סיכום שבועי

samata

New member
סיכום שבועי

"2 הכן רימון" 'רימון מוכן' "1 מדלג" 'רימון!" השבח לאל שיש יבשים
תגידו, מישהו יודע כמה רחוק בית החיל בב"ש מהתחנה המרכזית?

samata

New member
מחכה מחכה

אגב, גם המ"מ שלי הוכרז חלל באחד היבשים...בקטנה

המ"מ שלי כמעט הוכרז חלל ברטובים...

בס"ד היום: יום תרגיל פרט. חיילי המחלקה ממתינים בצלייה לתורם (כשמדי פעם מסונג'רים חיילים אלו ואחרים למשימות לא נחוצות). המ"מ נכנס. "יבגני (שם בדוי), בוא." תדריך. יבש. ומתחיל הרטוב. הכל טוב ויפה. יבגני הותקל במרחק התסערות! יבגני החייל האמיץ נופל, נותן מכת אש, ומסתער. אבל יבגני.. על אוטומט. "יבגני!!!" צועק המ"מ. "חדל יבגני, מה אתה עושה?!" יבגני לא מבין מה הבעיה, ומסתובב אל המ"מ. בכל הגוף. עם הנשק למרכז מסה של המ"מ. "יבגני תסתובב!! מה אתה עושה!! ותנצור!!!" וזה רק מה שקרה בפרט..

samata

New member
חחח

שלום שלום יבגני
אצלנו זה היה עדיין בשיעורים שהמ"מ הוכרז חלל.... המ"מ: "1 מדלג" אדם: "אש אש אש" המ"מ: "אדם הרגע הרגת אותי" אדם: "אופס המ"מ". שבוע הבא חוליה....מעניין כמה שטויות נצליח לעשות שם
בתקווה גם שיהיה ירי במאג סוף סוף.

טוב נו, עוד סיפור!

בס"ד שבוע חבלה, החום לוהט, והחיילים יותר.. סוף סוף.. חבלה.. עוברי שיעורי בטיחות, רענון על החומר ותדריך.. לא יוזמים את חומרי הנפץ עד שהמ"מ אומר להפעיל (ואז יש 10 שניות שבהן מותר להפעיל- ולברוח) מס' חיילים נכנסים עם המפקדים והמ"מ למטווח החבלה.. כל יתר חיילי המחלה צופים בהם מהרמה המשקיפה.. פתאום נשמעת זעקה שקורעת את השקט המדברי .. "לברוח!!!! כולם לצאת מהמטווח! בריצה!!" הדמויות הקטנות, שהן חיילי המחלקה במטווח, בורחות אל מעבר לקיר המחסה. <<פיצוץ>> חדל בכל המטווחים. מסתבר שיש חיילים שיוזמים את המטען לפני שניתן אישור, ורק במזל המפקד שם לב..

samata

New member
../images/Emo6.gif

אגב רוי, צריך להשמיד את ש.א ברוש1...אבל זה לפעם אחרת.

זה בקטנה.

בשבוע צמד שלי אני הייתי על רטוב וזחלתי עם כדור בקנה כשהקנה מופנה לחבר שלי שלוש מטר ממני כשנצרה כלפי מטה וכל אבן קטנה הייתה משחררת אותה

RENI1

New member
הולך סבבה לגמרי

יש הרבה חוויות
עוד שלושה שבועות לסיום הטירונות, יוצאים לרגילה (יהיה לי הרבה זמן להיות פה סוף סוף!) ואז אימון מתקדם. מה איתך? מתי מתגייס? למודיעין בסוף?

CajU9

New member
ולי עוד שבוע מסע כומתה!

ועוד איזה חושד לסיום אימון מתקדם, סופסוף! למה אוגוסט ולא מרץ??! עדיין אני שואל את עצמי..

GGG12345

New member
שיוואווו

ממש כמו ברווזי קרטון במטווח איזה כיףףףףף :- )

למעלה