חחחח מצחיקה...
T TrinMyQueen New member 11/4/04 #41 תודה../images/Emo70.gif יאפ נהניתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif
A Alaithlos New member 10/4/04 #22 אחלה עידכון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif חזרתי מהטיול, ואני רק רוצה להוסיף.. כל הסיפורים האלה שאתן מעלות לפה, שלחו לי לאימייל [כתוב ממש בסוף ההודעה] ואני אעלה אותם למאמרים! אימיילים שלי: עדיף לשלוח ל: [email protected] ויש עוד שניים: [email protected], [email protected]
אחלה עידכון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif חזרתי מהטיול, ואני רק רוצה להוסיף.. כל הסיפורים האלה שאתן מעלות לפה, שלחו לי לאימייל [כתוב ממש בסוף ההודעה] ואני אעלה אותם למאמרים! אימיילים שלי: עדיף לשלוח ל: [email protected] ויש עוד שניים: [email protected], [email protected]
M Michal Bloom New member 10/4/04 #23 חשוב לדעת!!! מי שכתבה את הסיפור יחד איתי היתה נטלי007!!!........ למה היא לא רשומה?, קצת קרדיט!!!.... ד"א:סיכום טוף מאוד!!
חשוב לדעת!!! מי שכתבה את הסיפור יחד איתי היתה נטלי007!!!........ למה היא לא רשומה?, קצת קרדיט!!!.... ד"א:סיכום טוף מאוד!!
P pookacha1 New member 10/4/04 #25 אחלה סיכום! וד"א.. חזרתייייייייייייייייייייייייייייייייייייי התגעגעתי אליכן!!!! אני פה סוף סוף!~!!!!!!!
אחלה סיכום! וד"א.. חזרתייייייייייייייייייייייייייייייייייייי התגעגעתי אליכן!!!! אני פה סוף סוף!~!!!!!!!
O O r L a N d O New member 10/4/04 #26 ../images/Emo28.gif געגעתי../images/Emo9.gif ברוכה השבה../images/Emo70.gif יש פרקים חדשים בסיפור של מיכל ונטלי כדאי לך לקרוא וגם אני התחלתי סיפור
../images/Emo28.gif געגעתי../images/Emo9.gif ברוכה השבה../images/Emo70.gif יש פרקים חדשים בסיפור של מיכל ונטלי כדאי לך לקרוא וגם אני התחלתי סיפור
T T u r n e r 1 New member 10/4/04 #28 ברוכה השבה!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif נהנת? גם אנחנו התגעגנו
S SailoR VenuS New member 11/4/04 #29 ברוכה השבה!! וגם..../images/Emo47.gif מיכל רשף נבחרה!!!!!!!!!!@##$$^$%$%%^&%*$&^ ייששששששששש חחחח קפצתי על אח שלי שהודיעו שהיא נבחרה
ברוכה השבה!! וגם..../images/Emo47.gif מיכל רשף נבחרה!!!!!!!!!!@##$$^$%$%%^&%*$&^ ייששששששששש חחחח קפצתי על אח שלי שהודיעו שהיא נבחרה
N n o g i t New member 11/4/04 #30 הא../images/Emo12.gif |לא מעודכנת|... מי זאת מיכל רשף? ולמה היא נבחרה?
T ThisIsJustME New member 11/4/04 #32 מיכל רשף נבחרה להמשיך להתחרות בכוכב נולד היא ממש חמודה ושרה ממש יפה ממש שמחתי שהיא עלתה
S SailoR VenuS New member 11/4/04 #34 נכוןןן היא כל כך מותקקק../images/Emo47.gif היא יפה, חמודה, שרה ממש יפהההה, מדובבת.. מושלמתתתת הנה ראיון שהיה איתה.. תקראו.. איזה חמודה היאאא
נכוןןן היא כל כך מותקקק../images/Emo47.gif היא יפה, חמודה, שרה ממש יפהההה, מדובבת.. מושלמתתתת הנה ראיון שהיה איתה.. תקראו.. איזה חמודה היאאא
N n o g i t New member 11/4/04 #35 חחח נזכרתי בצביקה הדר היום בהופעה של המורדים גם הוא היה, והחברה המחורפנת שלי צרחה לו- "צביקה תעשה לי ילד!" מופרעת
חחח נזכרתי בצביקה הדר היום בהופעה של המורדים גם הוא היה, והחברה המחורפנת שלי צרחה לו- "צביקה תעשה לי ילד!" מופרעת
S SailoR VenuS New member 11/4/04 #36 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif מה לכל הרוחות יש לו לעשות בהופעה של המורדים?
ז זוארץ שולט New member 11/4/04 #37 הו^^../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif אולי הוא מעריץ ............