סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע חלף לו.
איך הוא חלף לכם? במהירות? ברוגע?

ואיזה שיר שמעתם השבוע שלא יצא לכם מהראש?

Elle992

New member
אפשר להעתיק מפורום אחר? בבקשה

אני גמורה, תתחשבו בי

הכל, מצברוח טוב, בעבודה היה טוב. הניהול, התור שזומן לי ב-21 לחודש לתל השומר, מצב בריאותי טוב ..יחסית לשבועות קודמים. ובכללי דברים היו טובים, ברוך השם!

שיחה עם מישהו השבוע עזרה לי להבין כמה אני בנאדם עם יכולות מה שעד היום לא הייתי מוכנה לקבל בעצמי וגם לא הצלחתי להבין את זה בצורה מעמיקה, להבין שאתה בנאדם שווה...שווה ככלל בני האדם בעולם. זו תחושה מאוד טובה...בהתחשב בכך שעד לא מזמן לא יכלתי להחשיב את עצמי כבנאדם מוערך/חשוב/בעל יכולות,

כנראה שירדתי במשקל כי באופן די מפתיע בטייץ' אני מידה 1

מדדתי איזה 6 שמלות ואף אחת לא באה עליי טוב!

חיפשתי את פני צלקת ולא מצאתי. אז הלכתי ליו טיוב וחיפשתי-לא מצאתי, מצאתי סרט אחר שמרכז סצנות נבחרות מסרטי פשע פופלארים. היה נחמד,

טוב התחדשתי בהחלט השבוע-ביום שנכנסתי לניהול כנראה שזה היה יום כזה מבורך, כי באותו יום בערב יצאתי לקניות והיה לי אומנם כאב ראש רציני וקצת חום אבל שהתחלתי למדוד בגדים ובעיקר כשהתחלתי למצוא אז הכל הסתדר וחלף לו

כפי שניתן לראות בתמונה רכשתי 2 ג'קטים ג'ינס זה בתחליף לג'קט טרנינג שאני כה רגילה אליו אבל כאמור קיץ..וחם רצח אי אפשר ג'קט של טרנינג, נמצאה חלופה הולמת, חולצה שחורה עם כיתוב באנגלית וכמובן 2 מידות מעל המידה שלי כי זרוק כאמור-זה אני, טייץ' שחור מבד עבה כזה אבל לא מבריק, בד עבה שמחטב את הגוף בצורה יפה.

שמן סבון של סבון של פעם בריח מאסק.. הוא פשוט מריח בצורה כל כך ממכרת ונשאר על הגוף כמעט עד הערב(מהבוקר) בזאת אציין שאני מכורה להיגיינה אישית, לא יודעת זה פטיש כזה תמיד להריח טוב תמיד להיות נקייה, תמיד שהשיער יהיה נקי וכל איבר ואיבר יהיה מצוחצח. אופי כזה. אני מאמינה שזה עבר מאמא שהיא גם כזו

הייתה לי שיחה השבוע עם השותף בעבודה ואמרתי לו שאני סובלת מהעדר חשק מיני. אוקיי..חשבתי שהוא יקבל זאת בעין לא יפה וינסה לשפוט ולהכליל ולתייג וכד'. ממש לא, הוא קיבל זאת בעין מאוד יפה ואפילו אמר לי "כל עוד את מרגישה בטוב עם עצמך, זה הכי חשוב" וחייך והתחבקנו...וכאילו....איפה כל האנשים ששופטים אותי ומתייגים אותי במליון תוויות רק בגלל שאני לא מינית כמוהם..שיראו איך בנאדם אמור להתנהג, הוא בחור מדהים.....מדהים בכל המובנים, הוא דוגמה לאיך שגבר מושלם אמור להיות(בלי קשר לאיך שהוא קיבל את המיניות שלי)

שירים-הפעם 2

http://www.youtube.com/watch?v=dWa5ItXqCQo&list=HL1367514552&feature=mh_lolz

http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI

Brombit

New member
אני גם מעתיקה

שלישי- באחד האוטובוסים שעבדתי בהם, מישהו דיבר אתי באינגליש. התפתחה שיחה קטנה, ולהפתעתי היה לי ממש נוח וטבעי :) הוא הקל עלי כי הוא ממש חברותי וחייכן
והכי חשוב- הוא פנה אלי, אחרי שכשניגשתי אליו לפני כן הוא עשה לי 'לא' עם האצבע P:

