סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע חלף, ואיתו ככל הנראה גם הגשם לחודשים הקרובים.
איך היה השבוע שלכם?
ספרו על דברים טובים שקרו, דברים רעים שהתרחשו, ושיר.

עבודה
אני בחופש מהרבוטה ושבוע הבא כנראה שאחזור (חטפתי צינון, אז אם לא יעבור, יתכן שאאריך קצת). דיברתי עם הבוסית והיא אמרה לי שהם מתגעגעים אלי ורוצים שאחזור. אמרתי לה שלא בא לי לחזור XD

חופש
אני בחופש מיום חמישי שעבר. ובימים עליזים אלו נתקלתי בסדרה שמאוד התרשמתי ממנה לטובה.
שמה "supernatural" שמככבים בה שני בחורים חמודים.

הסדרה מספרת על שני אחים שהם hunters (צדים שדים, ערפדים ושות). אחד הוא מ-גניב כזה שמשכיב את כל הבחורות והשני הוא היורם (והלוואי עלי וככה היו נראים "יורמים") עם רגשי המצפון.
יש שם המון סצנות מגעילות (נו, דם, וכל מיני איברים מרוטשים... וואחס), אבל מעבר לזה, זה די משעשע עם הרבה בדיחות וקטילות שאהבתי, וגם מצטרף אליהם אח"כ איזה מלאך "נעל" חסר חוש הומור שבעצמו יוצר מצבים מצחיקים.
הכי אהבתי שהם לא דופקים חשבון לגבי הפחד מהומוסקסואליות ותמיד מכניסים פה ושם משהו שקשור.
למשל, האחד המ-גניב תפס איזה בחור מתנשק עם מישהי (הוא חשב שהוא ערפד) ואז כשהוא הסתכל עליו, הוא קולט מה מרוח לו על הפרצוף. הוא שואל אותו בשיא ההתפחלצות: "אתה שמת נצנצים על הפרצוף?!"
הבחור: "כן, מה יש, זה בשביל להשיג ז***"
האח חושב לרגע: ".. וזה עובד?.."
הבחור מהנהן
האח, שגילה עכשיו משהו חדש, ממלמל בהערכה: " I'll be damned"

מומלץ למי שלא מפחד מדם ואלימות (או לפחות יכול לדלג על הסצינות המגעילות והמיותרות האלה).

שיר
סצנה מעונה 4 פרק 6 של supernatural שקצת "חרגה" מעבר לתסריט. ביצוע לשיר "eye of the tiger" ע"י השחקן שמשחק את האח המ-גניב – אפשר לשמוע את כל הצוות צוחק ברקע.
Supernatural Dean Singing Eye Of The Tiger

niwo

New member
supernatural.... כמה shipping עושים לגיבורים

ממה שהבנתי,
הסדרה הזו emotionally kills you.

orald

New member
ship=relationship

מדובר בעבודות חובבים/משאלות של אוהדי יצירה כלשהי שמזווגות בין דמויות כאלו ואחרות.
ע"ע סדרת הארי פוטר.

hatzilonit

Member
מנהל
Supernatural - איפה היית?!?

יש כבר 8 עונות ...

אם כי, עם דברים טובים (או טראש איכותי), אין תאריך תפוגה

אין לי טמבליזיה בבית

כך שאם רצות סדרות מוצלחות כל שהן, זה או שמישהו ממליץ לי או שאני נתקלת בהן בטעות תוך שיטוטי באינטרנט

האמת שאני מעדיפה ככה. אני לא אוהבת "לחכות לפרק הבא". אז יש לי שמונה עונות שלמות לסגור. מגניב, לא?

hatzilonit

Member
מנהל
פפט, מי צריך טלוויזיה?

