אפשר להעתיק מפורום אחר? בבקשה
אני גמורה, תתחשבו בי
הכל, מצברוח טוב, בעבודה היה טוב. הניהול, התור שזומן לי ב-21 לחודש לתל השומר, מצב בריאותי טוב ..יחסית לשבועות קודמים. ובכללי דברים היו טובים, ברוך השם!
שיחה עם מישהו השבוע עזרה לי להבין כמה אני בנאדם עם יכולות מה שעד היום לא הייתי מוכנה לקבל בעצמי וגם לא הצלחתי להבין את זה בצורה מעמיקה, להבין שאתה בנאדם שווה...שווה ככלל בני האדם בעולם. זו תחושה מאוד טובה...בהתחשב בכך שעד לא מזמן לא יכלתי להחשיב את עצמי כבנאדם מוערך/חשוב/בעל יכולות,
כנראה שירדתי במשקל כי באופן די מפתיע בטייץ' אני מידה 1
מדדתי איזה 6 שמלות ואף אחת לא באה עליי טוב!
חיפשתי את פני צלקת ולא מצאתי. אז הלכתי ליו טיוב וחיפשתי-לא מצאתי, מצאתי סרט אחר שמרכז סצנות נבחרות מסרטי פשע פופלארים. היה נחמד,
טוב התחדשתי בהחלט השבוע-ביום שנכנסתי לניהול כנראה שזה היה יום כזה מבורך, כי באותו יום בערב יצאתי לקניות והיה לי אומנם כאב ראש רציני וקצת חום אבל שהתחלתי למדוד בגדים ובעיקר כשהתחלתי למצוא אז הכל הסתדר וחלף לו
כפי שניתן לראות בתמונה רכשתי 2 ג'קטים ג'ינס זה בתחליף לג'קט טרנינג שאני כה רגילה אליו אבל כאמור קיץ..וחם רצח אי אפשר ג'קט של טרנינג, נמצאה חלופה הולמת, חולצה שחורה עם כיתוב באנגלית וכמובן 2 מידות מעל המידה שלי כי זרוק כאמור-זה אני, טייץ' שחור מבד עבה כזה אבל לא מבריק, בד עבה שמחטב את הגוף בצורה יפה.
שמן סבון של סבון של פעם בריח מאסק.. הוא פשוט מריח בצורה כל כך ממכרת ונשאר על הגוף כמעט עד הערב(מהבוקר) בזאת אציין שאני מכורה להיגיינה אישית, לא יודעת זה פטיש כזה תמיד להריח טוב תמיד להיות נקייה, תמיד שהשיער יהיה נקי וכל איבר ואיבר יהיה מצוחצח. אופי כזה. אני מאמינה שזה עבר מאמא שהיא גם כזו
הייתה לי שיחה השבוע עם השותף בעבודה ואמרתי לו שאני סובלת מהעדר חשק מיני. אוקיי..חשבתי שהוא יקבל זאת בעין לא יפה וינסה לשפוט ולהכליל ולתייג וכד'. ממש לא, הוא קיבל זאת בעין מאוד יפה ואפילו אמר לי "כל עוד את מרגישה בטוב עם עצמך, זה הכי חשוב" וחייך והתחבקנו...וכאילו....איפה כל האנשים ששופטים אותי ומתייגים אותי במליון תוויות רק בגלל שאני לא מינית כמוהם..שיראו איך בנאדם אמור להתנהג, הוא בחור מדהים.....מדהים בכל המובנים, הוא דוגמה לאיך שגבר מושלם אמור להיות(בלי קשר לאיך שהוא קיבל את המיניות שלי)
שירים-הפעם 2
http://www.youtube.com/watch?v=dWa5ItXqCQo&list=HL1367514552&feature=mh_lolz
http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI