סיכום שבועי

אוץ' על הנפילה והזריקה שאח"כ...

פעם הבאה תדחפי כמויות אלוורה לפצע ולא יהיה זיהום (יש לך את המשחה האפורה או הירוקה? תמיד טוב שיש אחת מהן למקרה חירום)
אם כי לקבל טטנוס זה תמיד טוב. ככה את מוגנת ל-10 שנים הקרובות על כל צרה שלא תהיה.

איך המכה עכשיו? החלימה?

ולגבי התמונה - וואי! נשכחות! איך לא שלחנו את זה עד היום?

אפרופו איפור:
תזכירי לי להביא לך מייקאפ ששוכב אצלי בבית כאבן שאין לה הופכין...

Elle992

New member
שלי..מעתיקה מפורום אחר

טוב השבוע שלי היה טוב בדיוק כמו שתיכננתי, אומנם שבוע שעבר היה מעט מתסכל ולא נעים אבל השבוע הנהדר שעבר עליי פיצה על הקודם לגמרי!

הכל! תודה לאל אני לא מתלוננת, האירוח שיצא לפועל ובצורה טובה(כאן בפורום) הדברים שתיכננתי לעשות ויצאו בצורה נהדרת. ובכללי מצברוח טוב יחסית ודברים הלכו בצורה שרציתי-מה צריך יותר?!

הפגישה עם המישהי(חברה..) זה היה ממש נחמד ואחרי כמה שנים(שנתיים בערך...) הצלחנו לגבש החלטה ולהפגש(יותר נכון "אני" הצלחתי לגבש ולהפגש) וזה היה מפגש מהנה(אני מקווה שגם בשבילה..) וקניתי דברים שלולא המפגש הזה בחיים לא הייתי מעזה ללכת לקניון, לבד, ולקנות. אז זה היה מפגש מהנה ופורה ומרחיב אופקים כי הרגשתי במפגש הזה שכשאני עם אנשים אחרים הביטחון שלי עולה ואני כבר לא מרגישה כל כך רע ומוזר עם עצמי. אולי באמת חיי חברה יכולים לתרום לי...למרות שאני מנסה ללכת לאט לאט עם זה,

השריר או וואטבר מה שזה לא יהיה בירך למעלה-הרג אותי! אתמול יצאתי נפגשתי עם מישהי(מותר לומר ..חברה?) וטיילנו ולקראת הסוף ירדנו לכיוון הים וזה היה מאוד מהנה ישבנו בכניסה היו כסאות כאלה ונשמנו את האוויר הצח והיה ממש מהנה אבל כשחזרתי הביתה הבנתי שבמצב שהיה לי לא היה מומלץ ללכת הרבה ברגל, אבל בכל מקרה נהניתי וממש לא אכפת לי מהכאבים!

סומק-קונסילר-שרשרת מקסימה(ראו תמונה) שמצאתי די במקרה, ו-2 אביזרי שיער שהייתי זקוקה להם הרבה זמן.

והשוס הגדול-תרסיס לגוף בריח של בושם של גבר תראו, הרחתי אצל מישהו בבגדים שלו ריח פשוט מטורף ומדהים ברמות בלתי הגיוניות, קאפיש? עכשיו הגענו אני והחברה לבודי שופ וסתם עברתי ליד הבשמים והיה שם את התרסיס הזה...והרחתי! ומקרה? ראיתי שזה בדיוק כמו הריח של הבגדים שהיה לאותו בחור...ואני כזה OMFG OMFG...זה לא אמיתי! טוב לא נחפור יותר מדי בסוף קניתי אותו וכשהגעתי הביתה אומנם כן זה אותו הריח אבל מרגישים שזה ריח בושם של גבר ולא של אשה...ועכשיו אני קצת מתביישת לרסס על הבגדים ולצאת וככה יריחו מימני ריח של בושם של גבר מה אתם אומרים? זה לא בושה...אשמח לשמוע את דעתכם!