אני גם מעדיפה לראות סדרות בשלמותן (יענו, כל העונה ברצף אחד). הכי כיף

טוב, אני לא באמת נוזפת, יש מלא דברים טובים ואי-אפשר להספיק לראות הכל
.
בעיקר צחקתי, כי זה נשמע כאילו רק גילית את הסדרה, אחרי שהאינטרנט רעש וגעש עליה כבר *שנים*. אבל זה בעצם רק מוציא אותך אדם יותר פרודוקטיבי שאין לו זמן ל-tumblr/LiveJournal וכאלה...

אני ראיתי את העונה השישית (אולי לא עד הסוף?), ואז התחיל להיות לי קצת כבד ושכחתי לחזור עליה... ת'אמת יש ממש מעט סדרות שהולכות ומשתבחות ככל שעוברות יותר עונות...
עכשיו עשיתי לעצמי חשק לראות את העונה הראשונה

אה, ומאחורי הקלעים של SPN שולטים - ממש עושה רושם שהחבר'ה נהנים לבלות זמן ביחד
(זה הפרצוף המקנא שלי).

גם לי אין טלוויזיה. זה בהחלט דבר מיותר

ועד עכשיו לא שמעתי על הסדרה הזו ואני בטוחה שיש עוד הרבה סדרות טובות שלא שמעתי עליהן.

עכשיו החבר משלים לי חסכים

אני רואה את 'עספור' הישראלית והאמת שאני נהנת מכל רגע.

hatzilonit

Member
מנהל
(שאלה מביכה)

אם את מורידה מ-torrent, איזה אתר מרכז סדרות ישראליות?

אני לא מורידה מהרשת כלום

או ש מורידים לי (ואין לי מושג מאיפה), או שאני רואה בצפיה ישירה באתרים כמו וואלה, יוטיוב וכד'.

סדרות ישראליות לרוב קל למצוא בוואלה ומאקו.
את עספור אני רואה ביוטיוב.

הצינון עבר? מרגישה טוב?

למרות שנראה לי שהיה לך חופשת מחלה מצויינת

למה תמיד הגבר הקול הוא זה שמשכיב בחורות?
ולמה תמיד כשמראים אישה קולית ששוכבת עם הרבה גברים היא תמיד תחשב לזונה?

כל פעם מחדש זה מעצבן אותי

לסדרה יש עדיין קטעים שמראים את

"ניחותה" המינית של האישה. או החפצתה. די מפריע לי לפעמים, אבל מזל שהשחקנים הראשיים הם ממין זכר, כך שרוב הסדרה מתעסקת עם ה"בום" ו"טראח" שלהם ואז אפשר להרגע ורק להיגעל מהאפקטים והבדיחות

הרגשתי יותר טובה. אבל הודעתי לעבודה שגם השבוע לא אגיע. מה שאילץ אותי ללכת נגד עקרונותי ולבקש מהם לעבוד מהבית (איך נפלו גיבורים...
)

נרו2

New member
זו שאלה כל כך ישנה...

והיו כל כך הרבה נסיונות לענות על זה, אבל אני חושב שבסקס יש אלימות, ולכן אם גבר עושה את זה זה ניראה מתאים וטיבעי. אבל אם אישה עושה את זה הרבה אז זה ניראה זול ולא שייך. כי אישה היא עדינה.

niwo

New member

השבוע היה חג השבועות, אחד מהחגים האהובים עליי, כיוון שסוף סוף יש לי מה לאכול.
הייתי ביום הולדת של בן דוד שלי בן ה-14 שנראה כאילו הוא לא מעוניין ביום ההולדת ורק רוצה שיעזבו אותו בשקט. אני כ"כ מבין אותו.

כמו כן, ביום רביעי נפגשתי עם אחד החברים שלי מהתיכון. היה מעניין לדבר איתו, ואני שמח שיצא לנו סוף סוף להיפגש. צפינו בעיקר בסרטונים מה-ISS-
international space station.
http://www.youtube.com/watch?v=UyFYgeE32f0
אני אוהב את chris hafield (מפקד תחנת החלל הקנדית שהסביר בסרטון).

