סיכום שבועי

queen helen

New member
הרולינג טווווובים

לא מבינה למה לקח לי כ"כ הרבה זמן להבין את זה.

Brombit

New member
אולי יום אחד גם אני אבין

orald

New member
אז אחרי חופשה מהפורומים פה...

הסופ"ש הקודם/תחילת השבוע הזה עומדים בסימן בחינה מעשית של הפוליאמוריות שלי(לא דיברתי על זה ממש פה למיטב זכרוני, אבל הבנתי לפני כמה חודשים שאני פוליאמורית), שכן התחלתי מערכת יחסים עם ידידה שהכרתי כבר כמה חודשים ורק לאחרונה שמתי לב אליה בצורה שמעבר לידידות גרידא, ובנוסף התחלתי מערכת יחסים עם זוג מחבריי הקרובים, זוגיות שעמדה על הפרק כבר הרבה זמן ועתה הנסיבות(פרידה מהאקסית) איפשרו את התחלתה המעשית.
הייתי אומרת שקצת מוזרה לי "זוגיות"(מילה שלא מתארת נכונה, כי לא מדובר כאן רק בשני אנשים) עם שלושה אנשים, אבל לא באמת, זה אולי משהו שלא תרגלתי בפועל אבל הרגשתי כבר הרבה זמן.

התחלתי לרגע קצרצר מערכת יחסים מונוגמית, אבל היא נגדעה באיבה ואני לא בטוחה מה הסיבה האמיתית- חוסר רצון להישאב לויכוחים זועמים מול האקסית שלי, חשד לאי נאמנות כי אני נאלצת לחיות עם האקסית הנ"ל באותו החדר בהיעדר סידורי לינה אפשריים אחרים(למרות שעוד לפני תחילת הקשר פתחתי את הנושא והסברתי ברצינות שאני מוכנה למונוגמיה בשביל מערכת יחסים רצינית ומאושרת) או שילוב של שניהם בתוספת שק שלם של נמהרות ושפיטה מוקדמת של אנשים, תכונה שגיליתי באותה אישה לצערי רק אחרי שהלב שלי כבר נקשר מספיק כדי שאמרר בבכי, שיכורה בפאב, ביום שבו היא נפרדה ממני.
ואז שבה להיות ידידה...ושוב התעצבנה עלי בנמהרות שלה וחתכה כל קשר. זה כבר בסדר, כי עם כזו אישיות אני לא מעוניינת להיות בקשר, והכעס האישי שלי על הטיפול לו זכיתי מחק את הכאב.

התחלתי לעבוד לפני כחודש וחצי במוקד חדש, כשלשם שינוי התחלתי את עבודתי בגלוי מחוץ לארון, לפחות מבחינת המיניות(את נושא המגדר מפחיד ופוגע יותר לחשוף). די נחמד שם בינתיים, ומקווה לשכר מעט גבוה יותר מהקודם.
מסתבר שאני עובדת במקום יחסית קרוב ובשעות דומות לשל בת הזוג החדשה, מה שמאפשר לנו להיפגש לאחר שעות העבודה על בסיס די קבוע, אם נרצה.

אתמול הלכתי למפגש חברתי משעמם וכושל למדי שהתאכזבתי ממנו, חוץ מהקיש הנפלא והסלט הנחמד שהמארחת הכינה, אבל אחר כך ביקרתי אקסית שלי שעוד בידידות איתי וגרה בין מקום המפגש לבית שלי.
היה נחמד, דיברנו הרבה, פרשתי לישון על הספה כדי לא ללכת לפנות בוקר ברחובות השוממים של רמת גן, ובבוקר קמנו והשמענו שירים בתורות, כשאני נוטה לשירי אהבה וחופרת באריכות ודביקות כמה שאני אוהבת את בני הזוג שלי, ובעיקר מתגעגעת לחדשה, אצלה שהיתי בחמישי בערב.

גם העליתי את העובדה שקצת היה לי מוזר לבקר כי עדיין יש לי רגשות אליה(היא יודעת), כשאני יודעת שזה לעולם לא יעבוד בינינו, כי היא א-מינית, ואני לא.

