סיכום שבועי

r e d head

New member
סיכום שבועי

יש שיר שנקרא גלגל ענק...של להקת חלב ודבש שיניתי לו קצת את המילים וזה מה שיצא לי עוד יום ועוד יום הזמן הוא גלגל ענק ומחר עוד יום שממרומיו נדהה אל המרחב. מעגל נפתח בכל יום ומעגל נסלח בכל יום ואם דבר לא השתנה מחר וודאי נצחק. מר לך שזה טוב ולא נורא כשמר טעים זה רע תמיד יש עוד ברירה הזמן הוא כמו גלגל ענק. אדם אוהב בתום ולהט ביומו ולילו פתאום כמו רוח פרא לא נודעת נעלם, נעלם חלומו. עוד יום ועוד יום הזמן הוא גלגל ענק ומחר עוד יום שממרומיו נדהה אל המרחב. מעגל נפתח בכל יום ומעגל נסלח בכל יום ואם דבר לא השתנה מחר וודאי נצחק. מר לך שזה טוב ולא נורא כשמר טעים זה רע תמיד יש עוד ברירה הזמן הוא כמו גלגל ענק. גלגל... עוד יום גל... עוד יום נכון שזה נחמד....השיר במקור מדבר על שינויים משנה לשנה. ובסה"כ רציתי להגיד שהחיים זה כמו גלגל פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה ובדרך נמצא גם באמצע.

רות 2

New member
ואני לגיד לך.....

שבא לי לתת לך "בוסה בסבוסה"... ושתמיד... הירידה היא לשם עלייה בלבד... לילה טוב לך אישה וסוף שבוע ניפלא לך ולכולם...

../images/Emo23.gifרד..אהבתי..את הפואמה הזו.

יש לך פספוס רד, את צריכה יותר לכתוב שירים..לא למגירה אלא לנו.. הבעת מאוד יפה את מה שחשבת. וזה נכון. ישנם מעגלים, וישנן דלתות מסתובבות..תלוי איך את רוצה לראות שינויים, התחלות וחזרות..הכוונה שלכל סוף יש התחלה..ומה שניגמר פותח דלת חדשה..התחדשות זו המילה הנכונה. וככה הרגשתי שקראתי אותך כאן. אצלי התחדשות היא גם תקווה למשהו ניסתר שיגיע ויפתיע..לכן ההתחדשות עמצה מעוררת התרגשות. אחלה.

מאדי 1

New member
הגלגל הזה...

הוא רק בהתחלה גלגל ענק, ואז ההפרש בין הלמעלה והלמטה שלו נורא גדול. נראה לי שעם הזמן הגלגל ענק הזה נהייה קצת יותר קטן כל פעם, ואז הלמטה שלו הוא קצת יותר למלעלה כל פעם. מה שהתכוונתי לומר זה שנפילות עלולות תמיד לקרות לנו. אין חיסון מלא נגד נפילות. אבל ככל שאנחנו משקיעים יותר בבנייה של עצמנו, ככה גם ההתאוששות מהנפילות מתקצרת. זאת אומרת, שמשהו מהמלמעלה עדיין ממשיך ללוות אותנו גם כשאנחנו למטה.

למעלה