סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע כמעט הסתיים וכל מה שנותר הוא לסכם אותו ולצרף שיר.

סומכת עליכם.

Elle992

New member
בסימן חבלות ומצב בריאותי רע

אסכם בקצרה-מצב בריאותי שהגיע ל-0, 0 יכולות לתפקד ועדיין אני מכריחה את עצמי לתפקד. וגם הראייה התחילה להדרדר השבוע ברמה קיצונית יותר מבעבר,

נשלחתי לנאורולוג, הזמנתי תור לדיאטנית(לא בשביל דיאטה, בשביל תפריט חדש אחרי שאני בקושי יכולה לאכול משהו+לא אוכלת חלבי חצי שנה כבר) ובדיקות דם, נלך ביום...שני

אני בקושי אוכלת, אני לא יודעת איך להסביר כמה אני אוכלת אבל..קחו לדוגמא סטייק(זה הדבר היחיד שעלה לי לראש) של 300 גר', חלקו אותו ל-7-זה מה שאני אוכלת במשך כל השבוע, אני מקווה שזה נותן אינדיקציה להבין את הכמות הכה פעוטה שאני מכניסה לפה ביום. הכל מגעיל אותי והכל דוחה אותי..אני אוכלת את המעט הזה כי אני חייבת..אם לא פשוט אמות, והתחלתי לאהוב טופו, אבא אכין את זה בצורה כה טובה וזה ישב לילה שלם עם תיבול במקרר...יאמיי!

איך הבנתי שהמצב שלי ממשיך להדרדר עמוק? קניתי השבוע קופסא של חלוקת כדורים(ראו תמונה) זה נתן לי להבין היטב באיזה מצב אני. להגיע למצב שאני לא יכולה לזכור לבד לקחת כדורים...

הופיעו לי כמה שטפי דם ברגליים ואני לא מבינה מאיפה..האצבעות שוב חזרו לדמם...אני מתעוררת בבוקר ומוצאת כמה אצבעות עם קצת דם בחתכים וזה

פגשתי מישהי מכאן(אפשר לומר את זה?
) היה מאוד נחמד, לפגוש אנשים שהם כמוני..זה נחמד,

בכללי מצב לא טוב...אני מקווה ..נסיים בשיר-http://www.youtube.com/watch?v=nevOsRGqL2c השיר מדבר על אנשים כמוני-מנודים מהחברה....מנודים מדברים מינימלים וכד'. וזה עשה לי טוב לשמוע אותו...שיהיה סופ"ש נעים ורגוע לכולם

Brombit

New member
אפשר לומר, בהחלט

אני אפילו מתכוונת לכתוב את השם שלך בסיכום שלי

אני חושבם שאם כל דבר בגוף שלך חולה בצורה כאת או אחרת, צריך איזה טיפול כללי. כי די ברור שהכל בא ביחד.
אולי כדאי דוקא להתחיל בלהרגיש בנוח עם אוכל, כי תזונה לקויה יכולה להשפיע על כל דבר.
ודווקא טופו את אוהבת?
צריך כל כך להתאמץ כדי להפוך את זה למשהו שנחמד לאכול...

Elle992

New member
את צודקת

זה מצב בריאותי כללי ולא משהו נקודתי, התחלתי לקחת את הכדורים של הבלוטה+B12..נראה מה יהיה, אני מקווה שזה יעזור ומקווה להצליח לקחת את עצמי בידיים,

גיליתי שכל הגועל וחוסר תאבון נובעים מהבלוטה, אז זה חצי נחמה

queen helen

New member

אוי - מזעזע...
קופסא כזאת מוכרים לזקנים עם אלצהיימר. אז כנראה שהמצב באמת לא טוב.
את לפחות לוקחת ויטמינים כלשהם, במקום מה שאת לא מקבלת מהמזון?

תרגישי טוב, ומהר!

Elle992

New member
אני התחלתי לקחת את הכדור של הבלוטת תריס+B12

סידרתי בקופסא את הכדורים, כל הבעיות תאבון והגועל מאוכל וכד' נובעים מהבלוטה, אז החלטתי לטפל בזה באופן רציני.

