סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע כמעט נגמר, וגם החופש והחודש וגם השנה.

איך עבר לכם השבוע?
איזה שיר ריגש אתכם?

queen helen

New member
שלי

בעבודה שוב נהיה לחוץ ברמות, מצד שני - גם קצת יותר נעים.
אז מתקזז ללא רע.

נרשמי לקורס QA. אחלו לי בהצלחה!
נרשמתי גם למירוץ נייקי, בגלל לחץ חברתי. אחלו לי בהצלחה גם עם זה!

קמתי בוקר אחד למופע אקרובטיקה של דררות מחוץ לחלון שלי. איזה כייף לפתוח ככה את הבוקר!

במקום /www.facebook.com/photo.php?v=381289628636517" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?v=381289628636517" rel="nofollow" target="blank">שיר

בהצלחה!!!!

מה זה המופע הזה? חיזור או שהם רבו על המקום? XD

orald

New member
שלי...

שבוע שהתחיל בשימוע לפני פיטורין(או פשוט "הנה הסיבות שהחלטנו לפטר ואין לך באמת איך לערער ברצינות אבל רצינו לצאת ידי חובה משפטית") מעבודה שכבר נמאס לי ממנה, או ליתר דיוק ממקום עבודה שכבר נמאס לי ממנו והנהלה שסרחה.
שלושה ימים אחרי כבר הייתה לי עבודה חדשה.

מסיימת ביום שלישי הקרוב את העבודה הזו, ואחרי רה"ש מתחילה בחדשה.
עקב בלבול מסויים במה שאמרה או לא אמרה אחמ"שית מסויימת לגבי שגרם לי להזדקק לשתייה מרובה בלילה ואיחור לעבודה בבוקר שלאחר מכן, יצאתי מהארון המגדרי בעבודה ביום חמישי.
גם כך התכוונתי לעשות זאת בימים הקרובים.
עוד לא העזו לומר לי משהו בפנים, ולא מומלץ להם שיעזו.

ביום חמישי, בדרך למסיבה הקבועה בפאב הסטופר( https://www.facebook.com/events/495982133830213/ ) הטרידה אותנו ניידת משטרה כי הם החליטו שהסימן ה"זין" שעשיתי ברחוב, לא לכיוונם וללא שום מבט לעברם, היה מיועד להם(מעכשיו בוודאות יכוון גם אליהם, אף אם אעשה אותו לאנשים אחרים, הם תמיד יהיו לי בלב
) והשוטר צעק ואיים לעכב אותי לחקירה.
אז הבהרתי לו שאין לו שום עילה וחשד סביר וסבבה, יהיה כיף והוא יחטוף תביעה ממני...הביריון שחיפש להציק במה שכנראה היה ערב משעמם במיוחד התקפל עם האגו הרמוס שלו לכיוון תחנת המשטרה הסמוכה, להציק, להרביץ או לאנוס כהרגלו בקודש.

היה כיף מאד במסיבה, חגגנו גם יומהולדת 30 לחבר טוב, והפעם השתכרתי ברמה טובה ולא סתם התעלפתי כמו פעם שעברה.
הפעם לא איבדתי כמה שעות מהחיים ואפילו זוכרת את הפיצה שאכלתי...שלא כמו שבוע קודם לכן.

התחלתי לחבב מאד שוטים של ערק עם לימון.

ביום שני הקרוב הולכת לאירוע משפחתי, בפעם הראשונה מזה כחמש שנים, בפעם הראשונה כאישה מול המשפחה המורחבת.
חלקם יודעים אבל לא ראו אישית או הבינו במה מדובר בדיוק, חלקם בוודאי לא יודעים.
לפחות אחד מהם יודע במה מדובר, ראה וגם רצה לעשות יותר מלראות...אני חושבת שכבר הבהרתי לו מספיק שלא יהיה בינינו עוד קשר מכל סוג והוא לא בן משפחה בשבילי.

queen helen

New member
איכס ערק!

מזל טוב על העבודה החדשה, ברוך שפטרנו על העבודה הישנה!

ומאחלת ללא קרוב וגם לשוטר ההוא רק רע!

פיטורין ממקום עבודה שלא כיף בו - זו לרוב

בשורה טובה שרק החשש מעדר עבודה נמצא בה.
אבל אם כבר מצאת עבודה חדשה ואת מתחילה אחרי ראש השנה, אני חושבת שאין התחלה טובה יותר לשנה חדשה

שיהיה בהצלחה במקום החדש!! (אגב, יצאת מהארון המגדרי אחרי שפטרו אותך או לפני?)

