שרימפיניון
New member
סיכום שבועי
כל הפורום דגלים דגלים
- החדשים שלנו
S.Riddle
TwelveEyes
גקי ו ה ז מ ן שלה
איירופו
פרפרית בשמש
adiko
Deeper Boy
חתיך בן 18
ערפדית לסבית
שוקי STRIKE BACK
ליהי רוטשילד
Bimba 2
RevitallicA
LuNaTiC
anx1910
Jony Jerusalem
שולה שלא נתנו לה
Kerenushi
בונבוני
ליאוריק17
אז מה היה לנו השבוע
היה לנו מפגש פורום, שנכחו בו 14 חברי פורום מה שהפך אותנו לרוב במפגש המשולש של הפורומים- תפוז
, נענע וGoGay.
יומהולדת משולש ל- חיים חפר, SMOLANIT1 ול- ליאוריק17
מזל טוב, המון אושר ועושר, בריאות הצלחה בכל ואהבה
|
עלתה היום פינת הסלאש השבועית שלנו, לכל השואלים מה זה סלאש, מומלץ להכנס לפורום פאנפיקים בתפוז
, או לחכות להסברים יותר מפורטים מחברי הפורום שכתבו את הסלאש(מה לעשות, שרימפי כרגע עסוק בסיכום שבועי).
היה לנו מספר חברי פורום שעשו פשיטה חודשית על מופע האימים של רוקי, נשקל האופציה שבסוף החודש הבא יהיה מפגש פורום במופע
דיפרבוי, שחשב ששרימפי לא רוצה אותו פה(פסיכולוגיה הפוכה
), פתח לנו שרשור פסיכולוגיה בגרוש...על גלידות ושאר מינים.
היתה לנו ידיעה מרעישה ומשמחת על עוזי אבן, ח"כ המוצהר הראשון שבקרוב יכהן בכנסת ישראל
לגולגו שלנו חגג 3 חודשים מחוץ לארון- מזל טוב לך
קולולולולולולולו
על בנים ועל בנות בפינה זאת תנתן שאלה שעליכם לענות עליה ברצינות או בצורה מפדחת...והשאלה השבועית היא על נושא שאותי אישית לא הכי מעניין אבל עדיין- (בת 14) האם טמפונים יכולים להתקע בתוך הגוף
(בן15) אני מאונן הרבה. האם יש אפשרות שהזרע בגופי יגמר? האם אני נקרא בתול? תשאלו את רינה, מהום סנטר(פרסומת לא סמויה
)- סקרים סקרים סקרים רינה רווח הסוקרת שלנו ממכון "סחף" לקטה בשבילנו את תוצאות סקר הפורום הקודם- הנשיקה הראשונה בשבילכם היתה- חוויה מדהימה- ככה אתם קבעתם- 31 הצביעו ז"א 49% מהמשתתפים בסקר. במקום השני בסקר אמרתם ש- הממ..אולי חוויה, אולי לא. לא יודע, לא חוויתי נשיקה ראשונה עדיין.- 18 איש הצביעו לתשובה זאת- 18 איש שהם 28 אחוז מהמשתתפים בסקר. צר לי על האנשים שהצביעו ושמו במקום השלישי את- חוויה, אבל כזאת שהייתי מוכן לוותר עליה- הם 10 איש מסך המשתתפים בסקר ו15 באחוזים. רק 4 הצביעו אחר, ולא ממש טרחו להסביר למה ועוד.....חבל, להבא תשתדלו יותר, ו4 אנשים זה 6 אחוז לסקרנים מביניכם.(יש כאלו?
). סקר חדש יעלה עוד היום- מהרו להצביע
WWN- חדשות עולמיות- פינת האקטואליה השבועית שלנו הפעם נספר לכם סיפור מקומי, אבל הוא מספיק גדול כדי להחשב עולמי. עוזי אבן, הולך להיות חבר הכנסת ההומוסקסואל המוצהר הראשון בישראל, הוא הולך לכהן כחבר כנסת מטעם מפלגת מרצ. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2138734,00.html עד כאן הסיכום השבועי שלנו- אל תשכחו להצביע בסקר! כתובת הדואר האלקטרוני שלי ליצירת קשר: [email protected]
כל הפורום דגלים דגלים