סיכום שבועי

thankful

New member
סיכום שבועי

היי ... קודם-כל , הנה הקישור להודעה שלי מלפני שבוע - למי שלא הספיק/ה לקרוא , או פספס/ה , או משהו אחר ... עכשיו לסיכום השבועי : זה היה שבוע בו הייתי ב - Y2 (למי שלא בקי במונחים - שיעיין בקישור המצורף ...) . היה שבוע נחמד בסה"כ : ביום ראשון , התקבלתי בברכה לאחר 4 שבועות בהם לא ביקרתי ב - Y2 . במיוחד מספר נשים , עובדות בחברה , קיבלו אותי בלבביות - שאלו איפה הייתי כ"כ הרבה זמן , חשבו שהייתי בחופש (אך לא - הייתי ב - Y1 באותה תקופה , שגם היתה תקופת חגים) . הסתדרתי לא רע עם האיש בעל הפתיל הקצר - וברגעים כאלה שאני מסתדר ודברים הולכים יפה/לא רע , אינני חושב כלל וכלל על לעזוב את המשרה הזו . ייתכן שלו יכולתי לשכפל (או כפי שמגדירים זאת - לשבט - CLONE) את עצמי ולהסתכל על עצמי מהצד (למשל - ליאור הלא-עובד שיסתכל על ליאור העובד) , הייתי אומר לעצמי (ליאור הלא-עובד היה אומר) "תגיד תודה שאתה עובד ! אתה יודע כמה אנשים לא עובדים ?" או "אתה בטוח שאתה רוצה לחזור אל התקופה הלא-יפה ? דע להעריך את מה שיש לך !" ואז ליאור העובד יחשוב קמעה ויאמר "ואללה , נכון ..." . למשל , בערך כשבועיים מאז התפלסתי בחודש שעבר , קיבלתי מכתב מהבנק שמאשרים לי OVERDRAFT עד גובה המשכורת ... ממתי היה לי כזה דבר ? הרי תמיד הייתי צריך להתחנן שיאשרו לי חריגה מעבר למותר . כעת , זה לא אומר שצריך לחרוג - או לחרוג יותר מדי - אבל זה מאפשר איזשהו אוויר לנשימה . טוב , זהו לבינתיים ... ליאור .

איזה יופי, טנקפול ../images/Emo45.gif

כנראה שפספסתי את ההודעה ההיא. בכל מקרה, נראה שיש לך תכונת הסתגלות לתפארת, ואתה ממש יודע ליצור את המציאות שלך, ולא לקבל אותה מאחרים. החלטת שיהיה יום טוב, וכך היה. מזלט על היחסים החדשים עם הבנק

ליאור, טוב לראותך ../images/Emo24.gif

היית חסר לי פה בנוף הפורום
אני חושבת שבאיזשהו מובן אתה עוצר את עצמך מבחינת מה להרגיש, זה טבעי להרגיש קצת נאבד או שקצת רע בעבודה, אבל זה כאילו אתה לוקח איזה שוט או פטיש
ומרביץ לעצמך כל פעם כשהמחשבה שאולי קצת רע ומפחיד לך עולה, כי הרי "אתה צריך להודות שיש לך עבודה". ליאור, זה טבעי להרגיש לפעמים קצת חשש, קצת להיות לא באותו קו שכל השאר נמצאים, קצת להרגיש שזה לא זה, אבל אתה רק בהתחלה, אז תן לדברים צ'אנס ותסתכל על הצדדים החיוביים- הנה היית חסר לעובדות הללו וזה כבר מראה שיצרת קשר איתן שזה משהו שמאוד יתרום לך במסגרת העבודה.

למעלה