אני קצת חדש אבל...
קוראים לי טל, הייתי במפגש האחרון ואני חייב להגיד כמה דברים
1. אכן יצא הרבה פעמים שאנשים ניסו להתחיל לדבר והגעש וההתרגשות של אחרים הכניעו אותו מלסיים את דבריו.
2. לדעתי צריך לשים לב ולשלוט בעצמינו - אני ממש חדש בפורום אבל אחת המטרות הראשונות שאני חושב שהוא משרת הוא מתן תמיכה בדיוק לאותם אנשים שעדיין חדשים וקשה להם להתאקלם למציאות שסביבם, לאלו אנחנו כקבוצה לטעמי צריכים להיות יותר רגישים. (שוב.. בלי להאשים אף אחד זאת רק מסכנה שהגעתי אליה.)
3. המפגש היה נפלא מהרבה בחינות אבל אולי לאנשים חדשים (שהגיעו דיי הרבה מהם למפגש האחרון) חשוב מאוד דווקא השיחות השקטות והאישיות אם אנשים שמבינים אותם, אחרי הכל זה מה שהם באו לחפש.
והאמת לאחר המפגש דיברתי קצת עם אמא שלי על הנושא, ונראה שהמציאות שהחברים בקבוצה קרובה אלי יותר ממה שחשבתי. זה לא מאוד מפריע לי באופן אישי, אבל לא זכרתי כמה היא קיצונית ^^.
שמחתי להכיר את כולם ואשמח להיפגש איתכם שוב בעתיד.
ולמה שירשרתי את זה כאן? כי אני פגשתי את החברים בקבוצה ויודע שלפחות חלק מהם יכולים להוות אוזן קשבת, והם בעלי נסיון וסבלנות. חשש הוא דבר טבעי, אבל זה בדיוק היופי בקבוצות מהסוג הזה - הם קיימות בכדי לתת בית למי שמרגיש שהאחרון חסר לו.
אז אולי לא לפני כולם, ואולי לא באופן מלא כי זה טבע האדם, אבל אני מאוד מקווה שתצליחי להוציא ולשתף מה את כל כך מעוניינת להגיד כל כך הרבה זמן, ושתעשי את זה בקצב שלך.
את תתפלאי לגלות שאנשים סביבך יהיו קשובים כשהזמן יהיה נכון.
הצעה לפורום:
אולי במפגש הבא, לבצע "מפגשים אישיים" במאין "חילופי זוגות" כשלכל אחד יש את הזכות לדבר או שלא לדבר.
אני יכול להבין שהוותיקים כבר מזמן עברו את שלב ההכירות (אינני יודע זאת בוודאות אך כך מסתמן לי), אבל הנסיון והידע שלכם יכול לעזור לאנשים שיש להם שאלות לשאול לקבל אולי מעט תשובות.
בהודעה זו לא התכוונתי לפגוע באף אחד ולדעתי הפורום עושה עבודה נפלאה בכל הקשור בהחזקה בחיים, הסברה וארגון של הקבוצה הכל כך מזערית וייחודית שלנו - רק להביע את דעתו של אדם חדש, שלזה הוא האמין שהוא מגיע.
תודה על הקריאה חסרת ההתפשרות