את השיר הזה שמעתי בחנות שקניתי בה את הדברים..זה פשוט אחד השירים האהובים עליי בכל הזמנים! אני זוכרת ששמעתי אותו בגיל 8 בערך לראשונה בחיי...ומאז הוא נשכח מעט וכששמעתי אותו בחנות זה היה פלאשבק רציני והבטחתי לעצמי להגיע הביתה ולחפש אותו-http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE

Brombit

New member
רססי את הבושם, תני לעולם להנות

בושם נהיה בושם של גבר רק כשהוא מרוסס על גבר

שמחה על השבוע שלך

אני עם ברומבית

ובכל מקרה, שהעולם יקפוץ.
מה זה בכלל בושם של אישה ובושם של גבר?
אם למשהו יש ריח טוב, אז יש לו ריח טוב.

ושמחה לשמוע שהיה לך שבוע מוצלח

Dror4691

New member
בושם גברי?

צפיתי קצת בערוץ ה youtube שלך ובזכותך התוודעתי לראשונה לתהליך של האיפור, הלכה למעשה. זה ריתק אותי. שמתי לב פתאום שאין שום הבדל בין העומק והמקצוענות שבהן את מתייחסת לאיפור לבין האופן שבו המדריך שלי למכונאות אופנועים, שחר, היה מסביר על מבנה המנוע.
ישנה היררכיה כזאת בחברה שלנו בין הגוף לבין הרוח. הגוף מיוחס לאשה והרוח לגבר. הגבר, לכאורה, גופו אינו מייצג אותו, רק רעיונותיו ומעשיו, ולכן לא רצוי שישקיע בהופעתו החיצונית. האשה, זהותה היא גופה ולכן כל שינוי שתחווה בגוף, ישליך מייד על "ישותה". בגלל שהגוף נתפס נחות מהרוח, ההפרדה הטפשית הזאת משמשת גם כדי לפטור בזלזול כל מה שהוא "נשי", חיצוני ומתיפייף.
בוידאו שלך קיבלתי מתנה, כי הוא המחיש לי כמה שאין בעצם שום הבדל בין השניים, כמה שהכל זה רק בדמיון שלנו. כשאתה פוגש את האדםה בחיי היומיום, פתאום אתה רואה ששני המגדרים מתייחסים בצורה זהה למה שהם אוהבים ולא קיים שום פער מהותני או היררכי. זה כ"כ ריגש אותי שחשבתי לנסות להתאפר פעם והרי למה לא?
חוצמזה שאת גם מסבירה שם ממש טוב. תודה!

Elle992

New member
תודה רבה!

על המחמאה, האמת שזה תרסיס גוף בריח של בושם של גבר...כלומר הריח הוא בבסיס שלו ריח של בישום גברים ולא בישום נשי. אז תהיתי לעצמי אם לא בושה אחרי שאני מרססת מימנו בארון בגדים ונשאר קצת ריח על הביגוד עצמו אם יריחו מימני אנשים בחוץ את זה....אבל הריח כל כך טוב! שממש לא אכפת לי...כבר,

האמת שזה נכון, כמו שיש נשים שמתלבשות כמו גברים(סגנון) וגם הפוך-גברים שמתלבשים כמו נשים, אותו עיקרון על ריחות וכד'...להתאפר? אולי זה באמת יכול להיות נחמד, זה די תלוי בכמה תדע להניח את האיפור בצורה מקצועית שיכסה בצורה טובה וגם די תלוי בתווי פנים-תווי פנים נשיים/עדינים יהווה קנבס מעולה לאיפור, אבל גם תווי פנים קצת יותר "גסים/גבריים/חדים" יוכלו להוות קנבס טוב.

orald

New member
לא כל כך כיף.

רע:
עדיין מתאוששת משפעת או משהו כזה שהותירה אותי מותשת והוזה מחום במיטה כמה ימים בשבוע שעבר, ברמה שאני לא זוכרת מהשנים האחרונות. הקול רק עכשיו חזר בערך לקדמותו(רוצה לחנוק כל אחד ואחד מהאנשים שפנה אלי בטלפון כגבר למרות שיודעת שעם קול כזה אני צריכה להודות שלא חשבו שאני פרדה), וישנו שיעול מפעם לפעם, לפעמים די קשה.

יום ד': לקוח שהתקשרתי אליו היה בעל שם שהזכיר בחלקו את הטרנספוב שניסה לרצו חאותי שנה שעברה, וזה העלה זכרונות לא טובים מהחוויה. למרות שניסיתי לנער מהראש זה רדף אחרי ובסוף ברחתי מהמוקד בבכי באמצע שיחה עם אחמ"שית, ולקח קצת זמן להירגע ולהוציא את הדמעות בחוץ.
ובבית זה המשיך יותר גרוע, היכן שאני מרשה לעצמי לבכות ביותר חופשיות.

