סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

יום שישי כמעט נגמר, אבל זה לא תרוץ לא לסכם (ולשרשר שיר).
אז יאללה!

Elle992

New member
שלי, ואני זו ספר מצונזר...הסבר בפנים

החלפתי ניק רק שתבינו, היו לי הטרדות קשות במסרים שהגיעו למצב קשה,

שבוע מוזר אבל עם דברים טובים, הכרתי אנשים חדשים, זה כייף ...הרבה זמן לא הרגשתי מזה לתקשר עם בני אדם, אני רגילה להיות מכונה.....שעושה מה שצריך. בלי להסתכל על הצרכים האישיים שלי ...בכל מקרה זה היה טוב.

בעבודה שיבצו אותי למשמרת לילה ...שוב
אין לי ברירה, אני קורעת את התחת ממחר בלילה....אבל כמובן שאקבל על זה אז זה כנראה שווה

השבוע סבלתי מסחרחורות איומות!! הגעתי לשלב שנכנסתי למקלחת אתמול...ופשוט נפלתי...מזל שהייתי בבית ולא בחוץ, וגם סבלתי פתאום מכאבי ראש ביחד עם הסחרחורות וזה חוויה איומה ביותר שאני לא מאחלת לאף אחד לעבור! קיצור מבחינת מצב בריאותי השבוע היה גרוע,

שיחה עם אמא הבהירה לי למה הפכתי לבנאדם נוראי כמו שאני, חששן ואנטיפט שחושד בכל אחד שעובר ברחוב, צעקתי עליה את האמת שאני שומרת כל השנים האלה, "את אנטיסקס אנטי זוגיות ואנטי כל דבר עם גברים" היא....בסוף הודתה שזה נכון אבל זה היה רק בכדי להגן עליי מימה שהיא אישית עברה בחייה עם אבא ובכללי. שיחה נוראית אבל אני מרגישה טוב...מרגישה טוב שהוצאתי את זה, חונכתי ביד קשה מאוד ואני לא נוטה לדבר על זה הרבה, אבל שצריך זה פשוט יוצא....FUCK ALL........אווףף, בכל מקרה שיחה קשה אבל חשובה,

הזמנתי השבוע מהאתר -IHERB ואני מאושרת על ההחלטה הזו, נקווה לקבל בקרוב

החלטתי השבוע שאני הקיץ הזה קונה בגד ים ביקיני
וגם מונוקיני, אבל אני מקווה שאצליח למצוא משהו כי...כידוע כשיש חזה זה לא ממש קל למצוא אבל יש לי כבר כמה אופציות,

הבטחתי לעצמי השבוע להנות יותר...יותר מימה שאני עושה, אני רוצה להתחיל לצייר.....זה תחביב שדי זנחתי עקב כישורי הזוועה שלי בתחום, אבל .....אני צריכה להשתדל יותר!

שיר...אני לא אוהבת את כל השירים שלהם אבל זה באמת שיר שהתמכרתי אליו! סליחה מראש

התקדמתי במשחק ויש לי כבר את כל הכסף למשאית אבל....אני צריכה להגיע לרמה 20! כי הרמה של המשאית 20

http://www.youtube.com/watch?v=fwK7ggA3-bU

אני יודעת שאת שונאת לקחת כדורים

אבל אני חושבת שאת צריכה לחשוב על זה שוב..
גם אם לא תקפידי על זה כל יום, היתרון בויטמינים שזה לא באמת משנה.
העיקר שתקחי. אפילו רק חצי מהזמן זה משהו.
מצבך נשמע ממש רע ואני לא חושבת שזה רעיון טוב להמשיך להתעקש להתעלם מזה ולא לקחת את מה שאת צריכה.

ואולי כדאי שתשקלי לקחת את הזריקות בתור התחלה, למרות שזה קצת כואב..

תרגישי טוב!

Elle992

New member
תודה נצנץ! אני בודקת משהו עכשיו

שמעתי מאיזה מקור שה-B12 והברזל שנמכרים בארץ לא נספגים בדם, ויש משהו אחר טוב שנספג.

אז אני מבררת לגבי זה, הזריקות.......לא! אני מעדיפה לקחת כדורים מאשר זריקות, אבל אני גם מבררת לגבי דברים אלטרנטיבים. נראה

orald

New member
...

