סיכום שבועי!

crazy smiley

New member
סיכום שבועי!

שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: תמונת השבוע: קליפ השבוע: סרט השבוע: המלצת השבוע: משפט השבוע: איך עבר עליך השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שבוע טוב!!

crazy smiley

New member
שלי..

שיר השבוע: red hot chilly peppers-tell me baby שיר של הבויז: my beautiful woman תמונת השבוע:---->>>> קליפ השבוע: aint no other man-christina aguilera סרט השבוע: בית ספר לרוק (סרט חמוד!!) המלצת השבוע: להירגע ולא להיכנס ללחצים...חח משפט השבוע: יש כמה: 1.סיפוק זה השיא של הפוק 2.ירושלים-מסתבר שזו השבירה הטובה בעולם 3.אני בעד להיות נגד 4.מי החליט שיש דבר כזה להחליט? איך עבר השבוע: אממ..בסדר.. אין לי תוכניות..

oreloosh

New member
אבאאא הבטןן שילי כואפתת ../images/Emo10.gif../images/Emo175.gif

איזה חראא אתמול קיבלתי וכואבת לי הבטןן רצחחחח האופטלגין והאקמול האלו גם כן לא עוזריםם בעע שיר השבוע: buttons של פוסיקט שיר השבוע של הבויז: אין תמונת השבוע
קליפ השבוע: אין סרט השבוע: אין המלצת השבוע: חיים רק פעם אחת בחיים חיו ת'חיים נצלו זאת! משפט השבוע: אבא הבטן חח איך עבר השבוע בכללי? סבבה תוכניות לשבוע הבא: בצפר בצפר בצפר שבת שלום!

ראשונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע: Nick Lachey - I Can't Hate You Anymore
Hilary Duff - Play with fire Lene Marlin - What if Margaret Berger - Samantha Evanescence - Call Me When You're Sober Maria Mena - Miss you love Kurt Nilsen - She's so high Dido - Hunter Paris Hilton-Nothing in this world שיר השבוע של הבויז: get another boyfriend!!!!! תמונת השבוע: > > > קליפ השבוע: הקליפ של ג'סי Right where you want me!!! סרט השבוע: הצד שלו הצד שלה
קצת משעמם בסוף .. אבל מצחיק בהתחלה! המלצת השבוע: הסרט aquamarine עם ג'וג'ו ושרה פאקסטון משפט השבוע: Duke: [Laughing] Um, ok. Do you... like... cheese? Viola: [Girl's voice] Why yes I do. My favourite's gouda איך עבר עליך השבוע: נחמד חח!!! תוכניות לשבוע הבא: לסיים לקנות דברים ללימודים חח וזהו ..

frackit

New member
אניייייייייי

שיר השבוע: cascada-every time we touch jessy mccartney-little star aerosmith-cring שיר השבוע של הבויז:time yes i will תמונת השבוע:
אני רוצה כזה סקייטבורד!!! קליפ השבוע:------------ סרט השבוע:into the blue המלצת השבוע:into the blue סרט חובהההההההההההההההה !!! משפט השבוע:-------------------- איך עבר עליך השבוע: בסדר, התחיל כמה שנראה כשבוע מאוד ארוך ואז פתאום הכל השתנה.... תוכניות לשבוע הבא:למצוא עבודה!אוףףףףףףףףףףף אני צריכה עזרה נפשית!!!

../images/Emo13.gif

שיר השבוע: - שיר השבוע של הבויז: הדיסק של בריאן
תמונת השבוע: בעלי
קליפ השבוע: - סרט השבוע: - המלצת השבוע: - איך עבר עליך השבוע: מעולה
תוכניות לשבוע הבא: כל מיני סידורים.. אולי לקנות אולי איזה בגד ותיק [לא לבצפר].. הא ולעשות גבות

../images/Emo207.gif

היי בנות זאת אלינור אני נכנסת מידיד שלי להגיד לכן שאני לא יהיה כמה ימים טובים! כי המחשב שלי שוב התקלקל לצערי! אז ביי בנתיים כבר מתגעגעת......

sivanick

New member
אני

שיר השבוע: רן דנקר- כמו נוצה The Cardigans-My Favorite Game Natali Imbruglia-Smoke Savage Garden - To the moon and back שיר השבוע של הבויז: Forces Of Nature תמונת השבוע: - קליפ השבוע: - סרט השבוע: ואז הגיעה פולי המלצת השבוע: תאו בר בת"א.. משפט השבוע: "עוד סיגי עוד"
איך עבר עליך השבוע: עבר קצת לאט..אבל בסדר
תוכניות לשבוע הבא: אממ אממ לא יודעת.