רביעי- סיימנו לעבוד 40 דקות אחרי הזמן, בגלל ארועי 1 במאי. דוקא ביום שהכי הייתי צריכה זמן... בכל מקרה הייתי הולכת לישון מאוחר מדי, כי כהרגלי השארתי יותר מדי סידורים לרגע האחרון. אבל פחות מבפעם הקודמת

חמישי- המבחן המעשי ללימודים הלך לי די גרוע. עד שסוף סוף מצאתי רעיון, לא כל כך הצלחתי לבצע אותו. הראיון לעומת זאת היה נחמד.
והיה בחור חמוד שלא דיברתי אתו :X (אבל אני יודעת את השם המלא אז אני יכולה לרגל
) אולי אני אתכונן לפעם הבאה, לשאול לפחות שאלות בנאליות P: למשל לשאול "מה שאלו אותך בראיון" זה הכי רגיל בעולם. למצוא משהו שקשור לסיטואציה.

אין שיר :/

Brombit

New member
שכחתי לציין

התרגשתי מהאינגליש כי יש לי לאחרונה אובססיה קטנה לעניין, והיתה לי פנטזיה לדבר עם מישהו באינגליש באוטובוס

לא השפה עצמה, בעיקר הלא-עבריות / חו"ליות שלה.

queen helen

New member
איך אין שיר?

תעברי לתל אביב, יצא לך לדבר אנגלית עם זרים בלי סוף.

אולי בגלל זה נצנץ שונאת את תל אביב...

Brombit

New member
~אין מקום בכותרת~

נתקלתי במיליון דוברי אנגלית בת"א, אבל לדבר איתם זה סיפור אחר
בעייתי כמו לדבר עם זרים בעברית.

אני מניחה שנצנץ שונאת מהסיבות שאני לא ארצה לגור שם- רעש ולכלוך :)

Brombit

New member
ואין שיר כי אני עוד לאט לאט בסבב השני...

זה לא בא בקלות

queen helen

New member
שלי

המחסור בתרופות התחיל, ולכן אני תקועה בעבודה עד אין קץ.
(לא שלפני זה לא הייתי, אבל לא משנה...)
ביום ראשון עשינו אודיט לספק שלנו, הם היו מדהימים, והיה כרגיל תענוג לפגוש את האנשים שלרוב אני רק מכירה את קולם דרך הטלפון.

כאמור - חוץ מלטחון שעות בעבודה (בחמישי עד אחרי חצות), לא עשיתי כלום.
הבוסית שלי מסתבר סטודנטית, וחושבת שזאת סיבה מצויינת לא לעבוד.

ועכשיו היא גם מספרת לכולם ש"אני לא יעילה"!

שיר - רציתי לשרשר בכל מקרה, ואז שיחת טלפון גרמה גרמה לו להיות אפילו יותר רלוונטי...

שבוע טוב!

כנראה שקיללתי עוד בן אדם

היא נפטרה היום בחמש בבוקר מדום לב (בת 36. עם שלושה ילדים). כנראה שקיללתי אותה לפני איזה שנה+.

היא חברה הכי טובה של חברה הכי טובה שלי.
החברה שלי ואני תכננו יחד לעשות את ההגירה לאוסטרליה, אבל באיזו שהוא שלב, אחרי שכבר התחלתי את התהליך, חברתי הודיעה לי שהיא מתכוונת להתעכב עם התהליך, ושמה של חברתה עלה - היא ביקשה ממנה לא להגר בלעדיה. זה מאוד הכעיס אותי, ואני די בטוחה שזו היתה הנקודה שהוטלה הקללה...

אז בגלל האגואיסטיות והקנאה שלי, שוב פעם פגעתי במישהו שיקר לי

כשחברתי הודיעה לי על מותה (הכרתי אותה) אמרתי לה שאני חושבת שקיללתי אותה כי קינאתי בחברות שלהן. היא כמובן ביטלה את זה. אבל קשה לי שלא לראות את צירוף המקרים המזעזע. כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה.

בכל אופן, תודה לקוויני שתמכה ועודדה אותי

אין לי חשק לספר דברים נוספים. אשאיר אותם לשבוע הבא...

שיהיה רק טוב...

סתם הוספתי את הצילום של הלאטה על הרובוט

לבקשת קוויני (סיפרתי לה שאני חושבת שהלטאה החליטה להשתלט על הרובוט שלי).

למעלה