סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

בשבוע הסתיים, והחורף התחיל.

איך עבר שבוע האחרון?
איך חוגגים את החורף?
ושיר!

Brombit

New member
לתתתתחןת וטתטתתת

איך עבר שבוע האחרון?
בסדר. כרגיל בפיסול ומורפולוגיה הוא נתן שיעורי בית מפחידים.
אתמול רק התחלתי להבין מה אני רוצה לעשות.
ביסודות העיצוב אני עוד ממש לא יודעת.

היה דיון קטן בכיתה על האם זה בסדר שזוגות חד מיניים יגדלו ילדים.
לא התערבתי. גם כי לא העזתי, גם כי לא היה לי משהו מסודר להגיד, וגם כי היו אנשים שאמרו את הדעה שלי. בערך.
אח"כ חשבתי שהיה כדאי לדבר ולו "רק" כדי שיכירו אותי. בכיתי כשחשבתי על זה, וגם עכשיו אני בוכה קצת.

בסוף כל הרגשות נמחקו אל מול הקנאה בגלל המפגש.
לא מפריע לי שנהניתם בלעדי, מפריע לי שכשאני נמצאת אני לא תורמת להנאה. לא שלכם ולא שלי. כמעט. רק יושבת ואוכלת.
או שאני מראש ב'מוד' פסיבי ולא טורחת לנסות לדבר, או שיש לי משהו ואני מחכה אתו שעה ואז כבר עברתם ארבעה נושאים.
לפעמים אני אומרת, לפעמים אפילו מתעקשת. אבל בזמן האחרון פחות.

שיר מוכר
http://www.youtube.com/watch?v=xWZCk_Bj54s

Brombit

New member
צריך לתקן משהו במשפט שלך

להוריד את ה"היה" בהתחלה

כמו שאמרתי- תבואי למפגש בין אמצע ינואר לאמצע פברואר, או בפסח

עכשיו חשבתי ש"היה יכול" זה לאו דוקא מתייחס לעבר, אבל אולי כן התכוונת, אז אני אשאיר את מה שכתבתי

אכן 'היה' התייחס לעבר

באותו אופן, כמובן, גם יהיה נחמד להכיר אותך, אם יתאפשר לי להגיע למפגשים הבאים :)

queen helen

New member
לאכול זה גם מהנה

ואת תמיד יכולה להרים אצבע כמו בשיעור ולהגיד את מה שעל ליבך.

Brombit

New member
לא תצחקו עלי אם אני אצביע?

בביה"ס תמיד שמחתי שצריך להצביע, ככה היה לי יותר קל

hatzilonit

Member
מנהל
האמת שאני מזמן כבר חושבת

להציע את הרעיון של "מקל זכות דיבור" - רק מי שמחזיק במקל (או מה-שזה-לא-יהיה) יכול לדבר והשאר לא מתפרצים

זה משהו שעושים בקבוצות טיפוליות, צופים וכאלה...
ואמור לעודד שיח מכבד ומתורבת

אף פעם לא החזקתי מעמד בשיחות כאלה

אבל אני מבטיחה לברומבית שאם היא תצביע אני אתן לה לדבר

לפחות כמה מילים....

Brombit

New member
.............

רציתי להגיב משהו מצחיק וציני, אבל התחלתי לבכות אז אני אכתוב משהו עצוב.

את יודעת כמה פעמים לא החזקתי מעמד בשיחה שבה לא היתה אפשרות לבקש רשות דיבור?

מצטערת, לא התכוונתי לגרום לך להרגיש

ככה. אני יודעת שאני צריכה לתת יותר מרחב לאחרים ולעודד אותם לדבר.
אני מנסה את זה הרבה ובעבר אפילו הייתי יותר מנסה.
האמת היא שהיום פשוט כבר אין לי כוחות לזה יותר מידי (לעודד אחרים. וכן, זה מצריך סוג של כוח לעודד מי שלא רוצה לדבר שידבר.), אז אני מנסה רק לסתום.

כמובן שזה היה חצי בצחוק שאני לא מחזיקה מעמד בשיחות האלה.
אין לי בעיה לנסות את זה בפעם הבאה.
זה קשה לי לסתום את הפה ולא להעיר הערות בניים, אבל אני בהחלט משתדלת ומוכנה ולהמשיך להשתדל וחוץ מזה, בשביל זה המכשפה יושבת לידי

קיצר, מפגש הבא את יושבת לידי ומדברת.
כל פעם שהמכשפה תרביץ לי כדי שאסתום, אני ארביץ לך שתדברי

Brombit

New member
:)

