סיכום שבועי
סיכום שבועי מה-3.4 עד ל-9.4
על מה דיברנו השבוע
בירכנו חג שמח וביררנו מה כל אחת עושה בחג
Anat L הביאה לנו את אורלנדו על השער של premiere
תחרות הרקעים בשיאה ...ואני מזכירה שוב למי שלא הצביעה..שתצביעה!! מי שמצביע משפיע!
יסמינוש שלנו נסעה...
דיברנו על קורט קוביין סולן להקת מירוונה והשיחה עברה לפוסטר של אורלנדו במעריב לנוער
T u r n e r 1 הביאה לנו ראיונות עם אורלנדו
g a g a הביאה לנו כתבה על אורלנדו כשהיה קטן...ושמנמן?!
Michal Bloom כתבה לנו סיפור בהמשכים
O r L a N d O כתבה לנו סיפור ללא שם ___________________________________________________________ חברות חדשות לשבוע KaRiNoooSH – קארין
הבננה הרקובה – נוי
ברוכה הבאה
________________________________________________________ סקר סקר קודם- עם איזה שחקן שאורלנדו כבר שיחק לצדו תראו לראות אותו משחק שוב? ג`וני דפ (שודדי הקאריביים) 56.14% 32 אלייז`ה, בילי, דיניק ושון (ההוביטים משר הטבעות) 22.81% 13 ויגו מורטנסון (שר הטבעות) 19.30% 11 ג`וש הארטנט (בלק הוק דאון) 1.75% 1 ג`פרי ראשיו (שודדי הקאריביים ונד קלי) 0.00% 0 סה"כ קולות: 57 ---------------------------------------------------------- סקר השבוע: אני בוחר ברקע הבא לנצחון בתחרות הרקעים [את הרקעים ניתן למצוא בגלריית הרקעים]: -הרקע של רותם- Sailor Venus -הרקע של ThisIsJustME –שירה -הרקע של chipiM –מיטל -הרקע של יסמין טרוגובוף -הרקע של מיטץ -הדר -הרקע של Alaithlosu –שרון -הרקע של O r L a N d O –דורית -הרקע של -xMy imMortaLx –אסיה -הרקע של ענברבי המיוחדת –ענבר בנתיים- הרקע של שרותם מוביל עם 7 קולות ואחריו של שירה עם 4 קולות הצביעו רק 21 בנות..אני מבקשת..בנות שלא הצביעו..תצביעו!! רשימת חברות הפורום...בנות שלא מופיעות שישלחו לי את הפרטים שלהן.
סיכום שבועי מה-3.4 עד ל-9.4