יום ה'/ו': פרויקט חדש של בנק מזרחי שצופרתי אליו כלל פרסומת שתעלה בקרוב עם המציג שלהם, דביר.
דביר, למי שלא יודעים, דומה יותר מדי לטעמי לשרץ שהטריד מינית ואיים עלי לפני שנה וחצי, ועדיין יש משקעים בנושא.
סיפרתי על הדמיון המפתיע לאנשים שהיו בתדרוך, כולל נציגת הבנק, לא ממש הגיבו, בטח חושבים שזו עוד המצאה שלי או שפשוט לא מזיז לאנשים ו/או הם לא יודעים מה לומר על דברים כאלו.
אז צפיתי בפרסומת ופחדתי ונלחצתי, והמחשבות מיום ד' שוב עלו לי לראש בנוסף לחדשות.
ושוב בכיתי בבית.

בערב נסענו לאוויטה, אני, בת הזוג והשותפה. לפנות בוקר אני ובת הזוג חזרנו לבדנו כי השותפה רצתה להמשיך לבלות.
בבוקר התקשרה מישהי שעזרה לשותפה, כי היא לא יכלה בעצמה: השותפה נשדדה והותקפה.

בבוקר היא הגיעה, אחרי יחס דוחה וצפוי מהמשטרה(בזה עוד נטפל עם עו"ד). הזכיר לי מה עברתי כבר פעמיים שם.
בצהריים ליוויתי אותה לאיכילוב לבדיקות, וחזרנו רק מאוחר בערב, במוניות נפרדות כי לא היה מקום באף אחת לשתי נוסעות.
דחפתי אותה לתוך מונית כי היא הייתה חייבת לאכול ולנוח כבר, ואז חיכיתי עוד 15-20 דקות עד שהגיעה מונית עם מקום פנוי אחד...ובינתיים התחלתי להתפורר וכמעט לבכות לבת הזוג בטלפון.
הייתי עייפה, רעבה, סחוטה רגשית וזה הזכיר לי שוב כל מיני אירועים ופחדים אישיים שלי.

השבת עובדת חצי יום(8:00-21:00 עם שתי הפסקות של שעה באמצע), ולא נחתי כמו שתכננתי, ולא במצב נפשי הכי טוב כבר כמה זמן.

מזכיר לי שאני כנראה צריכה פסיכולוגית, אם זה יעזור, אני לא יודעת באמת. אבל אין תקציב גם לסבסוד, ובחינם זה יהיה לתקופה מוגבלת וגם זה רק אחרי המון זמן המתנה.
מרגישה שאני מתפרקת חצי מהזמן.

בחודש הבא תהיה בריתה לאחיינית החדשה שלי, ומכיוון שזה אירוע של אחותי הגדולה אני לא מתכוונת לפספס אותו. מתכננת לבוא עם בת הזוג...וזה, יחד עם העובדה שזו הפעם הראשונה שאופיע באירוע משפחתי כאישה, מאד מפחידים ומלחיצים אותי.
לא רוצה שזה יהפוך לשדה קרב, אבל מפחדת שזה מה שיקרה.
לא רוצה להוכיח אותם באירוע של אחותי, אבל לא אהסס לגלות, למשל, איך בן דוד שלי התחיל איתי ועם השותפה(לטענתו, למשל, אחרי שהשתיק בעלבונות את זוגתי, אני לא באתי מטופחת מספיק ולא איך שהוא ציפה...או בקיצור ובמילים מעט יותר ישירות, המסר היה: לא היית מטופחת מספיק, פעם הבאה תבואי כוסית מנותחת חזה, עם איפור כבד ועקבים בשבילי), ואיך הוא יותר מדי בקיא באזורי זנות של טרנסיות בת"א מכדי שזה יהיה מקרי.
אני לא אתן לאף אחד לרדת עלי שם.

טוב:
יום ב': הצלחתי לקנות כמה פרטי לבוש בתחנה המרכזית, בעיקר חולצות. אומנם ערס שמן ודוחה ניסה לדחוף לי פתק ואמר לי להתקשר ושיש לו "הפתעה בשבילי", אבל אמרתי לו שיעוף או שגם אני אשלוף איזו הפתעה. חוץ מזה ללא תקריות, אבל עדיין לא מצאתי הכל ברשימה הנחוצה.

