קבלנו אתמול תלוש משכורת יחד עם דו"ח שעות
הסתכלתי עליו, ראיתי שהיו לי ימים של 15 ו-16 שעות עבודה ועוד די הרבה ימים של 12 ו-13 שעות.
וחשבתי לעצמי שאני אדם דפוק!
נמאס לי לטחון ככה בעבודה.
מצד אחד הגעתי למצב ביום חמישי 'שהשולחן' שלי היה נקי, אבל המחיר נראה לי גבוה מידי ולא הגיוני בעליל, מה גם ששניה אח"כ הכל מתמלא מחדש....
הלחץ הזה כנראה לא יגמר לעולם, אבל אני הולכת להיגמר מהעבודה הזו...
אז קבלתי על עצמי החלטה להפחית שעות לשעות שפויות יותר.
נראה אם אצליח לעמוד בזה
הלכתי עם ידיד לסרט.
בשלב מסויים הוא נתן לי יד.
אני מודה שמאוד חסר לי מגע, אז 'זרמתי' עם העניין.
הוא ליווה אותי בסוף הסרט לאוטו ואז ניסה לתת לי נשיקה
אני אדם דפוק, אני יודעת, אבל ממש קשה לי
מצד שני פגשתי ידיד הומו וותיק באירוע חברתי כלשהו.
הסתובבנו מחובקים כל האירוע ומי שלא הכיר אותנו ממש חשב שאנחנו זוג. היה דווקא נחמד
(גם לראות אותו וגם להתחבק)
חוץ מזה נכנסתי בגללו לוויכוח עמוק על השאלה עם אדם כלשהו שמדובר הרבה בחברתנו, אנטישמי או לא. (הוא רב עם מישהו אחר על זה וגרר אותי ככוח עזר..)
היה מעניין.
אולי הדבר היחידי המעניין שעשיתי השבוע.
טוב, האמת שגם הסרט שראיתי היה ממש מוצלח.
דרמה-קומדיה-רומנטי - 'אופטימיות זה שם המשחק'.
מאוד אהבתי!
גם מצחיק, גם רציני (דרמתי) וגם רומנטי....
אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני רואה סרט שמציג בצורה ראויה יותר את נושא מחלות הנפש. (ואני בכוונה כותבת יותר, כי אין לי מושג אם זה באמת טוב, אבל זה בטוח טוב יותר מכל מה שראיתי עד היום.)
מי שלא ראה - מומלץ! (אלה אם כן את מכשפה העונה לכינוי המבורגר. זה לא בשבילך..
)
היתה לי שיחה עם ידיד שטען שאני משדרת המון ביטחון ואסרטיביות והוא היה בטוח כשהוא הכיר אותי שאני אדם מאוד חזק וזה מאוד הפתיע אותו לגלות גם אני חלשה.
אמרתי שאני ממש חסרת ביטחון וחלשה והוא שאל איך זה?
ניסיתי להסביר שזה שמישהו מוחצן ומקשקש הרבה זה לא אומר שהוא בעל ביטחון וחזק, אבל נראה שרעש עושה רושם יותר מכל דבר
אני באמת לא מבינה למה חושבים שמי שמוצן הוא בהכרח בעל ביטחון וחזק ומי שמופנם הוא לא.
זה כ"כ לא קשור..
למען האמת, יש משהו דווקא במופנמים שבאמת בעלי ביטחון, שהופך את הביטחון שלהם הרבה יותר יציב וחזק.
רציתי לשים שיר אחר, אבל בחרתי בשיר הזה בגלל האנימות היפניות שלו והחיבה שיש כאן לכמה חברי פורום לנושא. בסופו של דבר, הוא משקף גם את מצבי..
http://www.youtube.com/watch?v=3MPZ99hvGqY&list=FL9mOXeNuiKTHUd8E0bZkniA