פרודה טריה, רישמית וסופית.

עובדת, אוכלת, ישנה.

זהו בערך.

orald

New member
זה לא משהו מפתיע או חדש, זה התבשל הרבה זמן.

זה פשוט לא התאים, מהרבה סיבות, וזה נגרר יותר מדי.

היו הרבה ריבים קשים ופרידות לרגע ונעשו נסיונות לסגור את זה בעבר, אבל עכשיו זה סופי.
עדיין חברות, עדיין שותפות, עדיין בקשר, עדיין אוהבת אותה, אבל לא בצורה רומנטית.

קבלנו אתמול תלוש משכורת יחד עם דו"ח שעות

הסתכלתי עליו, ראיתי שהיו לי ימים של 15 ו-16 שעות עבודה ועוד די הרבה ימים של 12 ו-13 שעות.
וחשבתי לעצמי שאני אדם דפוק!
נמאס לי לטחון ככה בעבודה.
מצד אחד הגעתי למצב ביום חמישי 'שהשולחן' שלי היה נקי, אבל המחיר נראה לי גבוה מידי ולא הגיוני בעליל, מה גם ששניה אח"כ הכל מתמלא מחדש....

הלחץ הזה כנראה לא יגמר לעולם, אבל אני הולכת להיגמר מהעבודה הזו...

אז קבלתי על עצמי החלטה להפחית שעות לשעות שפויות יותר.
נראה אם אצליח לעמוד בזה

הלכתי עם ידיד לסרט.
בשלב מסויים הוא נתן לי יד.
אני מודה שמאוד חסר לי מגע, אז 'זרמתי' עם העניין.
הוא ליווה אותי בסוף הסרט לאוטו ואז ניסה לתת לי נשיקה

אני אדם דפוק, אני יודעת, אבל ממש קשה לי

מצד שני פגשתי ידיד הומו וותיק באירוע חברתי כלשהו.
הסתובבנו מחובקים כל האירוע ומי שלא הכיר אותנו ממש חשב שאנחנו זוג. היה דווקא נחמד
(גם לראות אותו וגם להתחבק)

חוץ מזה נכנסתי בגללו לוויכוח עמוק על השאלה עם אדם כלשהו שמדובר הרבה בחברתנו, אנטישמי או לא. (הוא רב עם מישהו אחר על זה וגרר אותי ככוח עזר..)
היה מעניין.
אולי הדבר היחידי המעניין שעשיתי השבוע.

טוב, האמת שגם הסרט שראיתי היה ממש מוצלח.
דרמה-קומדיה-רומנטי - 'אופטימיות זה שם המשחק'.
מאוד אהבתי!
גם מצחיק, גם רציני (דרמתי) וגם רומנטי....
אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני רואה סרט שמציג בצורה ראויה יותר את נושא מחלות הנפש. (ואני בכוונה כותבת יותר, כי אין לי מושג אם זה באמת טוב, אבל זה בטוח טוב יותר מכל מה שראיתי עד היום.)

מי שלא ראה - מומלץ! (אלה אם כן את מכשפה העונה לכינוי המבורגר. זה לא בשבילך..
)

היתה לי שיחה עם ידיד שטען שאני משדרת המון ביטחון ואסרטיביות והוא היה בטוח כשהוא הכיר אותי שאני אדם מאוד חזק וזה מאוד הפתיע אותו לגלות גם אני חלשה.
אמרתי שאני ממש חסרת ביטחון וחלשה והוא שאל איך זה?
ניסיתי להסביר שזה שמישהו מוחצן ומקשקש הרבה זה לא אומר שהוא בעל ביטחון וחזק, אבל נראה שרעש עושה רושם יותר מכל דבר

אני באמת לא מבינה למה חושבים שמי שמוצן הוא בהכרח בעל ביטחון וחזק ומי שמופנם הוא לא.
זה כ"כ לא קשור..
למען האמת, יש משהו דווקא במופנמים שבאמת בעלי ביטחון, שהופך את הביטחון שלהם הרבה יותר יציב וחזק.

