- סיכום שבועי :] -

עונההההההה :]

שיר השבוע של הבנים ?! "תני לי סיבה" שיר השבוע לא של הבנים?! "כשאתה כאן" ו."משהו ממני" בדיוק יש את זה ברדיו
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין תמונההה
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולדד , ושידורים חוזרים של השיר שלנו חחח
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הלכתי לסרט חחחחחח זה גם משהווו
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לנסוע לים המלחחחחחחחחח
מה קניתם השבוע? ג'ינססס , תיק לביציפר , קלמר , יומןן , וחולצות לביציפררר . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אמממ לא'דעתתתתת

עונההה

שיר השבוע של הבנים ?!אל תגידי לי שיר השבוע לא של הבנים?!איןן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-- סרט\סדרה\תוכנית TV?-- ספר\עיתון\כתבה כלשהי?-- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אין משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מממ חח אין מה קניתם השבוע?כלוםם ציטוט\סקופ\משפט השבוע?לא יודעתת

טוולי

New member
עווונהההה :]

שיר השבוע של הבנים ?! תני לי סיבה אל תגידי לי שיר השבוע לא של הבנים?! ואולי-עברי לידר בתי קפה-עברי לידר כמה כוכב-עברי לידר ביום שמש-עברי לידר זה תמיד אהבה-עברי לידר כמה שאני אוהב-עברי לידר אור הירח-אביב גפן עכשיו מעונן-אביב גפן זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? =P סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד רבלדה מועדון לילה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מעעריבב לנוערר :] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מפגשש קומונעע הופעה של הבניםםם :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אין משו מיוחדד =P חעחע רקק שיגמרר מהררר, ויגיע כבר ה 7.9 כי רואיםם את עבררייי :] מה קניתם השבוע? נמנמ, מלא :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " עם הייה לי את הכח רק לקום ולברוח "

עונה../images/Emo39.gif

שיר השבוע של הבנים ?! בדרך למעלה.. שיר השבוע לא של הבנים?! ממממ משהו ממני תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין כוח לצרף סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מממ אין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו חחחחחחחחחחחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ההופםעה של הבויז:( מה קניתם השבוע? ממממ כלום..חח ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מה שצריך לקרות-יקרה,!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעונהה..

שיר השבוע של הבנים ?! כשתתעייפי מהעולם! שיר השבוע לא של הבנים?! מכתב פרידה-רוני תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? אין משו מיוחד.. (אופפ.. נגמר השיר שלנוו..) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? איןןןן.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא עברתי שום חוויה.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לפגוש את הבויז! מה קניתם השבוע? חחח.. הרבה דברים! ציטוט\סקופ\משפט השבוע? איןןןןן

טוששש

New member
../images/Emo221.gif מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של הבנים ?! תני לי סיבה :) שיר השבוע לא של הבנים?! אם הוא ילך-הראל סקעת וסינרגיה-מרגיש אחר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אמאא
סרט\סדרה\תוכנית TV? נגמר השיר שלנו..חחח ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מממ אין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ההופעה בנהריה-מדהימההה! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מה שיהיה יהיה
מה קניתם השבוע? נעליים וג'ינס חדש
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? החיים אינם נמדדים לפי מס' הנשימות שלקחת אלא לפי מספר הרגעים בהם נעתקה נשימתך...!

למעלה