ביום חמישי, לאחר שסיימתי את יום הלימודים, הלכתי למקום בו ידעתי שחברים שלי נמצאים. הם היו בהרצאה באחד הקורסים שהם לוקחים. הייתי בטוח שאני אפגוש אותם ואלך לישון, אבל אז התחלתי להקשיב להרצאה והיה פשוט מעניין, אז נשארתי. השיעור עסק בעידוש כבידתי, שזו תופעה בה קרני אור ממקור אור מתעקמות עקב הימצאות של גוף מסיבי כשהן עוברות לידו. עקב כך, כאשר אנו מבחינים במקור האור, אנו צריכים להיות מודעים לכך שאנו לא רואים את המקור עצמו, אלא דמות שהיא הסחה של המקור. השיעור התעסק בחישובים של זווית ההסחה של העידוש.
לאחר השיעור, החלטתי שאלך סוף סוף לנוח, אלא שבאוניברסיטה היה חמישי בקמפוס. חמישי בקמפוס הוא למעשה recreational time בו ישנם מספר אירועים. למשל, ישנם מספר הרצאות לקהל הרחב, סדנאות, סיור בתערוכות, קונצרטים, ולפעמים יש גם איזה שוק קטן.
הבחנתי במספר שולחנות ערוכים במלבן. על השולחנות היו קערות עם ספוג של זרי פרחים. הבחנתי כי יש גם פרחים במרכז ובנות שעורכות את השולחנות. מסביב לשולחנות התיישבו כמה אנשים. שאלתי אותם מהי הפעילות במקום, והללו ענו כי הולכת להיות סדנה של סידור פרחים עוד מעט. רציתי להשתתף גם כן, ולכן הפנו אותי לאזור בו צריך להזמין כרטיסים (כי מסתבר שלפעילויות בחמישי בקמפוס צריך להזמין כרטיסים מראש, ורק אם נותרו כרטיסים, או אז ניתן להשתתף גם כן באירועים). למזלי, נותרו כרטיסים אחרונים לסדנה, וזה לא עלה כסף (!!!!!!!!!!!).
השתתפתי בסדנה והיה פשוט כיף. אני כ"כ אוהב להתעסק בכל דבר שקשור לאומנות.
כמה חברים הבחינו בי במהלך הסדנה ובאו להגיד לי שלום. אחד מהם ממש רצה להשתתף גם כן בסדנה, אלא שלא היה מקום, וזה היה גם באמצע הסדנה. :<
אני לא חושב שתהיה יותר סדנה כזו במהלך השנה. אני מקווה בשבילו שכן.

היום עשיתי קצת שיעורי בית ודחיתי את העבודה שלי על דו"ח. ><. לא רוצה לעשות אותו. עניתי קצת לאנשים במסרים ובמיילים ואז אחד החברים שלי הגיע/ה אליי.
אותו/ה חבר/ה פותח/ת תא פמיניסטי באוניברסיטה. אני התנדבתי לעצב את הפוסטר של התא. עזרתי לו/ה קצת גם בבניית מערך הפעילות הראשונה של התא הפמיניסטי.
אתם/ן מוזמנות/ים להשתתף גם כן בפעילות הראשונה אם אתם/ן רוצים/ות. הפעילות תתקיים ב-27 במאי בשעה 18:00 באוניברסיטת ת"א (צריכים לאשר לנו על המקום באוניברסיטה בו נקיים את הפעילות).

אני לא בטוח מה אני רוצה לעשות עכשיו- שיעורי בית, לצפות בפרק של אנימה, או לשחק sims freeplay באייפד.
הממ...אני חושב שאני אשחק סימס ואז אצפה באנימה.

שיר- http://www.youtube.com/watch?v=VKUAklFmSBQ

niwo

New member
את השיר הזה דווקא לא שמתי אבל התכווונתי לשים

נכון שהוא אדם כ"כ מגניב?????

למעלה