רציתי לשים שיר אחר, אבל בחרתי בשיר הזה בגלל האנימות היפניות שלו והחיבה שיש כאן לכמה חברי פורום לנושא. בסופו של דבר, הוא משקף גם את מצבי..

http://www.youtube.com/watch?v=3MPZ99hvGqY&list=FL9mOXeNuiKTHUd8E0bZkniA

כאן, אפילו מנהלת הפורום הזה הלא תעזור לך

(עד כאן)
כך שטוב לדעת שהחלטת לעזור לעצמך לפני שתגמרי
היי אופטימי, את תעמדי בזה, אין לך ברירה.

בין השורות שכתבת אני מגלה כמה חומות אני מסוגל ליצר כשאני רציני
או אולי מכבד יותר מידי את הצד השני. גם אני דפוק, נעים להכיר

בקיצור, שימרי על עצמך

Brombit

New member
זה נראה לי מאוד טבעי לקשר בין דיבור לבטחון

אם למישהו יש בטחון לבטא את עצמו, זה כביכול מראה שיש לו בטחון בעצמו.
לא הרבה מודעים לזה שגם אי-דיבור וגם הרבה דיבור יכולים לבוא מחוסר בטחון. דיבור בכמות בינונית זה כנראה מתוך בטחון P:

queen helen

New member
ואני חשבתי שאני עובדת הרבה...

לא רוצה לדמיין איך זה לעבוד כל כך הרבה שעות יום אחרי יום אחרי יום...
נכון להיום הצלחת להוריד שעות?

דרך אגב - היום הבוסית אמרה שהפקאצה שכל היום מצטחקקת בטלפון, והספיקה כבר להסתכסך עם כל העולם האשתו (חוץ מאשר הבוסית), עובדת הרבה יותר קשה ממני.
פחחחחחחחחח...

מסתבר שיש אנשים שיודעים לעשות לעצמם יחסי ציבור.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

היום היתה לנו ישיבת צוות. רק אני ועוד אחד היינו נוכחים, בדיעבד התברר שזה היה בכוונה.
אחרי קשקוש קצר של 'כל אחד מה הוא עושה' ראש הצוות קיבל את הפרצוף הרציני ועשה לנו שיחת מוסר.
מסתבר שהתלוננו על זה שאנחנו נשארים עד מאוחר.

בחייאת, כמה טמטום יכול להיות באנשים?
עצבן אותי השיחה הזו, כי זה לא הרגיש שהיא הגיע ממקום טוב ובכלל להעיר על כזה דבר נראה לי הזוי לחלוטין.
אבל עכשיו זה רק ישחק לידיים שלי.
כל פעם שיפעילו לחץ וירצו שנשאר, אני אגיד שאני מצטערת, אבל אמרו לנו שזה לא חוקי להשאר מעבר לשעות שלנו. (הוא קשקש משהו על ביטוח, אין לי מושג אפילו אם זה נכון)

נראה לי שאני הולכת להרשם לחוג כלשהו.
הגיע הזמן

רבוטה:
1. הפרס שקיבלתי למקום שני הוא לילה בבית מלון. יש לי לנצל את הפרס עד יוני

2. קיבלנו ביום חמישי פקודת מעבר לבניין אחר, אנחנו צריכים לעבור עד יום שני. אז באתי בשישי לעבודה על מנת לקפל את כל התחפושת מהקיוביק (שעדיין היתה תלויה) וגם להתחיל לארוז... לא רציתי לעשות את זה ביום ראשון עם כל ההמולה מסביב.

3. עדיין לא ידוע מי יחליף את ראש הצוות שלי…

תחביב:
החלטתי שהגיע הזמן להמשיך עם הציורים שלי, אבל בגלל שמשהו בהם לא מוצא חן בעיני, ואני לא יכולה כרגע לזרוק הכל וללכת ללמוד לצייר, פניתי לאמנית מדהימה מהז'אנר שאני אוהבת, ובקשתי ממנה שיעורים פרטיים תמורת תשלום. להפתעי הרבה היא הסכימה תמורת 20$ לשעה.
אם היא תסכים לתנאים שלי (שאני לומדת לאט, וצריכה הרבה הסברים ורק בסופ"שים...) אז היא תקבע צ'אט הכרות ושם נראה איך דברים יתגלגלו.

מה שמזכיר לי שבסוף לא פתחו את קורס באנימציה מטעם העבודה. איזה מבאסים >.<

אין לי שיר

למעלה