lidor love lee

New member
../images/Emo41.gifעונהנהנה../images/Emo41.gif

שיר השבוע: Que hay detras של רבלדה
שיר השבוע של הבוייז: I Want it that way
תמונת השבוע
שלמותתתת
קליפ השבוע: אין
סרט השבוע: אממ גם אין
המלצת השבוע: "תתאמצו לשמור על מישהו שאתם אוהבים אל תוותרו!"
משפט השבוע: "אני עייפההה"
איך עבר עליך השבוע: לא הכי הכי...אבל שורדים
תוכניות לשבוע הבא: אממ לא ידוע לי על משהו כרגע שבוע טוב לכולם

Blank Smile

New member
../images/Emo27.gif

[שוב, סיכום של שבועיים] שיר השבוע: דין דין אביב - מוכרת לי מפעם
שיר השבוע של הבויז: - תמונת השבוע:
קליפ השבוע: - סרט השבוע: צופן דה וינצ'י המלצת השבוע: דין דין
משפט השבוע: "ישראל, האם היית ישראל??" איך עבר עליך השבוע: ארוך, לקראת סוף השבועיים כבר הייתי על סף יאוש.. תוכניות לשבוע הבא: מטבח בסופ"ש.

אההה וגם אני אמורה לענות מתישהו ../images/Emo3.gif

שיר השבוע: say it right - nelly furtado שיר השבוע של הבויז: roll with it תמונת השבוע:
קליפ השבוע: הפרסומת לתוכנית הרילאטי של הקרטרים , אני ממש אוהבת אותה
סרט השבוע:
המלצת השבוע: לחיות את החיים. משפט השבוע:
איך עבר עליך השבוע: 2 תורים לרופא ומיני מסע שופינג 1 מה אתה מתכנן לסופ"ש: להיות עם המשפוחה ולצאת עם החבר

אני...

שיר השבוע: כל הביצועים של רפאל מ"כוכב נולד".
ג'קו אייזנברג ונירית מיליס - נרדם על החולות מורן אהרוני - אהוב יקר
ישראלה אסגו - דרך ארוכה
'Aerosmith - Cryin Led Zepplin - Heartbreaker אביב גפן - עורי עור H.I.M - Poison Girl Bon Jovi - Blaze Of Glory הראל סקעת - משהו ממני שי גבסו - לכי ילדה אהובה Mariah Ceray - We Belong Togder Hoobastank - From The Heart Christina Aguilera - Hurt / Candyman / I Got Trobule שיר השבוע של הבויז:
תמונת השבוע:
קליפ השבוע:
ANOM של כריס. סרט השבוע: School Of Rock המלצת השבוע: להצביע לרפאל בגמר של כוכב נולד.
משפט השבוע: "מאור עף מכוכב נולד!!!!111 תודה לאללה [: "
איך עבר עליך השבוע? אחלה. הייתי באילת.
תוכניות לשבוע הבא: לא יודעת...

Shiri from the block

Active member
אני שיר השבוע: Jewel - Intuation, Justin - SexyBack, Kelly- Addicted שיר השבוע של הבויז: - תמונת השבוע: אין לי כוח לשים קליפ השבוע: הקליפ שעשיתי על ניק../images/Emo10.gif שעושה לי בעיות עם השמירה ולכן אני עדיין לא יכולה להראות לאף אחד../images/Emo7.gif סרט השבוע: - המלצת השבוע: - משפט השבוע: יש לי שניים: 1. (לקוח מאיזשי סדרה) "שלחנו גבר אחד לירח למה שלא נשלח את כולם?" ../images/Emo123.gif 2. מישי מהחדר שלי: "וואי בת-אל, איזו כוס יפה!" ואז בום, הכוס נשברה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי זה היה כל כך מצחיק../images/Emo6.gif איך עבר עליך השבוע: לא טוב. תוכניות לשבוע הבא: ../images/Emo4.gif נמאס לי לענות אותה תשובה.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif סיימתי אותו כבר ביום שישי ב-2 בלילה, הבעיה היא שכשאני שומרת הוידיאו מתעוות כזה../images/Emo7.gif ואני מנסה לסדר את זה כבר כל היום../images/Emo7.gif

elena20

New member
עונה

שיר השבוע:"מליון כוכבים" לא זוכרת של מי
שיר השבוע של הבויז:אין תמונת השבוע:
קליפ השבוע:אין סרט השבוע:"ילדות רעות", "בתול בן 40" המלצת השבוע:הסרט " בתול בן 40"
משפט השבוע:" לא רוצה להתחבר ל"יס" גם אם זה בחינם" איך עבר עליך השבוע:רגיל תוכניות לשבוע הבא:שום דבר מיוחד חוץ מלעבוד ולהתחיל ללמוד מילים לפסיכומטרי

למעלה