כנס איפור
יום רביעי נסעתי לת"א ל
כנס איפור של רבלון. בעקרון, אני לא רואה בחברה הזו משהו איכותי. במיוחד כשכל המייקאפים שלהם מיועדים לבעלות עור עם תת-גוון וורוד, ופה בארץ הרוב הן עם תת-גוון צהוב (תודה לשמש הנצחית). והם פה כבר שנים אז לא ברור לי למה הם מתעקשים להמשיך להביא גוונים שמתאימים לאחוז קטן מהאוכלוסיה, כל כך לא מקצועי. אבל מצד שני - הם לא נחשבים לחברת איפור מקצועית...
למרות זאת, המדריכה המדהימה שלי
שלומית מיגאי שעושה חיל בחו"ל, פקדה עלי ללכת מכיוון שבכנס, הביאו את חברתה האמנית הבין לאומית,
עינת דן.
אוקי. אז הלכתי. בהחלט בן אדם מרשים ומוכשר. וזו היתה הזדמנות טובה לראות אותה, סוף סוף
בסוף גם שכנעתי את עצמי לא לצאת בידיים ריקות ולקנות כמה מוצרים במחירים זולים בשביל לבדוק את טיבם (מה שעוד יותר ביאס אותי הוא שרבלון תמיד עושה הנחות ומבצעים ללקוחותיה. כך שלא הרגשתי הפעם שיצאתי נשכרת בגלל איזו שהיא הנחה מיוחדת לבאי הכנס).
פציעה
יום חמישי שעבר יצאתי בבוקר מהבית לעבודה וכנראה שמרוב שהייתי עייפה מהשבוע העמוס, התחלתי לחלום בהקיץ תוך כדי ירידה במדרגות והופ הרגשתי איך הרגל שלי נתקלת ומועדת. החלקתי לאורך כ- 8 מדרגות מטה. אינסטנקיטיבית אחזתי במעקה הבטון שלנו אבל לצערי השכנים החדשים (והמלוכלכים משהו) הרסו את החצי התחתון של המעקה שעכשיו הבטון שלו חשוף (כנראה תוך כדי מעבר, לא היו עדינים במיוחד).
מה שגרם ליד שלי להשתפשף מאוד ולהפצע.
וככה אחרי הנחיתה מטה, בדקתי מיד שלא שברתי משהו למרות שנורא כאב לי. וככה אני מדדה מעלה חזרה לדירה, מושפלת ונעלבת.
שטפתי את הפצעים עם מים וסבון וחבשתי את כף היד שמאוד דיממה. והלכתי לעבודה - טעות.
היד התחילה להזדהם ולכאוב נורא (עד כדי כך שלקחתי אופטלגין אחרת לא הייתי מצליחה לאכול ולישון)
אז בעקבות הלחצים של קוויני בשישי-שבת, הלכתי ביום ראשון לרפואה דחופה בקופ"ח (האמת שיכולתי ללכת לשם גם בשבת, אבל אני תמימה, חשבתי שאף אחד לא עובד בשבת חוץ מבית חולים - ואני לא מתקרבת לביה"ח אלא אם כן אני גוססת או שדעתי השתבשה עלי XD). הרופא מיד שלח אותי לטטנוס (שרק שלשום תוצאותיו הפסיקו לכאוב לי XD ) ומילא אותי באנטיביוטיקה, שבזכות קוויני, בדיוק השתחררה למכירה בבתי המרקחת (כנראה ידעה שאפול ואצטרך תרופות, חחחח). איזה גורל
אישית אני מעדיפה לסמוך על הגוף שיידע לטפל בדברים כאלה (כי זה לא היה כל כך נורא), אבל קוויני היתה מאוד.... משכנעת
אבל לפחות האנטיביוטיקה השפיעה גם על החצ'קונים הניצחיים שלי, אז עכשיו אני יותר חלקה (לא לאורך זמן, לצערי, היום זהו היום האחרון לכדורים. חחח XD )
שיר
אין לי שיר כרגיל. אבל במקרה נברתי בתמונות ישנות בנייד. ומצאתי תמונה אחת שצילמתי בקניון לב-המפרץ כשביליתי עם המנצנצת לפני שנה. ושתינו הסכמנו שחייבים לצלם ולהראות לקוויני. משום מה שכחתי כל הזמן להציג את התמונה.
אז קוויני, לכבוד עזרתך והתמיכה, מקדישה לך באהבה, תמונה שמוכיחה כי חיפה יותר שווה מת"א
(ימנית למטה).