יום ה': מצאתי שטר של 200 ש"ח בחזרה מהאוויטה, ליד הבית, אבל כולו הלך להתחלקות עם בת הזוג וכיסוי הוצאות תחבורה ועזרה לשותפה. עדיין, עדיף לקבל כיסוי להוצאות מאשר להוציא עוד יותר.

בנוסף מצאנו ארון קטן ופשוט מחוץ לבית במצב טוב. אז בארבע בבוקר התחלתי לפרק אותו ולסחוב את החלקים עם בת הזוג.
בטוחה שכל הטרנסיות הסופר-פמיות התגלגלו בקבר הסטריאוטיפי-מגדרי שלהן.
התיש אותי לגמרי ועדיין כואב, אבל שווה את החיסכון של ה-500 ש"ח לפחות שזה נתן לנו, כי היינו מעוניינות בארון נוסף.
מקווה להרכיב עוד השבוע.

ממשיכה ללכת מאז השבוע של המצעד התל אביבי עם המגבעת הורודה שלי, עם סיכות גאווה, לכל מקום, כולל לעבודה עם שלל הדוסים.

Elle992

New member

כל כך מצטערת לשמוע על כל הדברים הרעים......זה קצת מזכיר לי אותי לפני תקופה מסויימת..שכל דבר שהיה קורה היה בו פאן שלילי,

הכובע כל כך יפה עלייך ובכלל! וזה מזכיר לי הסיכות עליו......למה לקהילה שלנו(הא-מיניים) אין סיכות כאלה?! או שיש..ולא ידוע לי...

מאחלת לך שלא תדעי עוד דברים מצערים ולא חיובים. שיהיה רק טוב בהמשך!

queen helen

New member
נשמע שבוע מזעזע

מקווה שישתפר השבוע, ושכל הפחדים והחששות יתנדפו בהקדם.

רק טוב!

נשמע שבוע נוראי...

ממש מכל כיוון.
כנראה שאימרה: צרות מגיעות בצרורות נכונה

מקווה שכבר החלמת ואת מרגישה פיזית טוב יותר.
מקווה שנפשית את מתחזקת ושורדת.
אני חושבת שפסיכולוגית יכולה בהחלט לעזור לך ולו כדי לשפוך מידי פעם את כל השיט שאת אוכלת כל הזמן.

צר לי לשמוע על השותפה
- מה שלומה?

תרגישי טוב, תשמרי על עצמך (אני מעריצה אותך כל פעם על איך שאת מגיבה למטרידים ברחוב וזה גם מצחיק אותי
)

המגבעת מהממת!!!!

orald

New member
לא הלכתי היום לעבודה.

הודעתי בבוקר בקצרה שלא מרגישה טובולא אבוא היום, ניתקתי וכיביתי את הפלאפון שלא יציקו.

על גבול ההתמוטטות, רבה עם אחמ"שית בקללות. אתמול מישהי בעבודה אמרה לי סתם לסתום, בחצי צחוק, והתפרצתי עליה בצורה שהפחידה אותי, בקללות חוזרות ונשנות ותנוחת גוף מאיימת.

בלילה ריב עם בת הזוג והרבה בכי. כבר איחלתי לאשפוז באברבאנל, לתרופות מטשטשות וחוסר דאגה לשום דבר.

מתכוונת לנוח וללכת בערב למפגש הטרנס החברתי במרכז הגאה.

השותפה מחלימה נפשית. לצערי דחתה תלונה שנייה ומסודרת במשטרה(בפעם הראשונה לא באמת הקשיבו לה), צריכה לשכנע אותה לאזור כוח, אבל לא חוויה קלה, והיא תצטרך עזרה של מרכז הסיוע, לא שלי, מול השוטרים(אני טובה למקרה ותרצה לפתוח במהומה בלבד, לצערי).

ונפטר לה אחד האוגרים שהיה חולה מזה זמן רב.
הנחנו אותו בכלוב שלו מרחק מה מהבית. בבוקר הוא כבר לא היה שם, אבל הנסורת עוד מפוזרת באזור.

