סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע כמעט הסתיים.
מזג האויר מתעתע.
מה עוד התרחש השבוע?
דברים טובים? רעים? אחרים? שיר?

Brombit

New member
שבוע מציק בסופו של דבר.

כל החופש כמעט לא עשיתי שיעורים.
בהתחלה כי לא היה לי רעיון לאחת המשימות ונלחצתי. אח"כ כי חליתי. ואח"כ שוב כי נלחצתי.
לשמחתי, למרות שזו טרחה, נתנו לי הזדמנות לסיים את המשימה שלא עשיתי בה מספיק. אחרי שהטיחו בי האשמות מוצדקות לחלוטין P:
ואני עדיין צריכה לחפש רעיון למשימה הגדולה השניה...

העיקר התקדמתי בשלבים במשחקים במחשב P:

נפגשתי עם חולמת מהפורום

היא כל כך יפההה הלכנו לסדנת ריברסינג.
היו לי שלושה ימים קשים חסימה בגוף הרגשתי חולשה בלב קושי לנשום
ותחושת גסיסה.
הריברסינג פתח לי את רב החסימה. אך לא את כולה.
היה כייף.
יש עוד דברים לא ברורים בעתיד שלי אני בוחרת משהו שעל פי ההיגיון לא נכון.
במקום לבחור במקום האושר השקט אני בוחרת במקום של הקשיים ויש מצב שאני אתחרט על זה.
אבל לא יודעת אולי אני מפגרת

הימים האחרונים הוכיחו לי סופית

שזה או להתחיל לחיות איכשהו או שאני מתה.

רק שזה די קשה לחיות למי שלא רגיל.

קלייטון.ש

Well-known member
קיבלתי עוד מכתב מהבחורה הנכה

במכתב הקודם שלי אליה שאלתי אותה שאלות על הגירושין שלה ועל התחושות שלה בקשר לזה. זאת בגלל שהיא חזרה לנושא הזה בכל מכתב, אז אמרתי אם היא רוצה לדבר על הגירושין נדבר על הגירושין.
אבל במכתב האחרון היא שינתה כיוון לגמרי. התעלמה לגמרי מכל השאלות שלי על הגירושין (שזה משמח אותי), ועברה לדבר על משפחה.
ביקשה שאספר לה על הילדים שלי וביקשה תמונות.
מאחר ואני לא אמרתי מילה על זה שיש לי ילדים, בהכרח היא קיבלה את המידע הזה מהקלינאית תקשורת שמכירה אותי.
תמונות לא חסר לי, ושלחתי לה כמה מהחבילה האחרונה. מסרתי לה את המידע שיש לי עליהם מהסיפורים של האימהות.
עכשיו אני די חושש מהשלב הבא.
אם כצפוי היא תרצה לדעת על הקשר שלי עם הילדים אני אצטרך להחליט אם להגיד את האמת או לשקר.
לשקר זו הגישה הרגילה שאני נוקט בה במצבים כאלה, אבל חבל לי לעבור למסלול הזה איתה. אם התחיל פה משהו, לשקר עכשיו יהרוס הכל. לפחות מבחינתי.
להגיד את האמת אני יכול, אבל בטוח שאני אקבל את הטפת המוסר והנאומים הרגילים שאני מקבל כל פעם. יכול להיות שזה מגיע לי ואני צריך להתכופף ולחטוף בשקט.

לו הייתי במקומך סביר להניח שהייתי בוחרת

גם לומר את האמת מאותה סיבה שתיארת. כנראה באופן הכי "עדין" שהייתי מצליחה (משום שכך אני נוהגת לעשות תמיד). אך לא הייתי חושבת שמגיע לי לקבל הטפות מוסר.

קלייטון.ש

Well-known member
הסכנה חלפה בינתיים

הגיע המכתב של יום ראשון, וחוץ מלהגיד לי שהבת הגדולה יפהפיה (אבחנה שאני מסכים לה בכל ליבי) החברה-לעט החדשה שלי עזבה את הנושא של הילדים.
ובכך היא הרויחה אצלי כמות נקודות שלא בקלות אפשר לאבד.

למעלה