בהצלחה באירוע המשפחתי! ולמה תמיד חייב להיות המנאייק התורן?!?

orald

New member
יצאתי לאחר הפיטורין, אין עילה לאיזו תביעה.

ולומר את האמת, קיבלתי תחושה אמיתי שמבחינת ההנהלה, לפחות הדרך הבכיר(הסמנכ"ל) באמת שאין להם בעיה עם זה.

בכל מקרה פרפרתי בעבודה עקב הלחץ החברתי שחוויתי שם, העבודה עצמה שגורמת לעצבים מטורפים והרבה הרבה בעיות בין-אישיות בבית שמנעו ממני להירגע מהעבודה, ורק גרמו לי לבוא לשם מחוממת עוד יותר.

hatzilonit

Member
מנהל
בהצלחה עם המשפחה

נשמע לי מאתגר ברמות.

תדאגי שתהיה לך אפשרות לעזוב מתי שתרצי, אם הדברים יתחילו להיות לא "נחמדים"

מה עם המפגש של הפורום?

orald

New member
לא יודעת אם אוכל עדיין, צריכה לראות מה קורה..

בעבודה החדשה והחיים בכללי.

בכל מקרה מרגישה קצת מוזר כבר לגבי המפגשים כי אני הבנתי כבר שלא א-מינית, גם אם היו תקופות מסויימות שאולי הייתי באיזושהי דרגה א-פורה.
למעשה הבנתי שאני די מינית(השתחררתי בהרבה מובנים בשנה וחצי האחרונות, אני חושבת שכחלק מתהליך השינוי שלי, גם נפתחתי מאד חברתית), וזה קצת מביך אותי לבוא לכזה מפגש, מרגישה שאני פוגעת באווירה איכשהו. כמו מינית בעור א-מינית.

אני תומכת בכם ותמיד כיף לדבר, פשוט "מתביישת" במי שאני לידכם, כאילו אני מעמידה פנים שאני חלק מכם באופן מלא.

Brombit

New member
אנחנו לא נפגשים רק כדי להיות א-מיניים

אם את יותר משוחררת ופתוחה, זה תמיד יותר טוב

אולי יש פה אנשים שיותר צריכים "צמר גפן" של להיות פעם רק בחברת א-מיניים "אמיתיים", אני לא יודעת...
אבל כבר הגיעו אנשים מיניים למפגשים, והמפגשים לא חרבו

orald

New member
משהו בזה נראה לי לפעמים כהחרבת הטוהר...

אבל אני אשקול לבוא, אם יזדמן לי.

Brombit

New member
המפגש מלוכלך וזדוני בכל מקרה

יש לנו מכשפה/ות במפגשים, אנחנו במילא לא תמימים

תבואי אם בא לך

גיבושון בעבודה
כמו כל שנה מקובל לעשות גיבוש לקבוצת העובדים. בד"כ זה היה משהו על חשבון העובד (יום חופש) והיינו כולנו רובצים על חוץ ים ועושים פעילות כזו או אחרת, או סתם טיול באיזור עתיק של איזו עיר ומקנחים במסעדה.
הפעם, אנשים החליטו שלא בא להם לקחת יום חופש (וצודקים, אם מקום העבודה רוצה לעשות גיבוש, אז הכל צריך להיות על חשבונו), והוחלט שנעשה סוג של טיול שנתי קטן.
יום חמישי בערב נסענו צפונה ונחתנו באיזה אוהל מונגולי גדול עם מזגן (לא ידענו שבמונגוליה דאז כבר היו מזגנים),והסתדרנו כולנו על המזרנים. השירותים והמקלחות בכלל לא היו ברדיוס הקרוב והיה צריך ללכת קצת לשם. מה שעוד יותר גרם לי לשנוא שבאתי לשם. אני בן אדם מפונק. אני צריכה פרטיות, שירותים ליד ומקלחת (למרות שבטיולים אני בכלל לא בקטע להתקלח. הכל מלולכך מבחינתי).

אח"כ עשינו על האש וכמובן שהביאו בירות - מה שלא מצא חן בעיני כי אנשים התחילו להיות מסטולים ולהתנהג בצורה שלא היו מתנהגים אם לא היו שותים. לא מבינה את הקטע. זה משהו מטעם מקום עבודה. למה להביא אלכוהול?
והיו משחקי חברה חביבים.
אישית הייתי עייפה בטירוף כי יום לפני כן ישנתי רק 4 שעות.
כמובן זה לא עזר לי לישון כמו שצריך אח"כ. אנשים נחרו ומי שהלך על ריצפת העץ שמעתי את התהודות בכל הגוף (למרות שישנתי עם אזניות ומוזיקה).

