אז אחרי חופשה מהפורומים פה...
הסופ"ש הקודם/תחילת השבוע הזה עומדים בסימן בחינה מעשית של הפוליאמוריות שלי(לא דיברתי על זה ממש פה למיטב זכרוני, אבל הבנתי לפני כמה חודשים שאני פוליאמורית), שכן התחלתי מערכת יחסים עם ידידה שהכרתי כבר כמה חודשים ורק לאחרונה שמתי לב אליה בצורה שמעבר לידידות גרידא, ובנוסף התחלתי מערכת יחסים עם זוג מחבריי הקרובים, זוגיות שעמדה על הפרק כבר הרבה זמן ועתה הנסיבות(פרידה מהאקסית) איפשרו את התחלתה המעשית.
הייתי אומרת שקצת מוזרה לי "זוגיות"(מילה שלא מתארת נכונה, כי לא מדובר כאן רק בשני אנשים) עם שלושה אנשים, אבל לא באמת, זה אולי משהו שלא תרגלתי בפועל אבל הרגשתי כבר הרבה זמן.
התחלתי לרגע קצרצר מערכת יחסים מונוגמית, אבל היא נגדעה באיבה ואני לא בטוחה מה הסיבה האמיתית- חוסר רצון להישאב לויכוחים זועמים מול האקסית שלי, חשד לאי נאמנות כי אני נאלצת לחיות עם האקסית הנ"ל באותו החדר בהיעדר סידורי לינה אפשריים אחרים(למרות שעוד לפני תחילת הקשר פתחתי את הנושא והסברתי ברצינות שאני מוכנה למונוגמיה בשביל מערכת יחסים רצינית ומאושרת) או שילוב של שניהם בתוספת שק שלם של נמהרות ושפיטה מוקדמת של אנשים, תכונה שגיליתי באותה אישה לצערי רק אחרי שהלב שלי כבר נקשר מספיק כדי שאמרר בבכי, שיכורה בפאב, ביום שבו היא נפרדה ממני.
ואז שבה להיות ידידה...ושוב התעצבנה עלי בנמהרות שלה וחתכה כל קשר. זה כבר בסדר, כי עם כזו אישיות אני לא מעוניינת להיות בקשר, והכעס האישי שלי על הטיפול לו זכיתי מחק את הכאב.
התחלתי לעבוד לפני כחודש וחצי במוקד חדש, כשלשם שינוי התחלתי את עבודתי בגלוי מחוץ לארון, לפחות מבחינת המיניות(את נושא המגדר מפחיד ופוגע יותר לחשוף). די נחמד שם בינתיים, ומקווה לשכר מעט גבוה יותר מהקודם.
מסתבר שאני עובדת במקום יחסית קרוב ובשעות דומות לשל בת הזוג החדשה, מה שמאפשר לנו להיפגש לאחר שעות העבודה על בסיס די קבוע, אם נרצה.
אתמול הלכתי למפגש חברתי משעמם וכושל למדי שהתאכזבתי ממנו, חוץ מהקיש הנפלא והסלט הנחמד שהמארחת הכינה, אבל אחר כך ביקרתי אקסית שלי שעוד בידידות איתי וגרה בין מקום המפגש לבית שלי.
היה נחמד, דיברנו הרבה, פרשתי לישון על הספה כדי לא ללכת לפנות בוקר ברחובות השוממים של רמת גן, ובבוקר קמנו והשמענו שירים בתורות, כשאני נוטה לשירי אהבה וחופרת באריכות ודביקות כמה שאני אוהבת את בני הזוג שלי, ובעיקר מתגעגעת לחדשה, אצלה שהיתי בחמישי בערב.
גם העליתי את העובדה שקצת היה לי מוזר לבקר כי עדיין יש לי רגשות אליה(היא יודעת), כשאני יודעת שזה לעולם לא יעבוד בינינו, כי היא א-מינית, ואני לא.
אגב, פגשתי במסעדה/דוכן קרוב לסנטר(שאת שם העסק אשמור בסוד) במקרה מישהי שהזדהתה כא-מינית א-פורה, ועקב זאת השיחה שלי הפסיקה את כיוונה הפלירטוטי ועברה לשיח רציני יותר על ללכת בדרך שלך ולהקשיב לעצמך לפני שאת מקשיבה לאחרים לגבי רגשותיך.