שלי..
אווףףף שבוע קשה עבר עליי, התוצאות של המעבדת שינה הגיעו ואכן הכל יצא תקין, הזמנתי תור היום לרופאה ליום שני אלך אליה ופשוט אסביר לה את המצב אולי תפנה אותי למומחה...
הלכתי השבוע לעדן טבע וקניתי קצת אגוזים וכו', וחלב סויה נטול שיט מסביב טבעי וטהור...לא משהו!
פשוט טעם גרוע, לבד או בנס הטעם היה ממש ממש רע, לא יודעת כנראה חלב סויה לא מתאים לי, קניתי שוקו של אלפרו שיצא טעים וגם המעדן שוקולד שלהם אמנם סופר מתוק אבל העיקר לא מגעיל ואהבתי.
שלשום...שלשום נראה לי כן נסעתי בבוקר לעבודה הכל היה בסדר בחזרה...הכל התהפך בצורה נוראית..אני לא זוכרת מה היה אני רק זוכרת מרגע שהתעוררתי מצאתי את עצמי ברכב מעורפלת וסביבי מלא אנשים משטרה אמבולנס וכו'............לא הבנתי בהתחלה מה קרה ניסיתי לשאול ואמרו לי שעברתי ..תאונה ומפנים אותי דחוף למיון, בקושי הצלחתי להוציא מילה וכבר הייתי במיון וטיפלו ובדקו אותי וניסיתי לשאול מה קרה או למה אני כאן בכלל הסתבר שנכנסתי חזיתית בשתי רכבים שהיו לפני. הרופאים סבורים שפשוט התעלפתי כלומר איבדתי את ההכרה וככה משם את השליטה על ההגה ו..קרה מה שקרה, אני עדיין מעכלת את המצב קיבלתי עירוי דם לוריד כי טענו שביצעו לי בדיקות דם ומצאו את המוגלובין ברמה מאוד נמוכה, בשעה 1 בצהריים שוחררתי הביתה ואז גיליתי לתדהמתי ששללו לי את הרישיון לחצי שנה עד שמצבי יתברר, השוטרים די כעסו שאיך במצב כזה אני בכלל נוהגת ואיך אין מישהו מבוגר שמפקח עליי...צחקתי להם בפרצוף......מבוגר...יפקח....עליי, ברור, בכל מקרה כן נתקעתי במצב של אין רכב אין רישיון תמותי ביץ', באמת לפעמים אני אומרת איך אני עושה את זה לעצמי לעזאזל......................אני בטוחה שזה ישכח ויעבור אבל עדיין הזעזוע שפאקינג דפקתי ת'רכב ואת עצמי. בלתי נסלח,
ביום ראשון(מעבר חד) דווקא היה לי יום נהדר וקמתי והכל הלך בטוב וקמתי עם מצברוח ליום קייצי ונעים, באמת היה שמש נעימה אך לא חמה די, ראו תמונה. אני לא נוהגת לשים חצאיות אבל משום מה אבל באותו יום נכנס לי החשק ופשוט זרמתי על זה, אני לא טיפוס שישלב מה מתאים עם מה, פשוט לבשתי מה שהתחשק לי. והתמונה הזו ממחישה לי איך במספר שעות המצב השתנה משמחה ומאושרת לעצובה .....ונטולת יכולת התיינדות. לא נורא תמיד יש לי את האפשרות לשכור נהג מונית שיקח ויחזיר אותי אבל עדיין זה מצב לא קל.
התמונה השניה של הפנים זה מאתמול...היה לי משום מה חשק להתאפר רך ועדין ורומנטי וזה יצא לי די טוב, כאילו זה קצת שיפר את המצברוח העגום שהיה אחרי התאונה
קצת שיחות עם אמא לא היו הכי מלבבות, לא ביג דיל אבל במצבי לא קל לי לשמוע על אחרים שסובלים.
בעבודה קיבלתי חופש ואחזור ביום ראשון, ניחא לפחות משהו..
הטבעונאות הולכת לא רע, בהתחלה באמת סבלתי מהגמילה מהחלבי עכשיו הגוף פשוט התרגל ואני פחות סובלת אם בכלל,
אה שוב כמעט שכחתי-התחלתי כבר שבוע פלוס אני משחקת ב-EURO TRUCK SIMULATOR 2 וממש כייף אני סופר נהנית בו, מה גם שהצלחתי כבר להגיע לרמה 4 ולהרוויח לא מעט כסף. המשחק עצמו מאוד מהנה ואין בו לשם שינוי שום פאן אלים, אשכרה לנהוג את המשאית מיעד ליעד ולהשתדל להגיע בזמן ולעשות כמה שפחות תאונות/נזק, משחק נהדר בעיקר בגלל שהוא פשוט בעשייה שלו אבל נותן הרבה אפשרויות למידה בייחוד בנהיגה. זה מפתח את החושים..
שיר...השיר הזה אומנם לא הושמע אצלי כל השבוע אבל החלטתי שהוא די מתאים למצב ...הוא די משקף את האני האמיתי שלי..
ממליצה להקשיב למילים למרות הרוק הרועש, המילים בעצמם די ....נכונות לצערי,
https://www.youtube.com/watch?v=big3cvl0mnw