שלי...
עסקים כרגיל, בעיקר, עובדת, ממשיכה בקשר עם אהוביי...
אני ובן הזוג נדבקנו בצינון מבת הזוג בחמישי האחרון(הייתי אצלם לרגל 9 שנים שלהם ביחד, היה נהדר, גם אם טיפה מתוח כי אמא של בת הזוג הבינה לגבינו), היו לי יומיים בבית, אבל יחסית קלים ועכשיו רק נותר לגרון להחלים לגמרי. לא כמו שני הצינונים האחרונים שבהם הייתי מרותקת למיטה והוזה מחום.
פחדתי שהתחילה מגמה ומשהו נדפק אצלי בגוף אבל כנראה פשוט נדבקתי אז במשהו חזק.
בגלל המחלה ואילוצים של התא הגאה במוסד שבו בת הזוג עובדת לא יצא לי לפגוש אותם השבוע, ומתגעגעת, מחכה ליום שלישי הקרוב.
מערכת היחסים עם בן הזוג החדש מלבלבת, נפגשנו די הרבה, גם ביום ראשון כשהייתי בתחילת הצינון ועוד חזקה, וגם ברביעי כשכבר כמעט החלמתי, כשבאתי(באיחור של דקות) ליום הזיכרון הטרנסי בגן מאיר(עבודה
).
ממה ששמעתי מהחבר ועוד חברים, לא הפסדתי הרבה חוץ מעצבים ואולי אויבים חדשים בקהילה, כי שמעתי שנאמרו שטויות והיה די עלוב בכללי. אבל מה אפשר לצפות מאירוע שבו אני לא נואמת, כמו בשנה שעברה?
כנראה שבשישי הקרוב הוא יבוא אלי לראשונה, כשהדירה תהיה פנויה.
חזרתי לקשר, פוליאמורי הפעם, עם האקסית("המיתולוגית"), ומקווה שילך יותר טוב הפעם.
יצאנו לסרט(משחקי הרעב 2) בשישי, היה נחמד.
גיליתי שעושים remake/reboot לרובוקופ, וכנראה בצורה די עלובה מבחינת העלילה והתימות החשובות שהיו במקורי ועשו אותו לסרט הרבה יותר מורכב וחכם ממה שרוב האנשים כנראה רואים בו(הוא בהחלט לא סתם סרט אקשן הוליוודי ממוצע) וחפרתי על זה קצרות לאקסית ולחבר החדש.
עם בת הזוג הא-מינית לא נפגשתי כבר שבועיים בגלל המחלה והסופ"שים התפוסים שהיו לי(אני בד"כ יכולה לפגוש אותה רק בסופ"שים), ושתינו מתגעגעות. הייתה לנו שיחה לגבי טיב היחסים בקשר, היא חושבת לנסות להרחיב דברים מסויימים אבל אני חוששת שזה רעיון גרוע מאד שבא ממקום של חוסר ביטחון באהבה שלי שלא קשורה לקיומם של דברים מסויימים.
לסיום , עשיתי שאלון א-מיניות קצר שחבר שלח לי, לא הכי מורכב והתשובות מעט מוגבלות לטעמי, אבל נחמד סה"כ.
http://www.brainfall.com/quizzes/300/
יצא לי GRAY A, או כדלהלן:
Your Result: GRAY-A Chances are, you could be gray-a. This means that more often than not, you don't experience sexual attraction to someone, however there are times when you do. These feelings can often change from one to the other. However most Grey-A people prefer to think of themselves as asexual.
אני חושבת שזה לא מדוייק לגבי, וסיכמתי את המצב שלי יותר בזה הנוסח:
"אני מגדירה את עצמי כמינית, בעצימות מעט נמוכה מה"רגיל", למרות שלפי דברים שאני שומעת לפעמים זה כנראה נמוך בהרבה מה"רגיל"(או שסתם אנשים מספרים סיפורים).
ויש תקופות שונות, עם רצונות והעדפות שונים."
ושיר...
http://www.youtube.com/watch?v=kTKn1aSOyOs