סיכום שבועי

beagle

New member
סיכום שבועי

וואו. זה היה שבוע מוזר. בתחילת השבוע היה פרץ של הודעות, שנוספו, מה לעשות, בשעות הלילה המאוחרות. לקראת סוף השבוע העיפות החלה לחלחל פנימה, ואנשים (שמוש מיים) החליטו ללכת לישון בלילה. ששק, אשתו של הלורד, אבל יותר אישיות בפני עצמה, הצטרפה אלינו. לאחר מס` הצהרות כגון ``הלורד מבשל בבית, אני רק טועמת`` התגלה פרצופה האמיתי, והאי התחילה לשחרר מתכונים לחלל הפורום. כה לחי, המשיכי כך. אני צופה שעוד כמה שבועות הלורד ינושל ממקומו ליד הכיריים. היו כמה נושאים שהלכו מאד חזק השבוע. אחד מהם - דיון על אוכל מקסיקני. לפתע התמלאנו במתכונים לרוטב סלסה, לאמפנדס, לטורטיות (את זה אני ביקשתי) ועוד ועוד. אתם זוכרים את התקופה שקמו חנויות פרוזן יוגורט על כל גבעה ותחת כל עץ רענן? אני חושבת שאנחנו מובילי אופנה, ובקרוב נראה מסעדות מקסיקניות בכל מקום. אולה! עוד נושא שחזר על עצמו - מקורות השמות על עשבים שונים. ריחן אדום, טחב/אזוב/זעתר וכדומה. אבשלום קור מתכנן ביקור בפורום ;-) יום אחד הדיון התדרדר (ולדעתי, פשוט תפס כיוון מפתיע). מישהו (מי באמת? מי היה הפושע? ;-) ) החל דיון על חביתות. כן, כן. משם קפצנו לביצים קשות. בסוף הושגה הסכמה שבשתיקה - ביצה עין לקחה את המקום הראשון. ובתחילת השבוע, שלטונות ``תפוז`` האדיבים החלו להביע דאגה בשל המצב השורר בפורום. מצבי התמכרות מתקדמים של המשתתפים בו הביאו אותם לחשוד שאולי צריך להוציא את צריכת הפורום אל מחוץ לחוק. כל הטענות כי הפורום מקרב משפחות יחד, ולא מפריד אותן כיתר החומרים הממכרים, נתקלו בתגובה אחת - אתם מכורים, אתם לא אובייקטיבים. נעשה ניסיון אחרון נואש ליצור פורום גמילה מפורום מתכונים. הניסיון כשל. למעשה, המצב החריף. משתתפי הפורום פרצו לצ`אט, השתלטו על חדר הנקרא ``פורום אוכל``, וסירבו להתפנות. הפנטגון מסר כי עוקב אחרי המצב, ויחליט אם להתערב בהתאם להתפתחויות. קיים חשד כי דיון ה``חביתות`` הידוע לשמצה הינו פועל יוצא של ההתמכרות. המממממ... והכי חשוב - המפגש הראשון של הפורום התקיים ביום חמישי בערב. מפגש מצומצם, אמנם, אך עדין גורם קנאה לכל מי שלא היה שם. היה אוכל טוב, חברה טובה, מתוקים טובים, ושקיות הפתעה (מה היה בהן, שמישהו יספר!!!). אז.... מתי המפגש הבא? ולסיום, כולנו מוסרים לרובנס את אהבתנו, ומחכים לו בכיליון עינים. ענפה, ביתו, קפצה גם היא לפורום, וסיפרה שהיא אחראית לעוגיות במשפחה. ענפה - אנחנו אוהבים עוגיות (רמז....). אני למדתי איך מכינים שרלוט בוואריה השבוע.... סופשבוע נעים, שקט, מלא בריאות ואוכל טוב לכולם.

ששק

New member
בייגל.... סיכום מדהים....

אחרי חקירה צולבת... הצלחתי להוציא מחמותי מתכון של גיבץ` ושל ממליגה עם קרוב... את הגיבץ` כבר היקלדתי, את הממליגה ... יגיע בהמשך.... תודה רבה על הפירגון, אבל נכון להרגע, הכיירים עדיין שמורות בעיקר ללורד... כפי שציינתי אני בשלב של חקירות של חמותי ואימי למתכונים.... מידי פעם אני אופה עוגות או עושה משהו פשוט אבל רוב הבישולים הנפלאים הם של הלורד..... פעם הייתי מבשלת יותר אך בגלל שהלורד אוהב להיכנס למטבח ולהכין ארוחה במקסימום חצי שעה...זה הפך להיות התפקיד שלו.... הדיווח השבועי מדהים.... כבר מחכה לשבוע הבא.....

ביגל, את פשוט מדהימהההההה!!!

מעריצה אותך!! המשיכי כך, אוי ואוי לך אם לא.

Iris G

New member
שמי איריס ואני מכורה

גם לפורום וגם לסיכום השבועי שיהיה לך שבוע נהדר

למעלה