ו-B12 זה גם חשוב קצת, אני עושה ביום שני בדיקות דם מקיפות ואראה מה המצב...לפי זה אדע אם להוסיף עוד כדורים או לא

ותודה

queen helen

New member
מתי את לוקחת את הכדורים לתריס?

מומלץ לפני ארוחת הבוקר, אבל אם זה מפחית את התאבון, אולי כדאי לברר עם הרופא אם אפשר בשעה אחרת.

לגבי השאר - חכי באמת לבדיקת הדם ותראי מה חסר.

snoopytush

New member
הממ

יש כרגיל דברים שאני לא יכולה לכתוב פה.
אז נדלג עליהם.
חזרתי קצת שוב לקרוא על חלומות טיפה ולראות את הפירושים
חברה שלי . עזרתי למישהי לפתור חלקיק חלום עם טבעת שהיא התלבטה לגביו.
אם כי אני ממש לא מחשיבה את עצמי לפותרת חלומות חסר לי המון ידע
ואני לא ממש מתאמנת בזה יותר מידי..
אבל היה נחמד לשוחח איתה. היא בת טיפשעשרה אז אני מסתדרת איתה טוב
בכלל אני מסתדרת טוב עם טיפשותעשרה.
חוץ מזה כרגיל לא ניקיתי וסידרתי את החדר:p
וחודש הבא אני אמורה להפגש עם שתי חברות שלי מהמחשב אז מקווה שהכסף יספיק לי.
בנוסף אני מנסה להפוך את עצמי מבחינה רגשית למישהי עם כמה שפחות תלות באחרים
אז אני מנסה להתסכל על קשרים משיקולי תועלת ורווח כלומר: למשל יש לי חברה שאני עושה
איתה לפעמים הליכות ( כי אני עצלנית ויותר קל לי עם עוד מישהי), אז להסתכל על הקשר איתה כאל
משהו שאני צריכה אבל לא חייבת ושאפשר להחליף אותה במישהי אחרת אם היא לא פנויה
ואז לא לפתח תלות ולא להעלב אם היא לא פנויה לעזור לי לדוגמא.
אני לא אוהבת רגשות שליליים אז החלטתי בתור אדם שנראה לי קצת אמוציונאלי להפחית אותם למינימום
הנדרש. השלב הבא יהיה להפוך לרובוט :p
סתאם. אבל באמת שאני שונאת רגשות

queen helen

New member
קשה להפרד רגשית מאנשים

בעיקר כאלה שסומכים עליהם.
אבל זה באמת תהליך שצריך לעבור. לצערי...

נווד 77

New member
שינוי מקום.....

לפני חודש וחצי התפטרתי ממקום העבודה ולפני שבועיים וחצי התחלתי עבודה חדשה (טבח בבית קפה).....

אין משהו מיוחד. לחץ בעבודה כרגיל.

סיימתי לראות את g-force והורדתי גם את מקרון 1 (המקורי) ביפנית ללא תרגום. הפלא ופלא הצלחתי להבין קצת מה הולך שם (כנראה שאני מבינה כמו ילד בן 4 או 5 - ככה זה כשטוחנים אנימות במשך 7 שנים רצוף
).
והגעתי למסקנה שהיפנים אוהבים מאוד להרוס סדרות עם פוטנציאל ברגע שהם מוסיפים דמות של ילד/ה מעצבנים.
קיצר, מקרון 1 היא סידרה מעאפנה. אין פלא שלא שרדה יותר מ-26 פרקים (ג'י פורס המשיכה עד 109 פרקים. יש כבוד).

החלטתי שהגיע הזמן לנקות קצת הדירה מכל גופות המקקים שמפוזרות מסביב (התעצלתי לפנות אותם) והליכלוך שהצטבר בזמן האחרון... זה זז בעצלתיים. אבל אני חייבת לסיים את הרוב היום.

אין לי שיר, כרגיל

יאללא, הלכתי להמשיך לנקות...

למעלה