אני../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif שיר השבוע: האלבום החדש של מאיה בוסקילה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שיר השבוע של הבויז: אממ אין.. הופעת השבוע: אין. קליפ השבוע: אממ לא בדיוק קליפ, אבל משו קורע של בראד פיט ואדוארד נורטון../images/Emo6.gif תמונת השבוע: ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif! איך עבר השבוע: מצוייןןןן! תוכניות לשבוע הקרוב: אין. ולמה מתחפשים לפורים: לא מתחפשת.
שיר השבוע:למה מה ? של שלומי שבת ומה קשור? שיר השבוע של הבויז: איי סטיל הופעת השבוע לא כול כך השבוע אלא ב17/02 דניאל נולד קליפ השבוע: אין לי תמונת השבוע אין לי אבל תמונה של חבר שלי ואני ודניאל בברית איך עבר השבוע: חפיף עבר מהר תוכניות לשבוע הקרוב: לנסוע לקברי צדיקים ב"ה ולמה מתחפשים לפורים: לא מתחפשת
דרך אגב, זה לא הופעה שלמה../images/Emo113.gif אין מצב שהם לא יופיעו עם קליימבינג דה וולס ולארג'ר דאן לייף, משו פה מוזר../images/Emo11.gif והיו סירטונים שלהם שרים את זה אז משו פה באמת לא הגיוני..
שיר השבוע: רפאני - איציק קלה שיר השבוע של הבויז: אין לצערי קליפ השבוע: אין תמונת השבוע: אין איך עבר השבוע: בסדר, יחסית לשבוע שבאחד הימים שלו עוברים ניתוח. אני מקווה רק שאחזור לעצמי במהרה, כי אני בספק אם אני אהיה מסוגל לשבת במיטה שלושה שבועות (כדי שלא להתאמץ, לא להצטנן, ועוד כל מיני דברים אחרים) תוכניות לשבוע הקרוב: אין, וגם אם היו אז הן כנראה היו נאלצות להדחות להזדמנות אחרת, במסגרת המגבלות שלי כרגע התוכנית הכי רצינית היא לסיים לפחות שלושה ספרים השבוע (זה הדבר שאני יכול לעשות הכי הרבה, כי הוא אינו דורש מאמץ כלל). אני קורא עכשיו את צייד היורשים מאת כריס לארסגארד (את הספר הזה התחלתי היום קצת לפני שהתחיל השיר שלנו ולכן אין לי ביקורת כרגע) ואת נוצות מאת חיים באר (משעמם, אבל קורא כדי שלא להשאיר את הסימניה שבו על האמצע.) ולמה מתחפשים בפורים?: אני לא מתחפש. אבל יש לי רעיון מצוין לתחפושת שיכול להביא למקום ראשון בתחרות תחפושות. פרטים ניתן לקבל במקומות הבאים: הודעות פרטיות בתפוז מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 326365070