ליל הסדר:
החלטתי לדפוק הופעה, חחח. פעם בשנה מותר
השנה זה הצד של בן הזוג של אמא שלי, אז הגיעה הבת המעצבנת שלו ושתי הבנות החמודות שלה - הבת הגדולה מיד התנפלה עלי וחיבקה אותי (לא ראיתי אותה שנים. בכלל הייתי בשוק שהיא זיהתה אותי, עם כל האיפור).
אחותי הקטנה/גדולה (היא" קטנה" אבל ענקית בגודלה XD) הגיעה, וישבנו יחדיו והיה מאוד נחמד. חשבתי שלא אשרוד עד הסוף אבל בסוף נשארתי כמו גדולה.
וכמובן, אין כמו החרוסת של אמא.
חופש:
אז בליית ברירה אנוכי בחופש למרות שרציתי לעבוד.
סוף סוף ראיתי את הסרט “rise of the guardians". חמוווווווד בטירוף!
ביום רביעי הכרחתי את הטרול להגיע לחיפה ובילינו יחדיו.
עשיתי לו סיבוב על כל הקניונים שיש (ארבעה), מסכן, וגם ניסיתי לסחוט ממנו מתנות (לא הלך). חשבנו ללכת לסרט אבל דווקא באותו יום לא היה שום דבר שווה בשעות שרצינו. יאמר לזכותו שיש לו סבלנות פזזז. הייתי בטוחה שהוא סובל. באמת כל הכבוד לו
וכמובן שהוא חשש לנסוע באוטו הוורוד שלי (בגלל שאני הנהגת
). אבל אחרי כמה הערות (אופייניות לאנשים ש...חוששים), הוא התחיל להבין שכדאי לו לשתוק (אולי אתקין אצלי ברכב כפתור שאם לוחצים עליו זה מעיף את הנוסע החוצה XDDD ).
קיצר, היה מאוד נחמד והיה נעים ומצחיק במחיצתו ^_^
אמרתי לו שהוא אוהב להיות איתי כי אני חכמה, יפה מוכשרת ושכו---לם אוהבים אותי (הוא טען אחרת לגבי האחרון XD ).
שיעור בציור:
מתקדמת. חלק יוצא טוב וחלק פחות. ושוב בכללי המדריכה אמרה שאני בהחלט טובה. שזה כיף לשמוע ממישהי מדהימה כמוה.
אני חושבת שהמדריכה מאוד שמחה שאני הלקוח שלה, כי היא הופתעה לראות ששילמתי לה באמת לפי הזמן שהיא לימד ולא עיגלתי כלפי מטה (כמו שהרבה לקוחות אוהבים לעשות). למשל, איך שהוא חרגנו מהשעה והיא לימדה עוד איזה 20 דקות. אז אמרתי לה שאני משלמת לה 27 דולר ולא 20 בגלל שזה היה יותר משעה. והיא ממש שמחה והודתה לי (מה יש להודות, זו אני שצריכה להודות לה על כל הסבלנות איתי XD).
כל כך כואב לראות איך אנשים טובים וישרים כבר מצפים שיעבדו עליהם או ינצלו אותם. אני בטוחה שהיא חוותה את זה המון ממכירת הציורים שלה
וכאחת שחוותה את זה גם כן על בשרה, נשבעתי שאני לא אעשה את זה לעמית אחר. אז אני שמחה שיצא לי להוכיח זאת ^_^
א-מיניות והדיון שהיה כאן:
סיפרתי לגברת שהיא מטפלת וותיקה בנפגעי תקיפה מינית על כל מה שהלך פה בימים האחרונים. אישה חכמה, צנועה וענווה. אישה שאוהבת אנשים. אוהבת ללמד ואוהבת גם ללמוד מהם.
תגובתה ל"מקצוען" שהיה כאן: "מזעזע. יש מטפלים שחצנים ויהירים שלא ברור לי איך נותנים להם לטפל באנשים".
כה אמרה המומחית...
שיר:
אין לי שיר. אז רק אשים את הטריילר החמוד של “
Rise fo the guardians".
והמשך חג שמח