אגב, פגשתי במסעדה/דוכן קרוב לסנטר(שאת שם העסק אשמור בסוד) במקרה מישהי שהזדהתה כא-מינית א-פורה, ועקב זאת השיחה שלי הפסיקה את כיוונה הפלירטוטי ועברה לשיח רציני יותר על ללכת בדרך שלך ולהקשיב לעצמך לפני שאת מקשיבה לאחרים לגבי רגשותיך.

hatzilonit

Member
מנהל
אוי, זה נשמע סוער

אז את עדיין גרה עם אקסית?
זה מסובך כמו שזה נשמע?

שלחת את הבחורה הא-מינית שהכרת לפורום?

מאחלת לך פחות בכי ופחות שכרות מדוכאת בעתיד...

orald

New member

בדיוק חזרתי לפני כשעה מדייט עם שניים מבני הזוג, היה נחמד.

הקפיצו אותי בהפתעה להישאר שעות נוספות בעבודה וזה כמעט קלקל את הדייט אבל בסוף הכל הסתדר.

queen helen

New member
איך אומרים "זוג" על יותר משני אנשים?

רק אני רואה כאן את הסתירה?

orald

New member
לא אשמה במוגבלות של השפה העברית הנחותה.

כי "מאהבים" זו לא הקונוטציה הנכונה פה.

אבל בת הזוג(השנייה) מרגישה לא טוב כבר כמה ימים ונדחה הביקור שהיה אמור להיות אצלה. מתגעגעת ונהייתי די רגשנית בגלל זה וסתם דברים אישיים שכמעט בכיתי כבר בעבודה.

orald

New member
בזכות זה שיש לי קשר טוב עם שני בני הזוג...

וכי הקשר שלהם מבוסס מאד על פתיחות וליבון דברים, הודיתי היום שהדייט אמש היה מעט אינטנסיבי בנקודות מסויימות.
שמתי לב גם שבניגוד לאיך שמשתמע מהמוניטין שיש לסוג יחסים כזה(והבדיחות שאני עצמי מריצה), אני לא באמת מחפשת מעבר למזמוזים וכרבולים(כרבולים!
) עם אהוביי רוב הזמן.
כן, זה ממש לא קשר א-מיני, אבל יצא לדברים כאלו שם של אורגיות נוטפות סקס מטורפות, ולפחות אצלי לא נראה שזה קורה, ואני שמחה שכך. פשוט כיף להתכרבל בד"כ, ובדיוק הגיע החורף.

queen helen

New member
שלי

מישהי טפשה הוציאה אותי מדעתי.
פשוט חרפנה אותי וגרמה לי להתנהג ממש לא יפה.
שונאת אנשים טפשים, ושונאת לעבוד איתם. בסוף יצא שבמקום לעזור לי עם העבודה עשיתי הרבה יותר מהעבודה המקורית.

הייתי בהופעה די מוזרה (בקטע טוב), כמובן שלא מוזרה כמו ההופעה שתהיה בשבוע הבא.

רצתי עשר, ואפילו הורדתי 9 דקות ממה שרצתי בפעם הקודמת (לפני שנה וחצי).
גאווה!

שיר שהופיע לי ביו-טיוב, והתאהבתי.

על זה אנשטיין היה אומר שיש שני דברים

אין סופיים: היקום והטיפשות. ולגבי הראשון הוא עוד לא בטוח...

כל הכבוד על הריצה!
אני התחלתי עם אופניים, אבל בנתיים מקרטע למדי

שמבול

New member
אין לי בעיה עם אנשים טיפשים אם...

הם יהיו מספיק צנועים כדי להודות בטעותם. אני רואה בעצמי אדם טיפש אבל משתדל להיות צנוע כדי להודות בטעויות שלי. (או לפחות לקחת בחשבון שיכול להיות שאני טועה)

שמבול

New member
בעצם יותר נכון...

שיהיו מראש לוקחים בחשבון שיש מצב שהם טועים ואז אין לי בעיה עם טיפשים.

למעלה