סיכום שבועי

n o g i t

New member
כן../images/Emo6.gif

באופן מפתיע.. אבל הם ממש קטנים אני לא מבינה למה הוא לקח אותם לשם...

SailoR VenuS

New member
זה ברור......./images/Emo47.gif

זה מניע נסתר לראות את לואיסנה

TrinMyQueen

New member
בהופעה שנה שעברה ../images/Emo168.gif

של המורדים, ראיתי אותו (כן, הייתי גם שנה שעברה..חח) ואני וחברה שלי קלטנו משהו די משעשע- הוא לובש גרביונים! הוא היה עם כפכפים ואז הוא הוריד אותם כזה.. כדי לגרד ברגל וקלטנו שאין לו גרביים- יש לו גרביונים כאלה בצבע גוף

ברוכה הש!!ה !

נהנית? נ.ב. מיכל רשף כזאת מתוקה! איך צעקתי ייייייייישששששששששששששש כשהיא נבחרה... היא כזאת חמודה... היא מדובבת את הילדים שעוזרים לרובוטריקים... רובוטריקית חמודה... חחח...

מיכל רשף המתוקה הזאת...

הנה השיר שהיא שרה באודישן הראשון שלה (כתבתי רק את מה שאני זוכרת): "אפונה וגזר, יושבים במקרר.... ביחד עם בטטה, התחילו לקטר.. קר לי ברגליים, תדליק ת'מנורה בקיר, כי חושך מצריים, אז בואו נשיר! תנו לגדול בשקט... בארוגה בכפר... כאן השמש תזרח גם מחר תנו לגדול בשקט... בארוגה בכפר..." לה לה לה.. וההמשך... שיר כזה חמוד... חחח... יש לה קול כזה מתוק... רק בגלל ריקי גל היא לא נבחרה באודישן הראשון מזל שקראו לה להצלה... הצבעתי לה בSMS ובאינטרנט... שיהיה לה בהצלחה!

SailoR VenuS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

היא גם מדובבת בסדרה "סאקורה" שאני מאד אוהבת אותה :]

SailoR VenuS

New member
את צ'יהרו הג'ינג'ית החמודה../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

ועוד דמויות רקע.. והיא תשיר את שיר הפתיחה של העונה השנייה ^______^

SailoR VenuS

New member
בערוץ 6 כל יום בשעה 4:25../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

וטויה הוא בעלי.(אמ, כן, יש לי הרבה ^^)

אחלה עידכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה רבה רבה על העידכון
למרות שרוב השירשורים היו לפני שנסעתי, כמה לא היו וזה ממש עוזר!
גם חוץ מזה שלא הייתי כאן זה עידכון פ33תי!
בקשר לסקר הצבעתי סוף סוף, אני לא אומרת למי, אבל אני אומרת שהיה לי ממש קשה...
ועוד משהו, בקשר לשירשור עם קורט קוביין והפוסטר של אורלנדו, זה בגליון הכי חדש של מעריב לנוער שיש סיכוי שאני ימצא אותו עדיין בחנויות?! פליז פליז פליז, תגידו שכן!!! אני מתה לשים עוד פוסטר של אורלנדוווווו!

למעלה