בין שכרות, הקאות, מסיבות ותיקונים בבית...
שבוע פרוע ועמוס למדי בסטנדרטים שלי.
בתחילת השבוע אני והחברה סיימנו להחליט על מלון באילת, להזמין מקום ולארגן כרטיסי נסיעה לשם לסופ"ש הבא. זו תהיה נסיעה לכבוד יום ההולדת שלה(שחל רק עוד חודש וחצי).
ביום שלישי שתיתי כמעט ליטר שלם של יין.
כנראה שחטפתי הרעלת אלכוהול כי הקאתי, התמוטטתי בבית בלי הצלחה לקום ולזוז(יש חבורות בברכיים מהנפילות החוזרות והנשנות) ורעדתי ופרכסתי באלימות באמבטיה כשהחברה שטפה אותי(בדיוק חזרה ממועדון וגילתה אותי עם הראש באמבטיה, רועדת ולא בפוקוס). כנראה שחבטתי בדופן האמבט כשניסיתי לקום כל הזמן, זכור לי במעורפל, כי כל היד הייתה מלאה בחבורות.
חלק מהזכרונות מעורפלים, חלקם לא...חוויה שבכללי אני מעדיפה לוותר על פעם שנייה שלה.
ביום רביעי לא הלכתי לעבודה, הרגשתי בחילה ועייפות חצי יום ואז זחלתי לרופאה לחידוש מרשמי הורמונים, ואח"כ לקפה אלבי בת"א לעו"ד שלי(עזרה משפטית טרנסית) לניסוח של תלונה למח"ש על התנהלות המשטרה בתיק שלי(בדיוק נשלחה אליהם אתמול בבוקר).
לאורך כל היום לא הייתי לגמרי בפוקוס, עוד היו קצת בחילות וכאב הראש מפעם לפעם.
פגשתי במקרה את ראש פורום ביסקסואלים לשעבר שעובדת בקפה, והתיידדנו.
ביום חמישי קניתי והחלפתי ברז במטבח שהתקלקל לנו סופית(היה שחוק וחלוד והתפורר בחלק הפנימי של הידיות). לא היה לי מפתח ברגים אז חיפשתי בין השכנים. בסוף הגעתי לבניין ממול, לשכנה עם חלון ממולנו וקיבלתי שם מפתח שהתאים. כשהחזרתי התפתחה שיחה של אולי חצי שעה עלי, על הדירה והשותפות, האזור, הקהילה הגאה(יש לה כמה וכמה חברים שם, מסתבר), מצב הדיור, החרדים והורות(היא אם חד הורית).
סיפרתי לה שאני טרנסית, שגרה עם החברה והאקסית של החברה שהיא חברה טובה שלנו ועוד כל מיני דברים.
בנוסף, כשאני והחברה הגענו לדירה מצאנו את מפתחות הדירה של השכנה שאחראית על ועד הבית, אז אחרי שלא מצאתי אותה בבית השארתי לה פתק שזה אצלנו ותבוא לאסוף. היא חזרה אחרי שעה בערך והודתה לנו. המסכנה מבוגרת והבדיחה שלה על התחלת הסניליות נוגעת קצת באמת, לדעתי.
הלכתי למסיבת טרנס וקווירס בפאב הסטופר(פאב גאה קטן, יש ליין נשים קבוע שם, מסתבר) והיה כנראה הכי כיף שאי פעם היה לי במועדון/פאב.
סוף כל סוף מקום שיכלתי להירגע בו יותר, שבו אני לא במיעוט בין כל מיני גייז סליזיים ומפחידים ושכולם תרבותיים למדי.
עדיין, כמו שחששתי, ניסו להזדחל לשם טיפוסים פחות רצויים, אבל הם הוברחו.
אחד מהם הפריע לי ולחברה כשהתבודדנו קצת עם חברה נוספת, התיישב לידי ועשה שטויות של לשבת-לקום כשסימנתי לו לעוף ממני, ואז ניסה לגנוב לי את הכובע הגאה מהשולחן ליד כשקמתי לתנוחה מעט יותר מאיימת וברורה מולו. פסיכי.
עדיין באותו נושא...קצת מבולבלת בגלל שלא חשבתי אף פעם ברצינות על אותה חברה כעל עניין אמיתי, מעבר לפלירטוטים המבודחים הרגילים שלי, אבל התברר לי שיש משהו שאני מוצאת בה. ואף פעם לא התנשקתי עם טרנסית כמוני.
בנוסף, מתברר ששתי בחורות התעניינו בי, אבל ראו שאני תפוסה. עם אחת כבר התיידדתי בפייסבוק. אני מרגישה מוחמאת במיוחד, אני לא רגילה שמתעניינים בי ככה.
היום הספקתי להזמין לנו גז שנגמר בתחילת השבוע ואף אחת חוץ ממני לא מסוגלת להיות אחראית מספיק לזכור להזמין עוד, כי הכירה החשמלית הפעוטה שלנו, כמו כל כירה חשמלית, בזבזנית בכסף וזוועה בביצועים.
מקווה לנוח מהמסיבה, כי מחר עובדת עוד פעם משמונה עד שמונה וחצי(עם שתי הפסקות), אבל הבהרתי שלא מתאים לי כבר לעבוד שבתות בכלל.