הפחד שלי הוא שיקרה מה שקרה כל פעם שאנשים הבטיחו להכריח אותי לדבר- הם לא הכריחו

אז תרביצי לי, אבל באמת

אין צורך לעודד אנשים שלא רוצים לדבר. רק אותי

avi1283

New member

מזדהה, וגם לי קרה וקורה הרבה פעמים שאני במוד פסיבי או שיש לי מה להגיד אבל חושש ומפספס את ההזדמנות.
לגבי הרגרסיה שכתבת בהודעה אחרת, נראה לי שתמיד יש תקופות או מפגשים שבהם יותר קשה, זה מאבק שתמיד צריך להלחם עליו
ואם שוב קורה שפחות מדברים זה לא אומר שהולכים אחורה, ההתקדמות שעשית בכל מקרה נשארת, וצריך פשוט להמשיך הלאה ולנסות שוב כל פעם, וגם לנסות דברים שונים.
לי נראה שאת לגמרי בדרך הנכונה.

Brombit

New member

אני צריכה ללמוד לשמר את "אש המלחמה" גם בזמנים שאני לא נואשת.

the0god

New member
אני קצת חדש אבל...

קוראים לי טל, הייתי במפגש האחרון ואני חייב להגיד כמה דברים

1. אכן יצא הרבה פעמים שאנשים ניסו להתחיל לדבר והגעש וההתרגשות של אחרים הכניעו אותו מלסיים את דבריו.
2. לדעתי צריך לשים לב ולשלוט בעצמינו - אני ממש חדש בפורום אבל אחת המטרות הראשונות שאני חושב שהוא משרת הוא מתן תמיכה בדיוק לאותם אנשים שעדיין חדשים וקשה להם להתאקלם למציאות שסביבם, לאלו אנחנו כקבוצה לטעמי צריכים להיות יותר רגישים. (שוב.. בלי להאשים אף אחד זאת רק מסכנה שהגעתי אליה.)
3. המפגש היה נפלא מהרבה בחינות אבל אולי לאנשים חדשים (שהגיעו דיי הרבה מהם למפגש האחרון) חשוב מאוד דווקא השיחות השקטות והאישיות אם אנשים שמבינים אותם, אחרי הכל זה מה שהם באו לחפש.

והאמת לאחר המפגש דיברתי קצת עם אמא שלי על הנושא, ונראה שהמציאות שהחברים בקבוצה קרובה אלי יותר ממה שחשבתי. זה לא מאוד מפריע לי באופן אישי, אבל לא זכרתי כמה היא קיצונית ^^.

שמחתי להכיר את כולם ואשמח להיפגש איתכם שוב בעתיד.

ולמה שירשרתי את זה כאן? כי אני פגשתי את החברים בקבוצה ויודע שלפחות חלק מהם יכולים להוות אוזן קשבת, והם בעלי נסיון וסבלנות. חשש הוא דבר טבעי, אבל זה בדיוק היופי בקבוצות מהסוג הזה - הם קיימות בכדי לתת בית למי שמרגיש שהאחרון חסר לו.
אז אולי לא לפני כולם, ואולי לא באופן מלא כי זה טבע האדם, אבל אני מאוד מקווה שתצליחי להוציא ולשתף מה את כל כך מעוניינת להגיד כל כך הרבה זמן, ושתעשי את זה בקצב שלך.

את תתפלאי לגלות שאנשים סביבך יהיו קשובים כשהזמן יהיה נכון.

הצעה לפורום:
אולי במפגש הבא, לבצע "מפגשים אישיים" במאין "חילופי זוגות" כשלכל אחד יש את הזכות לדבר או שלא לדבר.
אני יכול להבין שהוותיקים כבר מזמן עברו את שלב ההכירות (אינני יודע זאת בוודאות אך כך מסתמן לי), אבל הנסיון והידע שלכם יכול לעזור לאנשים שיש להם שאלות לשאול לקבל אולי מעט תשובות.

בהודעה זו לא התכוונתי לפגוע באף אחד ולדעתי הפורום עושה עבודה נפלאה בכל הקשור בהחזקה בחיים, הסברה וארגון של הקבוצה הכל כך מזערית וייחודית שלנו - רק להביע את דעתו של אדם חדש, שלזה הוא האמין שהוא מגיע.

תודה על הקריאה חסרת ההתפשרות :)

טלטול הפתעת אותי!!

בד"כ אין לך סבלנות להגיב בפורומים...... או בפייסבוק.... או בכל דבר שדורש כתיבה במקום דיבור..
הפעם חפרת!
המחלה משפיעה עליך

k500

Active member
מנהל
שלום טל

נתחיל בזה שכל הכבוד שבאת למפגש. אנחנו יודעים שזה צעד חשוב למי שחדש בפורום, אנחנו מעריכים את זה מאוד.

