סיכום שבועי

בחלק לדעתי את טועה וחלק צודקת

קודם כל אין פה 5 ילדים ומה את רוצה עדיין לא כולם מכירים את דניאל חכי לסינגל השני יבואו יותר בינתיים תמצאי כל מיני משחקים ונושאים לפתוח עליהם שרשורים ושיגיבו ולאט לאט יתחילו להתמכר לפה כי יראו שמעניין פה לאט לאט .. בינתים כל מי שרוואה את ההודעה שלי אל תעזבו את הפורום בלי להודיע בשרשור |ט-א| שאתם זזים תנסו לפחות וכן צודקת בזה שדניאל צריך מעריצים אבל מותק.. הוא רק הוציא סינגל אחד את לא מצפה שיכתבו מלא בתוך דקה... לאט לאט תאמיני לי לאט לאט גם מצטרפים לפה חדשים אז צריך להראות להם שלא משעמם פה ולאט לאט כל הזמן הם יכתבו ויהיה להם קשה לעזוב את הפורום הזה או להזניח אותו או כל דבר אחר את תראי שלא יהיה פה מישהו שלא יצליח לא להכנס לפה במשך שעתים (אפילו פחות-הרבה פחות) לאט לאט זה עוד יבוא תאמיני לי בנתים תעשו מה שאמרתי לכם ותראו שזה יעבוד מחכה גמני לסינגל השני

-עונה-

ואוו לא הייתי פה הרבה זמן מה שיר השבוע שלכם [חוץ מאלייך]-ממ... "מחפש את ליבך" נראה לי ככה הולך השיר אמ.. איזה אחד שר גרסה חדשה לזה אז נדבקתי מה שיר השבוע שלכם [לא של דניאל]- שאלתם כבר נו... בילוי השבוע שלכם- ערד עכשיו אצל החברה הכי טובה שלי - התגעגעתי ברמות קש קש קשות משהו שהרס לכם את השבוע- הקטיושות.. כי אני מצד אחד השתעממתי לא היהיא ינטרנט ואני לא אראה את רוני כי נסעתי מבאס לא? מצטערת סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- גו (GO) סקופ השבוע שלכם- מ... אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לפגוש את חברה שלי חחח סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- תבדקו כי אתם חוזרים על השאלות פעמיםם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- להשאר בערד? לפגוש את דניאל? מה עוד אפשר לבקש? פגשת את דניאל השבוע? איך היה- חחח מי פגש??? מצאתה תמונה של דניאל חדשה שאהבת,תעלה אותה לא הייתי על המחשב המון זמן- אני משלימה תגובות ו...זהו.. לכולם שבת שלום וסופשבוע נעים ומקווה שגם רגוע חח היום יום ראשון סליחה על האיחור

עונה:)

מה שיר השבוע שלכם [חוץ מאלייך]- Email My Heart של בריט מה שיר השבוע שלכם [לא של דניאל]- זו לא אותה שאלה? בילוי השבוע שלכם- סתם לצאת להסתובב עם חברים:) משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שקרה לחברה הכי טובה שלי וחבר שלה :( סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- השיר שלנו, רולאבוגן סקופ השבוע שלכם- שינו את תפוז
מה זה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - תצטרפו לפורומים של אנשים שמעניינים אתכם....חחחחח סתם השבוע הצטרפתי להרבה פורומים סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- לא היה כבר את השאלה הזו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- להפגש עם חברים או משהו פגשת את דניאל השבוע? איך היה- לא פגשתי
מצאתה תמונה של דניאל חדשה שאהבת,תעלה אותה - לא מצאתי

למעלה