סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: הופעת השבוע: קליפ השבוע: תמונת השבוע: איך עבר השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: ולמה מתחפשים לפורים:

Shiri from the block

Active member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif שיר השבוע: האלבום החדש של מאיה בוסקילה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שיר השבוע של הבויז: אממ אין.. הופעת השבוע: אין. קליפ השבוע: אממ לא בדיוק קליפ, אבל משו קורע של בראד פיט ואדוארד נורטון../images/Emo6.gif תמונת השבוע: ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif! איך עבר השבוע: מצוייןןןן! תוכניות לשבוע הקרוב: אין. ולמה מתחפשים לפורים: לא מתחפשת.

אנייייייייייייייי

שיר השבוע:למה מה ? של שלומי שבת ומה קשור? שיר השבוע של הבויז: איי סטיל הופעת השבוע לא כול כך השבוע אלא ב17/02 דניאל נולד קליפ השבוע: אין לי תמונת השבוע אין לי אבל תמונה של חבר שלי ואני ודניאל בברית איך עבר השבוע: חפיף עבר מהר תוכניות לשבוע הקרוב: לנסוע לקברי צדיקים ב"ה ולמה מתחפשים לפורים: לא מתחפשת

Eti No Name

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: Mary J Blige - Be Without You
שיר השבוע של הבויז: Lift Me Up, Let's Do It For Love הופעת השבוע: ההופעה השלמה ששירני שמה לפני כמה ימים
קליפ השבוע:Pink - Stupid Girls
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע: התחיל מצויין!! נמשך זוועה, אבל נגמר די סבבה. תוכניות לשבוע הקרוב: פווווולללייייןןן!!!11 סופסוף!!
ולמה מתחפשים לפורים:

oceanblaze

New member
איזו הופעה?? ../images/Emo2.gif

דיי אני שונאת להיות חסרה בפורום.

Blank Smile

New member
חחח יא מעופפת!

אפילו אמרת לשירן תודה על כל החדשות שהיא שמה ולא שמת לב שהיא גם שמה קישור להוריד את ההופעה?
תחזרי להודעה ששירן כתבה, עם כל החדשות על אלבומי הסולו.. זה שם.

Shiri from the block

Active member
דרך אגב, זה לא הופעה שלמה../images/Emo113.gif אין מצב שהם לא יופיעו עם קליימבינג דה וולס ולארג'ר דאן לייף, משו פה מוזר../images/Emo11.gif והיו סירטונים שלהם שרים את זה אז משו פה באמת לא הגיוני..

crazy smiley

New member
הייי! גם אני שמתי את התמונה הזאת!!!

לא הייתה לי שום כוונה להעתיק את הרעיון....פשוט הגבתי יותר מאוחר וגם אני חשבתי פשוט לשים את התמונה הזאת...

דולב23

New member
הסיכום שלי

שיר השבוע: רפאני - איציק קלה שיר השבוע של הבויז: אין לצערי קליפ השבוע: אין תמונת השבוע: אין איך עבר השבוע: בסדר, יחסית לשבוע שבאחד הימים שלו עוברים ניתוח. אני מקווה רק שאחזור לעצמי במהרה, כי אני בספק אם אני אהיה מסוגל לשבת במיטה שלושה שבועות (כדי שלא להתאמץ, לא להצטנן, ועוד כל מיני דברים אחרים) תוכניות לשבוע הקרוב: אין, וגם אם היו אז הן כנראה היו נאלצות להדחות להזדמנות אחרת, במסגרת המגבלות שלי כרגע התוכנית הכי רצינית היא לסיים לפחות שלושה ספרים השבוע (זה הדבר שאני יכול לעשות הכי הרבה, כי הוא אינו דורש מאמץ כלל). אני קורא עכשיו את צייד היורשים מאת כריס לארסגארד (את הספר הזה התחלתי היום קצת לפני שהתחיל השיר שלנו ולכן אין לי ביקורת כרגע) ואת נוצות מאת חיים באר (משעמם, אבל קורא כדי שלא להשאיר את הסימניה שבו על האמצע.) ולמה מתחפשים בפורים?: אני לא מתחפש. אבל יש לי רעיון מצוין לתחפושת שיכול להביא למקום ראשון בתחרות תחפושות. פרטים ניתן לקבל במקומות הבאים: הודעות פרטיות בתפוז מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 326365070

oceanblaze

New member
עונה ../images/Emo135.gif

שיר השבוע: Aerosmith - Cryin. שיר השבוע של הבויז: Who Do You Love. הופעת השבוע: אין. קליפ השבוע: אין. תמונת השבוע: אוחח, עשה לי ילד!!!1
איך עבר השבוע: קשה. במיוחד אתמול, היה גרוע. תוכניות לשבוע הקרוב: ללמוד להמון מבחנים, לישון שיהיה לי זמן. ולמה מתחפשים לפורים: סופרוומן/סופרגירל.

Shiri from the block

Active member
את עיוורת? :|../images/Emo113.gif בעצם מה אני שואלת?../images/Emo12.gif את באמת עיוורת../images/Emo3.gif

למעלה