- סיכום שבועי :] -

טוולי

New member
- סיכום שבועי :] -

שיר השבוע של הבנים ?! שיר השבוע לא של הבנים?! תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

עונהההההההההההההההה

שיר השבוע של הבנים ?! שתתעייפי מהעולם... שיר השבוע לא של הבנים?! רינת בר- לעוף ברוח תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה חחח ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ על זאב רווח חח הטרדה מינית.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?חוויה חח לא זוכרת.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?השבוע נגמר כופרההה.. מה קניתם השבוע?כלום ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אל תעשה מה שאחרים אומרים לך תעשה מה שהלב אומר לך לעשות!

../images/Emo80.gifביחושית עונה!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של הבנים ?! "את האחת" שיר השבוע לא של הבנים?! unfaithful תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? "האלופה" ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה בראש אחד של הגיים בויז ביום האהבה חח כבר על הארון שלי ממזמן!
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חוויה רעה ומגעילה!! ראיתי איך עושים לבת דודה שלי עגיל במחיצת האף איכסס גועל נפש!
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כן!!! אני שולחת לאביחי סוף סוף את המכתב!!!
מה קניתם השבוע? אמ... קלמר לבצפר...חחח... יפה של fox ציטוט\סקופ\משפט השבוע? דילבוש&ביחוש
ל-נ-צ-ח

oreloosh

New member
שיר השבוע שלך מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

שלייי =]../images/Emo15.gif

שיר השבוע של הבנים ?! תני לי סיבה שיר השבוע לא של הבנים?!כמו אוהבים תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אני לא ביית.. ואין פה =/ סרט\סדרה\תוכנית TV?נממ.. האלופה.. היה פרקים יפים השבוע =] ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראיתי כתבה בעיתון של נתניה או משו על ההופעה בנתניה.. אני לא בבית אז כשאני יהיה אני יסרוק ויעלה =] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?נממ.. נתניה וממדיון! זה היה שבוע מושלם =] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?נמ.. יומולדת [[יום רביעי]] לא לשכווחח!! =] מה קניתם השבוע?לא זוכרת חחח, אבל קנינו מחשב חדש=] =] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? יש אנשים שאומרים דברים.. אבל אח"כ עושים דברים הפוכים לגמריי =]

oreloosh

New member
חח תגידי את במקרה מפורום רבלדה../images/Emo35.gif

יש שם אחת עם כינוי דומה לשלך..
או שזאת את חח +

הפורום בתפוז?../images/Emo15.gif

לא נראה לי חח.. ואם זה לא בתפוז אז אולי.. חברות שלי מתות על רבלדה [[אני לאא!!]] חח אז אולי נרשמתי..

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של הבנים ?! כשתתעייפי מהעולם שיר השבוע לא של הבנים?! פיי יש מלאא.. את מביאה הכל, את- מויאלי שלי.. מרגיש אחר- סינגריה ועודד תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אאאיננ'כח סרט\סדרה\תוכנית TV? אמ האלופה.. כוכב נולדד.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ממ ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ הופעה של הראל מויאלל שלי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מממ.. מה קניתם השבוע? מלאאא ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ... שבת שלום

עונה../images/Emo70.gif

שיר השבוע של הבנים ?! אל תגידי לי שיר השבוע לא של הבנים?! מחזיק מעמד של דני דין תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? אממ .. לא זוכרת =] ספר\עיתון\כתבה כלשהי? יש שני ספרים : השמיניה בעקבות הקרדינל המוזהב והשמיניה ותעלומת המסכה הבורמזית חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ ... ראיתי את הבן של בת דודה שלי שהוא בן 11 חוד' משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ ... אין כרגע =] מה קניתם השבוע? ת'אמת קניתי קצת אבל במחירים די יקרים .. קניתי בחו''ל בקבוקון זכוכית עם אבנים בפנים , שרשרת עם אבן בצורת כוכב בושם { יקר קניתי בדיוטי פרי " לא תמצא זול יותר מהדיוטי פרי חחחחח } eskada - אסקדה ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חחח אמ .. אנל'א רוצה אבל מוצאת ת'מציאות שבשגרת החיים ? { לקוח מתוך השיר מרגיש אחר של סינרגיה }

oreloosh

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

שיר השבוע של הבנים
אין
שיר השבוע לא של הבנים
buttons של פוסיקט
תמונת השבוע
סרט\סדרה\תוכנית TV
כוכב נולד
ספר\עיתון\כתבה כלשהי
אין
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)
אין
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע
יהיה טוב אנשים
מה קניתם השבוע
כלום
ציטוט\סקופ\משפט השבוע
"אהבה היא כמו הים צריך לקחת נשימה עמוקה לפני שצוללים לתוכה" שבת שלום

עונהה

שיר השבוע של הבנים ?!אא"ל שיר השבוע לא של הבנים?!פרח השכונות תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?סרט->הכוכבים של שלומי הסרט האהוב עליי ותוכנית->האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על עידן יניב בפנאי פלוס חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?היו הרבה משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ממ הרבה ח מה קניתם השבוע?3 חולצות,ג'ינס ותיק לבצייפרר.. ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"לכל גבול יש גבול"->הכוכבים של שלומי

עונהה לטולעע שלי!

שיר השבוע של הבנים ?!תני לי סיבה מן הסתם.. שיר השבוע לא של הבנים?!כמה עוד אפשר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?בקשה=> סרט\סדרה\תוכנית TV?קומי קומי קרועיםם.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ממ..הכתבה על הבויז ביום האהבה.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הייתי בהופעה של רוני[מי ישמע]וחברה שלי ישנה אצליי..:][: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?כןן להיפגש עם נוליי בעליי..:p מה קניתם השבוע?מתנה לנוליי משו יפה..וממ צמיד מהממדיון[יעלה תמונות] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"חלומות לא מתגשמים אם רק עוצמים את העיינים"

למעלה