תודה על המחמאה, המגבעת אכן כבשה את ליבי ולא נפרדת ממנה.

ויום אחד כנראה ירצחו אותי בגלל היחס שלי למטרידים ברחוב, אבל בינתיים הצעתי אתמול בערב לילדון בתחילת ההתבגרות ששרק על כמה בנות שעברו לפניו להעניק לי טיפול אוראלי(מהסוג שבירור מציג אותי כבעלת איבר זכרי), ואחד החברים שלו התחיל לשאוג מצחוק(עליו, אני מניחה).

זה חשוב שהשותפה תקבל ליווי מתאים

תתקשרו למרכז הסיוע, זה מאוד עוזר.
בת"א יש להם סניף טוב ואם תצטרכו עזרה מעבר, דברי איתי, אני אקשר אותך עם מי שצריך.

אני רואה שהצרות ממש לא מפסיקות...

טוב שלא הלכת לעבודה. לפעמים צריך פשוט את השקט הזה בבית בלי נייד ובלי כלום.

מקווה שנשמע ממך בפעם הבאה דברים טובים.

Brombit

New member
דינג דונג

בשניה שנגמר הפרויקט של הסקרים, חליתי

ככה קרה גם כשעמדתי לסיים את העבודה בחברה שאמא היתה בה.
בכל מקרה הלכתי להדרכה לעבודה. הייתי פעם בהדרכה אבל לא לקחו אותי לעבוד. ההדרכה הפעם היתה ממש קצרה, אבל מה שלא השתנה הוא שהיא התחילה באיחור

נבחנתי למכללה אחרונה, והיה מבחן כמעט זהה ל'ספיר'. מקוה שהלימודים לא יתבטלו כמו ב'ספיר'
למרות שגם אם כן זה יהיה מגניב P: אני אלך אולי לתכשיטים כמו שהפסיכולוגית הציעה.

הפסיכולוגית נתנה לי חלק מהאבחון. בין השאר כתבו שיש לי קושי בלהבין מה אחרים מרגישים (לפי שפת גוף וכדומה). כשחשבתי על זה, זה די נכון :/
התבאסתי ובכיתי ואז התאוששתי. אני יכולה לנסות באופן מודע לשים לב.

אין לי שירים כרגע :/
זה רק בתקופות מסוימות, בעיקר כשאני שומעת שירים חדשים. או שפתאום נוחתת עלי השראה לשמוע שירים שאני מכירה.
ובבדיקת השירים הנוכחית יש לי עוד מעט שירים, אבל כמה מהם ממש בעייתיים. ככה שיקח זמן עד שאני אשמע חדשים

לא הבנתי למה חייבים להבין מה אחרים

מרגישים לפי שפת גוף. לא כל אחד יודע לקרוא את "הגוף" ובשביל זה המציאו "שפה" שאנשים יכולים לתקשר ולהעביר מה הם מרגישים במילים.
זה כמו להניח שכל אישה יודעת אוטומתית להיות "אמא". בולשיט. הרוב צריכים ללמוד את זה בדיוק כמו ללמוד "שפת גוף".

זה נכון שיש אנשים עם רגישות גבוהה ויכולת אבחנה. אז אצלם זה יכול לבוא טבעי, אבל עם כל הכבוד, רוב האנשים שאני מכירה לא מבינים שום שפת גוף. הם מבינים רק מה שנוח להם (או רק כשמתחילים לצרוח עליהם ואז הם קולטים שמשהו לא בסדר).

נו באמת, איזה מן אבחון זה?

Brombit

New member
אולי זה בסדר, אבל דובר גם על הזדהות

לשים את עצמי בנעלי האחר.

תאמיני לי שגם בזה יש מיעוט.

כמעט מגדר שלם אטום רגשית, והמגדר השני גם כן ברובו בהכחשה... שתי הקבוצות האלה שהן הרוב באוכולוסיה, לא יכולות להזדהות בשום מצב עם האחר או להיכנס לנעליו (הם אולי חייבים בפנטזיה שכן, אבל מספיק לדבר איתם חמש דקות ואת מבינה שהם חיים בלה-לה -לנד. מי כמוני יודעת).

לכן לא ברור לי האבחון הזה. המצב ה"נורמטיבי" באוכלוסיה הוא לא להיות מסוגל להיכנס לנעלי אחרים...

למעלה