכווו

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifע ו נ ה = ]

דבר טוב שקרה לכם השבוע נמממ .. נסעתי לאילת לבית מלוון ;] דבר רע שקרה לכם השבוע דבר רע ? ,,, אני חושבת ששוום דבר ;] סרט שראיתם השבוע שתיים עשרה במחיר אחד 2 . ממליצה בחום
. סדרה שראיתם השבוע = השיר שלנו =
משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעת " אני זה לא אכפת "
אל תנסו להבין D = . משו שאתם ממליצים לכולם לראות "השיר שלנו" - כי למי שיש HOT ? פשוט מפסיד
. מסר לאומה מסר ... ? אני לא חושבת שיש לי ;] . חבר השבוע שלכם = עדנושקה שללי = משו מיוחד שקרה לכם השבוע לא קרה כלום .. הכל חראגיל
. ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא? חוופפש כבר משבוע הבא
. שיר השבוע של סינרגיה " צועקים על אהבה "
שיר השבוע לא של סינרגיה " המילים הכי יפות " - שייגעצ נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש? ת'אממת ? שלא חוויתי השבוע גשם כי הייתי באילת .. חום איימים שם !
דבר טוב שאתם, עשיתם למישו הסכמתי לאחותי להיות במחשב זה לא קורה הרבה
מאכל השבוע קורנפלקס עם חלב - בבית מלון
משקה השבוע קולה ! כל השבוע הזה שתיתי רק קולה
ועוד משו שסתם בא לכם לומר שבת שלום . ו"השיר שלנו" ? זה אחלה
+

Ass Of An Angel

New member
עונה ../images/Emo27.gif ../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע=
קיבלתי טקסטים להצגה
דבר רע שקרה לכם השבוע=
היו כל מיני ריבים
סרט שראיתם השבוע=
לא ראיתי
סדרה שראיתם השבוע=
וואי יש מלא משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?=
"הוא אוהב אוהב אותה ... אימא שלי אמרה לי שהוא אוהב אותה" משו שאתם ממליצים לכולם=
לישון ולחייך
מסר לאומה=
אין על הממשלה שלנו
חבר השבוע שלכם=
המחשב למרות שהוא לא עבד
משו מיוחד שקרה לכם השבוע=
לא נראה לי שקרה משהו ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?=
הרבה שחרוריםםםםםם שיר השבוע של סינרגיה=
הכל הכל הכל
שיר השבוע לא של סינרגיה=
לא יודעת =\ נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?=
שמש שמש שמש שמש
דבר טוב שאתם, עשיתם למישו=
אני רעה
מאכל השבוע=
שלט, פיצה, ספגטי
משקה השבוע=
שוקו
ועוד משו שסתם בא לכם לומר=
עוד שבוע ופסחחחחחחחחחחח

אני

דבר טוב שקרה לכם השבוע= היתה שביתה דבר רע שקרה לכם השבוע= אממ..לא זוכרת משהו רע שקרה לי השבוע סרט שראיתם השבוע= לא ראיתי השבוע סרטים לא יצא לי סדרה שראיתם השבוע= ראיתי את ''מרחק נגיעה'' במחשב משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם ''משו שאתם ממליצים לכולם= ''אף פעם אל תבכו על מישהו כי אף אחד לא שווה את הדמעות האלה'' מסר לאומה= אין כמו סינרגיה חבר השבוע שלכם= הטלוויזיה משו מיוחד שקרה לכם השבוע= לא היה משהו מיוחד ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= אממ..שירד עדיין גשם שיר השבוע של סינרגיה= מחוץ לזרם שיר השבוע לא של סינרגיה= אייל גולן-בשבילך נוצרתי נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?= אני מאוד אוהבת גשם דבר טוב שאתם, עשיתם למישו= אממ..לא יודעת מאכל השבוע=סמבוסק משקה השבוע= קפוצ'ינו ועוד משו שסתם בא לכם לומר= ''אל תפסיקו לחייך לרגע כי משהו יכול להידלק על החיוך הזה''

shusha05

New member
שניייים שלא הייתי פה.. ../images/Emo24.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע= גשםםם...
ואווירה שקטה וטובה.. דבר רע שקרה לכם השבוע= מבחן מממממש גרוע במתטמתיקה...= \ סרט שראיתם השבוע= לא זוכרת... סדרה שראיתם השבוע= "גיבורים" משפט מצחיק שאמרו או שאמרתם לאחרים או ששמעתם?= חחח... קבלו שיחה של המדריך שלי וחברה שלי בתחילת המסלול בטיול שנתי..מדריך: נווו... אז איך ישנת? חברה:אממ ישנתי טוב אבל התעוררתי לאור הציפורים וזה היה ממש מעצבן!!
משו שאתם ממליצים לכולם= לשמוע oasis!! מסר לאומה= חבר השבוע שלכם=אממ.. נקרא לה ק' והייתה לה יומולדת השבוע אז אני מקדישה לה את סיכום השבוע הזה..P= משו מיוחד שקרה לכם השבוע= אממ.. הי'"א שלנו היו בגדנ"א (איך שלא כותבים את זה..) =הי'ניקים החליפו אותם ברדיו=היו חרא שירים בהפסקות=היה שקט ויבש במיוחד...= \ ומה הייתם רוצים שיקרה שבוע הבא?= לישון אצל חברה.. שיר השבוע של סינרגיה= יום יפה..
שיר השבוע לא של סינרגיה=truly,madly,deeply-cascada נו? אהבתם את הגשם? או מעדיפים שמש?=גשםם... דבר טוב שאתם, עשיתם למישו=הבאתי לק' מלא מלא בלונים..(עם עוד הרכבה בנות כמובן..) ויום למחרת לקחנו אותה לבצ'אן והסתובבנו שם והיה ממש נחמד... מאכל השבוע= פסטה...=] משקה השבוע= אממ.. שוקו חם.. ועוד משו שסתם בא לכם לומר= staind ROCKS!!!
יאללה ביי..

einatooosh 05

New member
מממ שכחת שאני פה.. אהה.. מלכלכת!!!

חחח.. תקשיבי, דבר ראשון רוב השידורים ברדיו הם שלנו (הי'ניקים)... חוץ מזה היה יבש וחרא מוזקיה כי כל יום היו אמורים לבוא המפיקים של קול ישראל אז היו חייבים בחלק מהימים לשים את השידורים שלהם בחלק מהימים לא לשדר ורק להקליט תוכניות ולשדר אותם בתוך האולפן בלבד! אבל בסופו של דבר הם באו רק בחמישי.. אז מותק בלי השמצות סתמיות!!! שיהיה לך סופ"ש מעולה! לא נראה לי שנתראה אבל בכל אופן... דברי איתי! אני צריכה לדבר איתך על משהו!333>

למעלה