כמו הרבה חדשים ומתעניינים שמגיעים לפורום, התהליך הוא לא פשוט לכולם והדבר מובן בהחלט מאחר וכולנו כאן היינו חדשים. גם ה"ותיקים" עברו את אותו תהליך בדיוק כמוך וכמו רבים אחרים/ות.

במפגשי הפורום, כמו במפגשים כלליים של מספר רב של אנשים, לא תמיד ניתן לשמור על קו שיחה אחיד לצערנו כי הדברים מתפתחים באופן טבעי תוך כדי וכמעט לכל אחד יש מה להגיד.
גם במפגשים קטנים יותר שהיו לאורך השנים, אמנם התפתחו דיונים, אבל קשה היה לשמור על קו אחיד לאורך זמן. אל תשכח שלא כולנו אותו דבר. יש כאלה שמדברים/ות יותר, יש כאלה שפחות, יש ענייני אישיות, חששות ועוד. הדברים ידועים ואנחנו באמת משתדלים לעשות את מה שאנחנו יכולים. אתה יכול לתאר לעצמך מה זה לארגן "דייט" לכמות כזאת של אנשים..תאמין לי זה לא פשוט.
כולנו היינו רוצים לשמוע יותר ולדבר יותר, גם לשמוע אותך, גם לשמוע אחרים ובכלל להציף סוגיות נוספות. אבל, כמו שאמרתי, זה לא פשוט כשמדובר בכמות כזו של אנשים.

אמנם המפגשים נועדו להיכרות אישית של חברי הפורום ולדיונים, אך הדברים לא מתחילים ונגמרים שם. זה נכון שיש הרגשה שלא הספקנו להגיד הרבה דברים ולא הספקנו לדבר על עצמנו יותר ויש הרבה דברים שיכולנו להמשיך ולדבר עליהם עוד זמן רב במפגש, אבל צריך גם לזכור שעיקר הפעילות נעשית בפורום ובדיוניו השונים, כך שגם אם במפגש עלה משהו חשוב ולא מוצה עד סופו, אנחנו יכולים להמשיך אותו כאן.

בעניין הקבוצות הקטנות, אפשר לנסות את זה במפגש הבא, זה תלוי בכולם. כשנגיע למפגש הבא, אתה מוזמן להציע זאת שוב ואף ליזום, אם תרצה. בין לבין, נשמח לראות אותך בדיונים ובכלל כאן בפורום וזה כולל את כולם. ושוב, תודה שבאת והשתתפת

רבוטה
התחלתי עם הפרוייקט השני. קצת מתוסכלת מכיוון שהכל נראה "מוכר" ועדיין אני לא זוכרת ממש כל מה שקורה שם.
בנוסף הם עובדים בצורת עבודה של "חלקים", "חלקים". שזה קצת מעצבן כי אז נותנים "זמן" של איזה שבוע לסיים משהו. וזה מלחיץ. אני לא אוהבת שמקציבים לי זמנים קצרים כאלה. מקווה שיהיה בסיידר.

מפגש פורום
היה ממש כיף. באו הרבה חברים וגם חדשים (שהיה כיף להכיר). וכמובן שהיה מצחיק.
אח"כ ירד גשם, אז ברחנו לתחנה. והאמת שמצאנו שם פינה לא רעה. נראה לי מתאים למפגשים הבאים בחורף.
האמת שרציתי להוסיף תמונה מצחיקה של אחת הסלבס שלנו במפגש, אבל היא לא עונה לנייד... נו שוין.
כן יירבו!

היפ הופ למבוגרות
סוף סוף מצאתי חוג ריקודים לנשים ולא לילדות בנות 13. מאוד מאתגר. המדריכה מאוד סבלנית עם המוגבלויות שלנו (שלי בעיקר, אני יחסית חלשה פיזית וגם נוקשה).
מאוד כיף. בפעם האחרונה היתה רוטינה ממש מגניבה. ויצאתי עם כאלה כאבי שרירים שהמנצנצת צחקה עלי. ואני אסביר בחלק הבא.

סרט עם המנצנצת
אחרי מפגש הפורום המנצנצת הציעה לי להצטרף אליה ולבן זוגה לסרט "תור2" שכמובן, אין סיכוי שאסרב. היה מאוד משעשע. אהבנו
.
בגלל כאבי השרירים המזעזעים, כשניסיתי לרדת במדרגות של אולם הקולנוע, נאלצתי להאחז במעקה שהיה שם (מזל באמת) וכולם צחקו עלי. חשבו שנרדמו לי השרירים בסרט. וכמובן נצנץ צחקה עלי גם כן (הנקמה תבוא
)

שיר
פרומו של הסרט שראינו אתמול:
http://www.youtube.com/watch?v=3bFZJ-3zNFg

למעלה