למחרת קמנו מוקדם (מיותר גם ככה איחנו לפעילויות של אותו יום). אכלנו ארוחת בוקר קלילה ויצאנו לפגוש מדריך טיולים צעיר (מהסוג שעושים טרקים לתאילד והודו, עם הפירסינגים במקומות שאף אחד לא רואה וכנראה גם מסניף על בסיס קבוע) שברגע האחרון בחר לשנות לנו את מסלול הטיול לגילאים צעירים - "זה מסלול יותר מעניין ומ-גניב" שכנע אותנו. נראה לי שלו היה פשוט משעמם. אנחנו כמעט מתנו, הלו! אנחנו זקנים!
כשהסביר לנו על החי והצומח, דאג להכניס כל מיני תכנים מיניים של כמה איבר המין של הדורבן הוא ארוך, ויש נמרים ששוכבים במשך 8 חודשים בשביל שהנקבה תבדוק אם הוא "ברמה", וכל מיני דברים שממש לא הבנתי למה צריך לעניין מישהו ולמה. כנראה הניח שזה יגרום לעיניין והקשבה כי "סקס" תמיד מוכר. מה שגרם לי לשנוא עוד יותר את הטיול הזה.

באיחור של שעה הגענו לחלק הבא - רפטינג.
מכיוון שיומיים לפני כן קיבלתי מחזור, לא יכולתי להצטרף אז הופקדתי לשמור על הציוד. 40 דקות חיכיתי להם במסעדה ליד (ששם גם היינו אמורים לאכול), מתה מעייפות, רוצה הביתה ומצ'ועממת. באיזה שהוא שלב התקשרתי לקוויני שתנעים לי את זמני כי התחלתי ממש לנקר ולהירדם. ותוך כדי שיחה הם חזרו וישבנו לאכול (לא היה טעים, אבל שיהיה. גם ככה לא הייתי רעבה).
תודה לקוויני!

חזרנו הביתה ב- 18:00.
היה אחלה של ביזבוז זמן. שונאת טיולי טבע!

הגירה
הסוכנת קצת עיצבנה אותי. היא יצאה לחופש מבלי להודיע לי שאין לה מושג על מה הרופא מת"א דיבר ומה הוא רוצה וסתם חיכיתי לה (למה לא לשלוח לי למייל לפני שיוצאים לחופש??).
הייתי צריכה ללכת לרופא שבירושלים כבר מההתחלה.

אז, דיברתי איתו ביום חמישי וקבענו שאגיע לירושלים בשני ב- 11:00. שלחתי לו במייל את הטפסים שמלאתי והוא היה מרוצה, ואמר שזה מה שהיה צריך (אז אין לי מושג מה הרופא של ת"א בילבל במוח. כנראה שהוא התכוון לאותו הדבר אבל השתמש במושגים שאף אחד לא הכיר).
הרופא של ירושלים היה יותר נחמד ואני מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה (כבר למדתי ש"נחמדות" היא לאו דווקא "להיות טוב").
הבדיקה תהיה צילום רנטגן ובדיקת דם והכל יעלה לי בסביבות 1000 ש"ח. כיף...

שיהיה לי בהצלחה

מחשב נייד
החלטתי לרכוש מחשב נייד חזק לעבודות גרפיקה ואולי גם אנימציה. הלכתי לבאג והם הציעו מפלצת לגיימרז של טושיבה עם מסך גדול. התענוג עלה 8K מה שגרם לי לבקש לחשוב שבוע ובנתיים שאלתי אנשים מי נוסע לארה"ב.
אף אחד, וזה נורא ביאס אותי וכבר תיכננתי לגשת אל באג ולרכוש את הנייד. בנתיים דיברתי עם חברתי הטובה מב"ש והתבכיינתי שאף אחד לא נוסע לארה"ב וגם אם כן, מי יסכים לסחוב מפלצת שכזו, ואז היא אמרה: "אבל מותק, אמרתי לך שאני נוסעת באוקטובר עם אמא שלי לבקר את אחותי שגרה בארה"ב".
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הודעתי לבאג שאני לא קונה וחברתי אמרה שאשלח לה את מה שצריך והיא תקנה שם. זה יעלה כ-3K פחות. הרבה יותר שווה

שיר
אז כמו שסיפרתי שבוע שעבר, מאוד אהבתי את הסרט EPIC ושביונסה דובבה שם את המלכה. והיא גם ביצעה את שיר הסיום שהיה מאוד נחמד לטעמי, אז הנה הוא:
Beyoncé - Rise Up

למעלה